Παιχνίδια Παίζουμε;

Υπάρχουν πληροφορίες για 2k13? Βασικά με ενδιαφέρει καταρχήν τι χρειάζεται για να τρέξει (μιας και πάω πολύ σύντομα για καινούργιο pc) και μετά τι καινούργιο θα έχει.

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ WALKTHROUGH ΤΟΥ Silent Hill: Homecoming ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ???

να στρώσεις κατω το κωλαρακι σου και να το παιξεισ χωρις walkthrough… :stuck_out_tongue:

Δε θελω το walkthrough για να προχωρησω ωρε,το θελω για να δω τι μαγειες μας επιφυλλασει η κορυφαια σειρα ολων των εποχων,μιας και το PS3 μου χαλασε μεσα σε εναμιση μηνα και το PC μου κρασαρει και με Πακμαν… :frowning:

εδιτ: Μεχρι στιγμης προχειροδουλεια…οχι που δε θα βιαζαν το μυθο οι κωλοαμερικανοι…αστο το ρημαδι στους Γιαπωνεζους που το χουν το αθλημα…

για μενα η σειρα ηταν μεχρι το room…
καλα τωρα που έφυγε και ο akira ουτε καν ασχολήθηκα με το καινουριο!!!

Δίλημμα:

Orange Box (δεν έχω παίξει Episode 2) ή Half-Life 2;

Για xbox πάντα.

Orange Box
Contains:

Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Team Fortress 2
Portal

Ναι ναι, ξέρω τί περιέχει. Απλά τα έχω παίξει όλα εκτός από το Ep2, ενώ το Bioshock*2 δεν το έχω ακουμπήσει.

Bioshock 2 τότε, και μετά κάποια στιγμή παίζεις και το ep2 το οποίο μπορείς να το παίξεις σε υπολογιστή άνετα μιας και δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις.

Ναι κι εγώ σ’ αυτό προσανατολιζόμουν, αν και δε θα με χάλαγε HL2 marathon :stuck_out_tongue:

Αυτό θα γίνει κανένα καμένο σκ όταν αποφασίσουν να βγάλουν το hl3, τουλάχιστον άρχισαν να φτιάχνουν την μηχανή γραφικών.

ρε παιδια το ep3 ποτε στο διατανο θα βγει?

Όπως είπα πριν

πολυ τίμιο παιχνιδάκι, garcia hotspur μεγαλη τυπαρα εχει κατι απο duke…

τωρα περιμένω το dlc για το dark souls να ξανα καουμε με ενα απο τα καλύτερα rpg eva!!

Νταξ, στηρίζω μόνος μου τη Microsoft αυτό το καλοκαίρι… :stuck_out_tongue:

Arkham City, Deadlight, Bioshock 2, Ticket to ride και τώρα Walking dead. Πολύ κάψιμο.

Bioshock series απο τις πιο αγαπημενες μου… περιμενουμε το Infinite!

Arkham City καρα αξιζει.
Επαιξα CS:GO beta και βγαινει και συντομα.

darksiders 2 σε λίγες μερούλες… nuff said.

http://www.cracked.com/video_18450_a-tribute-to-beloved-old-video-games-in-your-closet.html

Τα λέει

Επιτελους αρχισα να βρισκω τον παλιο καλο μου εαυτο στο gaming. Πηρα ζεστα το Deus Ex υστερα απο καιρο που το ψιλοεπαιζα και μολις το τελειωσα. Σοκ και δεος, απο τα καλυτερα και πιο σκεπτομενα παιχνιδια εκει εξω ως σημερα, διχως αμφισβητηση. Για τα twists, την ολη πλοκη, την ατμοσφαιρα, τα τελη του, το απολαυστικο gameplay, τον κοσμο που σε προκαλει να χαθεις μεσα του. Ε νταξ, παω να βαλω Operation Mindcrime τωρα.

Τωρα εδω διπλα μου εχω το GTA IV να με γλυκοκοιταει. Απομονωση κανονικα απο αυριο :stuck_out_tongue:

Υ.Σ. 33 ωρες (μαζι με οτι side quest υπαρχει) μου πηρε ε. Value for money.

Ξεκινησα το super metroid στο snes!!Οσοι ειναι εκεινης της γενιας με νιωθουν 8)