Παιχνίδια Παίζουμε;

^^αγάπες και μόνο για εκείνο το θεϊκό παιγνίδι που έπαιζα στο Game boy.
(δυσκολεύομαι να το τερματίσω καθώς δεν θυμαμαι τίποτα τώρα που το πέρασα στο psp)

Nεο Cinematic για Mists of Pandaria:

Συμφωνω… αν και τα Pandaren εγιναν introduced στο παιχνιδι απο το Warcraft 3, πριν βγει το Kung Fu Panda.
Τεσπα, ειναι φαιλ κονσεπτ, απλα μαρεσε το cinematic πολυ. Το WoW πλεον θα ειναι η μεγαλυτερη casualia.

Δεν ξερω εχω παιξει και εχω φαει κολλημα με πολλα ονλαιν games αλλα το WoW που το αγορασα και το επαιξα στον οφισιαλ με εκανε να βαρεθω πολυ γρηγορα.

όχι…δεν.

7+ χρόνια αρκετά ήταν. Passing on epic lewt.

ποτε περιμενουμε το gta v?

Δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα από πλευράς ρόκσταρ αλλά διάβασα στο γκέιμσποτ ότι κάποιοι ειδικοί λένε για μάρτιο του ‘13.
Πριν μερικές μέρες η ρόκσταρ έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες και μαζί με αυτές και μια ανακοίνωση ότι θα υπάρξει update μέσα στη βδομάδα.
Με αυτά και μ’ αυτά, θυμίθηκα ότι έχει χαλάσει το πλέιστεισο μου και πρέπει να πάω να το φτιάξω μόνο και μόνο γι’ αυτό και το metal gear που θα κυκλοφορήσει κι αυτό του χρόνου.

CS:GO officially released ! Το πηρα , ειναι σαν updated source αλλα αρκετα γρηγορο gameplay. Οσοι παιζουν καντε με αdd.

επισης νεο γαματο patch Team Fortress 2 ! Mann vs Machines !

Τα ιδια και εδω.Και μου χαλασε και περυσι τετοια εποχη μαλιστα και ολη τη χρονια των Πανελληνιων καθομουνα και ετρωγα τα νυχια μου οταν δε διαβαζα…Αφησα και Red Dead Redemption στη μεση,θελω Skyrim,Μασσεφεκτια,GTA αστοδιαλο τα θυμηθηκα και συγχηστηκα

Καλα το GTA μας εχει συνηθισει σε καθυστερησεις και αναβολες.Αμα βγει την ανοιξη του 2013 καλα θα ειναι.

ψαξτετο για τεχνική υποστήριξη απο τι σονι…
εμανα που χαλασε το xbox το έστειλα τσεχια και σε 10 μερες ηταν πίσω με κόστος 60ευρα ολα και 1 χρόνο εγγύηση + ενα μηνα live… 8)

τωρα Σεπτέμβριο/Οκτώβριο περιμενω FIFA 13,Resident Evil 6,Dishonored,Doom 3 BFG Edition,Medal of Honor: Warfighter,Assassin’s Creed III

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗΣ!!!

[B]Metal Gear Solid - Ground Zeroes[/B]
http://www.metalgearsolid.com/events/pax2012/

Extended Gameplay with Kojima Commentary ([B]Cam[/B])

κλαμα!!!

καλα για γραφικά σίγουρα οτι καλύτερο εχει παρουσιαστή στο χώρο, για τα αλλα δε θελω να πω υπερβολές μακάρι να το εχουμε μεσα στο 13…

[SPOILER]αλλα αν σεναριακα φτάσει έστω και 1/4 του guns of the patriots θα ειναι το καλύτερο παιχνίδι εβερ [/SPOILER]

την βαραω αλυπητα στο τοιχο

:’):’)

prequel του επερχομενου MGS5 + συνεχεια του Peace Walker- το οποιο ειχε γαματη ιστορια

και open world αλα Metal Gear City

κλαμα

φοβερο footage…ομολογω παντως πως με τοσα Metal Gear ακομα και οι ιδιοι οι δημιουργοι δεν ξερουν τι γινεται στην πλοκη…πιο ευκολο να διασπασεις νετρονιο παρα να γραψεις περιληψη του franchise:-s

Εντάξει, δεν φτάνει και το zelda.

AΡΓΕΙ ΤΟ BIOSHOCKKK >:(

Μη ξεχνατε και Baldurs Gate !

ναι, και γω νομιζω παντως πως για καποιον που εχει κατσει να παιξει τα παιχνιδια, οπως τους πρεπει και με την δεουσα προσοχη-δεδομενου οτι βλεπεις και ταινια παραλληλα, η υποθεση δεν αποτελει προβλημα…ισα ισα που ανυπομονω πχ εδω να δω πως συνεχιζεται το Peace Walker, το οποιο ειχε μια φαινομενικα ασύνδετη ιστορια με τα υπολοιπα αλλα εδεσε σιγα σιγα τελεια…

btw, ανακοινωσαν ταινια MGS…

απο τωρα δυστυχως το θεωρω μεγαλο ρισκο και πιθανοτατα μεγαλη fail…

αυτα τα παιχνιδια θελουν τουλαχιστον 5 season 10 episode-mini series σε κανα HBO για να αποδωθουν σωστα…

Πωω ρε γαμω το Peace Walker ειναι το μονο που δεν εχω παιξει :?
κάποια στιγμή πρέπει να τσιμπήσω το hd colletion για το xbox…

Πάντως ειναι το μονο game που ειμαι τοσο ευχαριστημένος απο αυτο που παιζω-βλεπω που δεν θελω να το δω να μεταφέρετε στον κινηματογράφο, αλλα απο την αλλη εχει μεγάλη σημασία αν θα συμμετέχει ο kojima στην κινηματογραφική μεταφορά γιατι τοτε λεω μαλακίες και θα γαμαει!!!

Πιστευω δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η σειρά ειναι οτι καλύτερο εχει να παρουσιάσει ο χωρος των videogames :stuck_out_tongue:

το Peace Walker εκανε τη θητεια στο στρατο να φαντασει παραμυθι, Psp και ακουστικα και αγιος ο Θεος!!!

παιχνιδαρα αλλα με παρα πολλες σημαντικες διαφορες απο τα υπολοιπα στο gameplay…