Παιχνίδια Παίζουμε;

dodgames στο facebook.και μπορεις να παιζεις αυτο και αλλα του ιδιου στυλ παιχνιδια με ελληνες και με ατομα απολο το κοσμο.

Απίστευτης ατμόσφαιρας παιχνιδάρα… Μακάρι να έβγαινε τώρα, με καλύτερα γραφικά.
Ψήνομαι να το παίξω σε nightmare mode, να μη το τελειώσω ποτέ!

Ρε έχω μια απορία.Aυτά τα fighting τα παίζεις με arcade stick ή με pad;Σε ρωτάω γιατί μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να πετύχεις ακριβώς τα inputs πολλών specials με ένα pad.

:stuck_out_tongue: δεν διαθέτω fb όμως. Οπότε θα παραμείνω στο omgpop.

dod.gr δε χρειαζεται να εχεις φμπ

Kανονικο controller ! Υπαρχουν και arcade old school pads αλλα δε βρισκω τον λογο.
Μια χαρα με χειριστηριο, και ειδικα τα σπεσιαλς με τα shoulders

Α υπάρχει δηλαδή επιλογή ανάθεσης των specials στα shoulders;Γιατί ας πούμε το ultimate killer head ram του Ηonda ή ακόμα και ένα απλό shoryuken φαντάζουν δύσκολα με τον αναλογικό μοχλό ή τα βελάκια, με την έννοια ότι δεν έχουν αρκετή ακρίβεια και ότι ίσως θέλουν περισσότερο χρόνο εκτέλεσης απ’ότι με ένα stick.

λοιπόν ξερω εχει βγει το diablo οπότε οτιδήποτε αλλο rpg ειναι σαν να μην υπάρχει αλλααααα πρέπει να το πω!!!

[B]to DARK SOULS ειναι απο τα καλύτερα rpg ever!!![/B]
περίμενα αρκετό καιρο να το βρω σε μια καλη τιμη ή μεταχειρισμένο(το οποίο και πηρα)

Οταν ειχε βγει το skyrim οι περισσότεροι το συγκριναν με το dark souls και το skyrim(παιχνιδαρα) ερχόταν 2ο, ένταξη ελεγα κλασικοί σπασίκλες που οτι ειναι τοσο εμπορικό το κατακρίνουν, αλλα αν και καμια σχεση τα 2 παιχνίδια μεταξύ τους εκτός του ίδιου είδους που ανήκουν το dark souls υπερτερεί σε θέμα gameplay ατμόσφαιρας και βεβαίως βεβαίως ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ(ειναι οτι πιο δύσκολο εχω παίξει τα τελευταία χρονιά)…
το παιχνιδι ειναι πολυ βάρβαρο προς τον παίχτη και οτι λαθος κανει τον τιμωρεί για αυτο πρεπει να παίζεις ΠΑΝΤΑ σοβαρά!!!

επίσης μπορείς να παιζει “offline” ή “online” που εκτός απο πρωτότυπο ειναι και πολυ χρήσιμο, καθώς οι παίχτες αφήνουν μηνύματα,να βλεπεις τον τροπο που περάσαν ή πεθάναν ενα σημείο ή να τους κανεις summon για κάποιο boss fight…

Δεν ειναι για αυτους που θέλουν να περάσουν “ευχάριστα” την ωρα τους, ειναι για hardcore παίχτες που θα πρεπει να ματώσουν για να φτάσουν μεχρι το τελος, άλλωστε το slogan του παιχνιδιού ειναι prepare to die…

9.5/10(το μισο που του αφαιρώ ειναι γιατι δεν υπάρχει βάθος στο σενάριο)

πάρτε και ενα τρέιλερ

γνωρίζουμε πότε κυκλοφορεί το game of thrones rpg??

ναι βγήκε… :stuck_out_tongue:

το εχω κατεβασμένο αλλα δεν το εβαλα ακομα, ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι καλο…

παίζει να μου στείλεις λινκ φανταστικέ συμφορουμίτη?? να ξεχάσουμε τα παλιά?? δε κρατάς κακίες ε??? [SPOILER]:p[/SPOILER]

δες Inbox σου έστειλα link(ή σποιλερ δεν ξερω) :stuck_out_tongue:

ΡΕ ΚΛΕΙΣΑΝ το piratebay!!??!! :blow:

[B]Νeo[/B]
[I]ΡΕ ΚΛΕΙΣΑΝ το piratebay!!??!![/I] :blow:

όχι

Ολλανδια το μπλοκαραν παντως απο προχτες.Σκατοφλωροι.

:S ουτε το λινκ που δινει δεν μου λειτουργεί παντως…

(τεσπα σορρι για το οφφ) :smiley:

RPG από Varg :expressionless:

Επιτραπεζιο δεν εννοει?

Όχι video game, κανονικό rpg, pnp, tabletop όπως θέλετε πείτε το

Έχει “κυκλοφορήσει” wink wink αυτό;