ω ναι 8)
Storm πες μας εντυπώσεις!
Τώρα καίγομαι λίγο με:
εχει ενδιαφερον…η ιστορια ειναι πριν τα γεγονοτα του πρωτου βιβλιου και εχεις εναν πολεμιστη στο τειχος.Ειναι rpg και θυμιζει λιγακι knights of the old republic στον χειρισμο.
Νομιζω πως σε οποιον αρεσει η σειρα η τα βιβλια θα πρεπει να το δοκιμασει
το genesis έλεγε τίποτα ή ήταν μούφα?
το Genesis ειναι strategy και ειναι απιστευτα βαρετο…
Και τωρα μες στις Πανηλιθιες, λες να χαλαρωσεις με κανα Φιφα 12, το professional σου φαινεται πια ευκολο, το βαζεις στο world class και γινεται της πορνης. Απο τα πιο δυσκολα πραγματα που εχω παιξει. Κυριως στην αμυνα, ειλικρινα δεν υπαρχουν αυτα που γινονται συν οτι τρως κατι φουλ κωλοφαρδα γκολ και σου αναβουν τα λαμπακια. Ενω οταν πας να επιτεθεις ειναι λες και εχεις τειχος απεναντι σου. Πολλα γαμωσταυριδια και μπινελικια, το ποντικι θρηνησε τελικα και αυριο παω για καινουριο. Αυτο θα το εχω για να γυμναζω τον δεικτη.
Υ.Σ. Το περσινο το επαιζα σε legendary.
sorry kai olas gia auto milame?
http://uk.ign.com/games/game-of-thrones/xbox-360-14349079
Edw to leei epic moufa…kai eida to video review kai den mporw na pw diafwnw kai idietera…bugs epoxis 2000…
P.S. No Greek @ work
Η Capcom γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια παρουσίας της σειράς Street Fighter και στις 18 Σεπτεμβρίου θα δώσει στην κυκλοφορία το Street Fighter 25th Anniversary Collector?s Set σε εκδόσεις για PS3 και Xbox 360. O λόγος για ένα μεγάλο πακέτο που θα περιλαμβάνει τίτλους της σειράς, μουσική, art και αποκλειστικά συλλεκτικά αντικείμενα. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Street Fighter III 3rd Strike Online Edition, Super Street Fighter IV Arcade Edition με όλες τις εμφανίσεις.
Ακόμη, θα παρέχει αποκλειστικό περιεχόμενο σε δύο δίσκους Blu-ray, ένα άγαλμα του Ryu, 11 CD με τη μουσική της σειράς, ένα 64σέλιδο art book, τη ζώνη του Ryu και πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Μη ρωτάτε τιμή, μάλλον δεν θέλουμε να μάθουμε ακόμη?
η αληθεια ειναι οτι δεν με απασχολουν οι κριτικες…απλα δοκιμαζω κατι και ειτε μου αρεσει ειτε οχι…
παρολαυτα,υπαρχει και η αντιθετη γνωμη παρακατω…
Με το Street Fighter από πάνω μου ήρθε ένας μικρός οργασμός.
Μου τρεχουν τα σαλια…
Όποιος έχει τούμπανο pc να παίξει το max payne 3.
Το παίζω στο ps3 και έχει άνετα τα καλύτερα γραφικά που έχω δει (σε κονσόλα)
παιδια στο φιφα 12 δεν εχει chl?? η πρεπει ν απαιξεις σεζον και να βγεις στους 3 πρωτους?επισης υπαρχει καπου τροπαιοθηκη??
το τερμάτισα τη περασμένη βδομάδα και ναι ειναι πολυ “κινηματογραφικά” εντυπωσιακό…
αν ηταν ανεξάρτητο παιχνίδι και δεν ηταν στη σειρα max payne θα ηταν ΤΟΠ, αλλα δεν εχει αυτο που ειχαν τα 2 προηγούμενα noir + μετριότατο σενάριο!!!
αλλα εντυπωσιακό οτι και να λεμε…
ΑΑ
- Skyrim: Dawnguard αχααα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3PjBSicSVqI#!
Οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει =P~
In other news,Κρατου Αναβασις http://www.youtube.com/watch?v=HSo6IwTBMmw&feature=g-all-u
το πιο ενδιαφερον μεχρι στιγμης σε E3
αυτο και το Dishonored
πολλά λάικς στο Watch Dogs…φαίνεται πολύ ντούκι παιχνίδι…
γκαβλα το watch dogs,αλλα θα περιμενουμε αρκετα ακομα,απ’οτι ειδα βγαινει 31 Δεκεμβρη…
Humble Bundle V, με 8 δολλάρια και κάτι ψιλά τσιμπάτε ένα σκασμό από ωραιότατα indie παιχνιδάκια (Amnesia, Braid, Bastion, Supermeat boy, Machinarium, Limbo, Superbrothers, κτλ). Κάθε πακέτο και καλύτερο:
Αφού μου γάμησε τα πρέκια μέχρι να το εγκαταστήσω, επιτέλους κατάφερα να το παίξω. Όντως γαμάει.
Μόλις δυο μέρες το παίζω, μου λείπει η μαυρίλα που είχαν τα προηγούμενα αλλά και αυτό το άτιμο είναι εθιστικό όσο δεν πάει.
Θα πέσει λιώσιμο.