Παιχνίδια Παίζουμε;

Ποσο ΓΑΜΑΓΕ το Symphony of the Night?? Μακραν το καλυτερο για μενα. Πιο μετα πηραν λιγο την κατω βολτα και μερικοι τιτλοι παραξεφευγαν απο το theme.
Μου αρεσαν παντα πολυ τα soundtracks ομως. Το τελευταιο που ειχα παιξει το Curse of Darkness ειχε κατι γαματα κομματακια.

Ναι αλλά τα Castlevania του DS γαμάγανε (π.χ το Dawn of Sorrow).

Το χειροτερο castelvania ειναι μακραν το castelvania 64 για το nintendo64.Γενικα τα 3-D
παιχνιδια δεν τα παω μια.2-D και ξερο ψωμι!Οταν το ειδα πρωτη φορα ξενερωσα.Για το SOTN τι να πω τωρα…ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ…μπορεις να παιξεις και το καστρο αναποδα!!Τεραστιο παιχνιδι τοσο σε διαρκεια οσο και σε ποιοτητα

:’)

αυτον τον καιρο θα παίξω επιτέλους και το witcher 2… :smiley:

OOOH YEAH BITCHES!!!

παιζει κανεις dc universe?

dead space αξίζει?

το 1 ή το 2?

και αν το 2, λεει να το παιξεις χωρις να παιξεις το 1?

επισης απο τι ειδα
διαβασα καλα λογια για
Limbo
και
Heavy Rain
αξίζει να τα αγορασεις?

επιπλεον
βγηκε το ντεμο του νιντζα γκαιντεν 3 στο ps store
και το ντεμο του walking dead που γαμησε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
οποιος το παιξε, εχει να προτινει κανα παρομοιο παιχνιδι?

dead space υπεραξιζει…παιξε το πρωτο και μετα δε θα χρειαστει να μας ρωτησεις για το αν θα πρεπει να παιξεις το δευτερο

Το Heavy Rain είναι πολύ καλό, το προτείνω!

signal και τα 4 παιχνίδια που αναφέρεις ειναι παρα πολυ καλα εως must καθε ενα για το είδος του!!!

αλλα για αγορα δεν θα σου πρότεινα κάποιο απο αυτα(αν δεν τα βρήκες σε καλη τιμη ή προσφορά) διότι ειναι μονο single, τουλάχιστον εγω για αγορά κοιτάζω να πρώτα αν μπορεί να με απασχολήσει" για μεγαλο χρονικό διάστημα…

ναι οκ
και γω το θελω αυτο

ε ποσα παιχνιδια μπορουν να το κανουν αυτο?

τα ποδοσφαιρακια που χουν 500 πρωταθληματα,online κλπ κλπ
χαωδη rpg (δεν ξερω αν υπαρχουν στο ps3)
το gran turismo

αλλο?

οχι ρε κανεις λαθος…
πλέον τα περισσότερα εχουν αν οχι multiplayer co-op μέσω net…
shooter (cod,battlefield)
αθλητικά…
με ραλακια δεν ασχολούμαι αλλα νομιζω need for speed και τα λοιπά εχουν multi…
arcade games που ειναι το limbo…
εχει πράγμα…

παντως τα παιχνιδια που αναφέρεις τσεκαρε τα οπωσδηποτε!! :wink:

3rd person shooters / FPS καρα αξιζουν… οπως επισης και beat em up! SF4 και Marvel vs Capcom ftw.

Μόλις χθες τελείωσα με πόνο το Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth.
H ατμόσφαιρα και η δυσκολία του παιχνιδιού, το καθιστούν σαν ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει…

Signal, εχοντας ασχοληθει μονο με Dead Space (και τα 2) απο οσα αναφερεις, καθως εχω μονο pc, εχω να σου πω πως αρχιζεις το πρωτο χθες, μενεις μαλακας, συνεχιζεις στο δευτερο, μενεις μαλακας και στη συνεχεια περιμενεις εναγωνιως το τριτο μερος, οπως ολοι μας.

Αν θες κατι σε single που να σε κρατησει και καιρο, αρχισε να ασχολεισαι με τα Mass Effect. Το 3 που βγηκε φετος δεν εχω προλαβει ακομα να το αγγιξω (λογω πανελληνιων, καλοκαιρι θα καω :Ρ), αλλα τα αλλα 2 εχουν απιστευτο βαθος, εξελιξη, τρομερο σεναριο, για μενα εχει βλεψεις το franchise να χτυπησει και να εξελιχθει περισσοτερο και απο Star Wars, α-ψο-γη δουλεια σε ολους τους τομεις.

Και, προσωπικα, με multi δεν ασχολουμαι τοσο. Δεν με χαλαει προφανως και θα ξοδεψω (ισως) καποιες ωρες, αλλα βασικη προϋποθεση για να ασχοληθω με καποιο παιχνιδι ειναι να εχει δυνατο single player.

Παιχνιδαρα, ψηνω να το ξαναπαιξω… Σκοταδια και Cthulhu.

Μπήκα στο site omgpop και κόλλησα με αυτό εδώ:

Το Draw my thing είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό παιχνιδάκι που προσφέρει online+free το συγκεκριμένο site.

Μιλάμε για πολύ γέλιο!

Moon_Madness βλέπω την εικόνα που έχεις και αναπολώ τον καιρό που έπαιζα το Undying.Τι παιχνιδάρα θεέ μου:bow2:.

ωραιος, thanks
θα τα τσεκαρω
το πρωτο dead space το βρισκω και φθηνα οπωτε κομπλε

για το mass effect σωστος
απο τι εχω καταλαβει και γω εχει αρκετο βαθος
αλλα υπαρχει το πρωτο μερος στο ps3?

και γω multi δεν παιζω

το limbo που αναφερθηκε πριν
κατεβασα το ντεμο και γαμησε
οπωτε μπαινει και αυτο στη λιστα (νομιζω δεν πουλιεται physical copy, ε?)

προς το παρων παιζω το prototype (το χει παιξει κανεις?)
και τελειωσα και το darksiders (καλο,πορωτικο,αλλο μικρο)

Clive Barker εισαι. Μεγαλο παιχνιδι! Και το Jericho μου αρεσε πολυ, σε αλλο υφος, αλλα γουσταρα πολυ!

Dead Space τα ειπαμε, θα με/μας θυμηθεις οταν το παιξεις!

Ναι, παρεβλεψα το θεμα “PS3” και οντως το πρωτο Mass Effect δεν εχει βγει για εκει. Κριμα, αν το αντεχει το pc σου παντως, μην το σκεφτεις, και αυτο φθηνο ειναι τωρα.

Limbo εχω την εντυπωση πως, ναι, δεν υπαρχει σε retail εκδοση.

Prototype/Darksiders δεν εχω ασχοληθει.

Επισης, κλασσικη (πλεον) λυση αν θες να κολλησεις ειναι το Skyrim. Δεν το εχω παιξει ακομα (πανηλιθιες και παλι :Ρ) αλλα απ’οσα εχω ακουσει και απο φιλους σου τρωει απειρες ωρες και ειναι και πληρεστατο.

Μια ακομη εναλλακτικη για να περασεις την ωρα σου ξεσπωντας με μπολικη δραση ειναι και το Red Faction Guerilla. Οκ, ειναι 2-3 σημεια φουλ κομμουνιστικη προπαγανδα αλλα το παραβλεπεις ανετα, δεν ειναι παιχνιδι που εχει ως κεντρικο αξονα το στορυ :Ρ. Εχει ευκολα την καλυτερη “καταστρεψιμοτητα” περιβαλλοντος (αν εξαιρεσεις βραχους, βουνα κτλ ολα τα αλλα γινονται σκονη με απιστευτο τροπο). Δεν εχει καμια τρελη πλοκη, αλλα κραταει αρκετες ωρες, εχει αρκετο υλικο και πολυ καλη δραση, οτι πρεπει να ξεδωσεις λιγακι!

Και ειμαι ασυγχωρητος που δεν εχω αναφερει ακομα το Bioshock (και το 1 και το 2). Η πιο ιδαιτερη ατμοσφαιρα σε παιχνιδι, σεναριο απο τα λιγα, συγκινηση, τρομερη πλοκη και εξελιξη και εξαιρετικο gameplay. Αντικειμενικος δεν γινεται να ειμαι με αυτο, απλα παιξε και δεν θα χασεις. Λιγες φορες εχω φαει τετοιο σοκ με παιχνιδια, με καθηλωσε πραγματικα. Ψαξτο και λιγο μονος αν δεν το εχεις παιξει, ειμαι λιγο πτωμα τωρα και παω για υπνο :Ρ

Αυτες ειναι καποιες ακομα προτασεις, αν δεν εχεις παιξει τα παραπανω, θαρρω πως κατι θα σου κανει. Και σορρυ αν επεκταθηκα λιγο παραπανω, “σεντονιζει” το ποστ :Ρ