Όσον αφορά την ταινία του Metal Gear, ο Kojima επιβεβαίωσε πως δεν θα την σκηνοθετήσει ο ίδιος. Κάποιοι από τους σκηνοθέτες που ανέφερε είναι οι Christopher Nolan και [B]Quentin Tarantino[/B], ενώ οι [B]Ben Affleck[/B], Hugh Jackman και Tom Hardy ονοματίστηκαν ως πρωταγωνιστές. Φυσικά δεν έχουν γίνει προτάσεις στους παραπάνω καλλιτέχνες, απλά ο ιάπωνας δημιουργός τους ανέφερε ως πιθανούς συντελεστές για την ταινία.
εγω πιστευω οτι o Chris Nolan απλα γεννηθηκε για να μεταφερει καποια στιγμη το MGS στο σινεμα και να κανει την πρωτη μεγαλη ταινια βασισμενη σε videogame.-
ο αλλος, οχι, ξερα…
επισης Bale για Solid, Jackman για Naked Snake και Hardy για Liquid και σβηνω…
εεε μαλακές ξεκολλήστε με το ποσο γαμάτο ειναι το Peace Walker εχω 1μηνα εξεταστική…!!!
εγω παντως οταν ειδα στο 4 τον γαματο
[SPOILER]
βούρκωσα ειδικά με τις αναφορές-καμενιες που λέγανε για το 1 ( που ήθελε να αλλάξεις θήρα στη memory και στο χειριστήριο ποσο μπροστά δηλαδη!!!)
[/SPOILER]
αα και οσοι εχετε pc τσεκάρετε το καλύτερο rpg των τελευταίων χρονών DARK SOULS
Πιστευω οτι [SPOILER]η στιγμη που αρχιζει να ακουγεται το the best is yet to come και το Shadow Mosses αχνοφαινεται μπροστα στον γερασμένο Snake, είναι ίσως η πιο συγκινητική στο MGS4…
Οριακά μπροστά από τα μπουκέτα του φινάλε και την ενναλαγή της μουσικής και οκ, το τελος, με το πούρο…[/SPOILER]
You are a Snake which was not created by Nature. You and the Boss… you are from another world… a world that I do not wish to know…
Αμα ανοιξω τοπικ για το ποια videogames, με το θεμιτο για μενα team ηθοποιων-σκηνοθετων-σεναριογραφων θα εγραφαν κινηματογραφικη ιστορια αμα επαιζε σωστη μεταφορα στο πανι, θα πεσει ο σερβερ!
Νταξει ολα γαμανε,και το snake eater λατρεια που ειπε ο Lupin αλλα μια ζωη θα περιμένω το πρωτο metal gear solid να βγει σε σουπερ ντούπερ κονσόλα να κανει ΠΛΑΚΙΤΣΑ.
Ισως και επειδη είναι το πρωτο που έπαιξα σε τρυφερη ηλικία,κατι το οτι για μενα ηταν επανάσταση αυτο το παιχνίδι(απο τα γραφικα μεχρι και το οτι επρεπε να αλλαξεις κοντρολ σε boss που λεει και ο Neo-μιλαμε τωρα να το παίζεις όταν είσαι 12-13) είναι για παντα μεσα στην καρδιά μου.
Bασικα το λεω, διοτι θυμαμε το remake-λουστραρισμα του στο gamecube, το Twin Snakes που ηταν χαλια και οκ, μερος της μαγειας του συγκεκριμενου ειναι αναποσπαστο με τη εποχη του…
απο την αλλη, θα ηθελα τα 2 πρωτα MGS να βγουν remakes, μιας και λογω εποχης και κονσολας τα εχει παιξει λιγος κοσμος-εγω οχι, μονο συνοψεις των υποθεσεων εχω διαβασει, οπως και οι περισσοτεροι…