Αυτα συμβαινουν οταν ανοιγεις αραχνιασμενα ντουλαπια…Εχω επιδωθει σε μαραθωνιο Total Overdose εδω και μια βδομαδα!! Πουτανα ολα και πιστολιδι απο παντου!!
Ειδα τις περισσότερες press conference…
Απο microsoft,sony δεν ενθουσιαστικά με κατι
αλλα μερικά παιχνιδάκια δείχνουν να εχουν μεγαλο ενδιαφέρον…
Beyond: Two Souls και τιποτα να μη μας έδειχναν αφου ειναι απο τον θεο David Cage (Heavy Rain,Fahrenheit) ειναι ανατριχίλα…
απο πλευράς gameplay/physics αυτα τα 4 μου φάνηκαν δυνατά…
Watch Dogs
Tomb Raider
Splinter Cell Blacklist
Assassin’s Creed III
δεν τρελάθηκα με το gameplay του Dishonored πολυ bioshock ρε παιδι μου…
Απίστευτο πάντως το tech demo του final fantasy
ξεκινησα σημερα DC UNIVERSE και σκιζει πατους.-
Που να παίξεις και και κανά σοβαρό mmorpg
για προτεινε τιποτα.περα απο l2 και wow Που τα χουμε λιωσει με τα κουταλια
Το Tera είναι πολυ υποσχόμενο άλλα όταν μεγαλώσεις πρέπει να παίξεις το eve online, το οποίο ο ορός mmorpg άπλα το προσβάλει.
γιατι οταν μεγαλωσω??
Είναι για ώριμα άτομα.
μπραβο
Ξεκίνησα κι εγώ Max Payne, μετά από πολλή ταλαιπωρία προκειμένου να λειτουργήσει. Απίστευτο είναι, αν και όπως ειπώθηκε λείπει η μαυρίλα των πρώτων 2. Πέρα απ’ αυτό όμως, έφτασα στο chapter 6 και παρακαλάω να είναι μεγάλο και να μην τελειώσει γρήγορα.
χαχαχαχα
Μιλησε λογια σοφα ο γεροντας. Το EVE ειναι το καλυτερο “mmorpg” που εχω παιξει. Τεραστιο πραγματικα, παρα πολυ λεπτομερες και πολυπλοκο και παρα το οτι δεν εχει σουπερ γρηγορες μαχες οπως θα περιμενε κανεις απο ενα παιχνιδι με μαχες στο διαστημα, ειναι πολυ δυσκολο και βασιζεται μονο στη συνεργασια. Οποιος παει σε μαχη και ειναι για την παρτη του, δεν ειναι για αυτο το παιχνιδι.
Και φυσικα εχει τρομερες εικονες. Η καλυτερη μου να προσεγγιζεις νεφελωματα και πλανητες και να εχω βαλει στο background να βαραει Rosetta.
Πρεπει να το ξαναρχισω γαμω αλλα δεν εχω χρονο να καιγομαι αυτο τον καιρο =/
Το dc universe εχει πολυ Imba pvp παντως και γενικα δεν βρηκα πολυ ευχρηστο το combat system.Κατα τα αλλα ειναι καλο αν και δεν ασχοληθηκα και πολυ
Κάντε κάποιος που ξέρει μια μικρή περιγραφή του Eve αν μπορεί. Βασικά τα Online δεν τα πάω μια και γενικώς δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που η επιτυχία σου δεν βασίζετε στο πόσο επιδέξιος είσαι, αλλά στο πόση ώρα ασχολείσαι και πόσα quests έχεις ολοκληρώσει. Aπλά είμαι μεγάλος φαν των εικόνων που ανέφερε ο Alucard και γενικώς του Space Και της σχετικής ατμόσφαιρας. Παλιά λάτρευα πχ freelancer. Με χει ιντριγκάρει λίγο το Eve ρε γαμώτο
ακριβουτσκο ομως το eve
Ασχετο αλλα κυκλοφορησε το Diablo3 σπασμενο και το παιζεις σε στυλ prive Online server
δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα φιλος που το δοκιμασε ειπε οτι εχει καποια μικρο bugs αλλα αυτοι που το κυκλοφορησαν θα βγαλουν διορθωσεις τις επομενες μερες…
Με λιγα λογια διαλεγεις faction και αρχικα κανεις αποστολες για να βγαλεις φραγκα και να ανεβασεις reputation με αλλα factions. Αγοραζεις διαστημοπλοια αναλογα με το τι ρολο θες να εχεις στο παιχνιδι (pvp/pve, miner που σκαβεις ολη μερα σε αστεροειδεις για πρωτες υλες, logistics οπου εχεις μεταγωγικα διαστημοπλοια και αναλαμβανεις να μεταφερεις πλοια αλλων σε μακρινες αποστασεις για φραγκα κλπ.) Αργοτερα στο παιχνιδι μπορεις να ξεκινησεις raid με αλλους σε δυσκολες και μη ασφαλεις περιοχες μαζι με συμμαχιες ή απλα να παιξεις pvp. Το ωραιο ειναι οτι και στο pvp εχεις διαφορους ρολους (stealth κατασκοπευτικα διαστημοπλοια, αεροπλανοφορα, disablers, damage dealers κλπ) και θελει καλη σθνεργασια απο ολους για να νικησεις, να στηνεις ενεδρες σε αντιπαλους και τετοια. Αν εχεις χρονο να ασχοληθεις αξιζει να το δοκιμασεις.
κατεβασα gta iv χθες να το παιξω για πρωτη φορα.απο χθες ψαχνω ωρες ατελειωτες για serial και δε δουλευει τιποτα.τι στο πουτσο
Εγω παλι καταφερα και βρηκα ενα προγραμματακι για να στηνει Monkey Island 3 σε 64μπιτα και το ξαναεβαλα… αν και το εχω μαθει απ’εξω το παιχνιδι και το τελειωνω ηδη ανετα. Παρ’ολα αυτα ειναι τοσο γαματο παιχνιδι που παντα γελαω.
Το monkey 4 παντως ακομα με παιδευει να το κανω install =/