Παιχνίδια Παίζουμε;

Donkey Kong Country ειναι τεραστια παιχνιδια. Pure fun. Η μονη φορα που ειχα πιασει snes στα χερια μου και οχι emulator, πριν απο πολλα χρονια, ηταν με αυτο το παιχνιδι…

ΣΚΥΡΙΜ!

Ακόμα το παλεύω…level 48 αισίως και έχουμε ακόμα

συγχαρητηρια εγω περιμενω να ερθει το χω παραγγειλει .που το παιζεις?και τι φυλη εισαι?μαγος η fighter?

Στο pc το έχω. Nord warrior παίζω.

ωραιος…εμενα μου τα χουν κανει ΝΑ με τις μεταφορικες και τις ημερομηνιες σημερα θα οτ ειχα

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αξίζει πραγματικά. Απλά μην απογοητευτείς εαν μπουκώσεις και θες να κάνεις ένα διάλειμμα. Εγώ το είχα παρατήσει σε κάποια φάση και μετά το ξαναέπιασα. Μιλάμε για πραγματικά μεγάλο παιχνίδι.

φιλε αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που φοβαμαι.μιας και απο τα 5 μου ασχολουμε με αυτα και ειμαι 15 τα ματια μου και οι αντοχες μου εχουν παθει ανοσια…
αυτο που με κανει τρομοκρατημενο ειναι αν κολλησω στα quest και δεν απολαυσω στο παιχνιδι οπως εγινε και με το fallout 3 …

Δεν νομίζω να κολλήσεις αλλά και να κολλήσεις γιαυτό υπάρχει το internet. Googlareis και βρίσκεις.

εννοω να μην κανω τιποτα αλλο εκτος απο τα quest

Εγώ οταν κουραζόμαι με τα quests αρχίζω να εξερευνώ τον χάρτη πηγαίνοντας όπου με βγάλει.

αυτο δεν το εχω εγω…συνεχιζω τα quest…αλλα ειμαι αποφασισμενος

O καθένας έχει τον τρόπο του άλλωστε είναι τόσο ανοιχτός ο κόσμος που δεν σε περιορίζει. Στο χέρι σου είναι τι θα κάνεις, πως και πότε.

Είναι έτσι η παιχνιδάρα που δεν παίζει να μην εξερευνήσεις κιόλας. Φοβερά τοπία και συνεχείς νέες προκλήσεις!

Εγώ τώρα παίζω αυτό. Που είναι αυτό που λέει ο τίτλος. Πυροβολάς ΠΟΛΛΑ ρομπότ. Μαζεύεις “λεφτα” (βίδες στην ουσία) και αγοράζεις καλύτερο εξοπλισμό. Πλάκα έχει για να περνάει η ώρα. Πιο πολύ το άρχισα γιατί μου θύμισε το Metal Slug

Εκανε το λαθος ο γκομενος της αδερφης μου και εφερε μαζι του PS1 που δουλευει. Το βραδυ του το κλεβω, παιρνω το Resident Evil 2 και καιγομαι. Μακραν το αγαπημενο μου RE

Μετα τα resident evil remake και 4 στο gamecube σειρα εχει το castelvania symphony of the night στο playstation.Τωρα που εχω αρκετο χρονο του δινω και καταλαβαινει:p

Βγηκε το Rayman:Origins,μολις το κατεβασα,δεν μπορουσα να αντισταθω,αναμνησεις κτλ.Βλεπω εχει παρα πολυ καλες κριτικες παντως.
Κανενας που το παιξε?

Για ένα διάστημα το έλιωσα. Αναμνήσεις και συγκίνηση.
Γαμάτο είναι, τρομερά διασκεδαστικό, με προσεγμένη αυξητική δυσκολία, όμορφα χρώματα, μουσική και γραφικά (αν και 2d).
Το μόνο κακό είναι ότι μετά από 2-3 συνεχόμενες ώρες ενασχόλησης, τα χέρια τρέμουν από τα τικ.