Με έχεις
[B]Συνέλαβαν μέλη ομάδας ανάπτυξης video game για κατασκοπεία στη Λήμνο[/B]
Την περασμένη Κυριακή συνελήφθησαν δύο Τσέχοι, 28 και 33 ετών, για κατασκοπία στο νησί της Λήμνου, ενώ πάνω τους κουβαλούσαν σύγχρονα ηλεκτροοπτικά μέσα.
Σε έρευνα που έγινε στις συσκευές τους βρέθηκαν video και φωτογραφίες, όχι τόσο από τα οπλικά συστήματα αλλά από τους δρόμους που οδηγούν στις στρατιωτικές βάσεις της 28ης ΣΔΙ και στη βάση των MM-40 Exocet Block II. Όπως φαίνεται, μελετούσαν την προσβασιμότητα τις βάσεις, ψάχνοντας για τρόπους διαφυγής.
Οι ίδιοι υποστήριξαν πως εργάζονται στην Bohemia Interactive και προσπαθούσαν να τραβήξουν οπτικοακουστικό υλικό για το ArmA III, το οποίο θα διαδραματίζεται στη Λήμνο. Όπως και να έχει, οι δύο Τσέχοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης με την κατηγορία της κατασκοπείας.
[B]Πηγή: Enternity.gr[/B]
βαρεθηκες δηλαδή να δεις την προηγούμενη σελιδα εε?? ΕΕΕ?
:-s τώρα το ειδα. δεν είμαι στο δικό μου pc. είμαι σε κάτι σεμινάρια και δεν είναι εύκολη η ανάγνωση εδω. you foul λοιπόν
:p:p
πάντως το οτι στο arma 3 το πεδίο της μάχης θα ηταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η λημνος ηταν γνωστό αλλα wtf ρε!!!
προφανώς οι developers θελαν να κανουν και τα μπανακια τους και τη δουλειά τους, καλα να παθουν!!!
Eurogamer 2012 συντομα! Κλεινω εισητηριο για 2η χρονια. Οσοι κοντα Λονδινο αξιζει να πεταχτουνε:
Βγήκε το black mesa!!!
πλησιαζει…
Κανείς δεν είναι west στο lol ωρε?
Οχι.Αλλα θα ηθελα πολυ να ημουν
Εχει παιξει κανεις το Rage??Mου φαινεται τρελα γαματο αλλα παρα τη Fallout ατμοσφαιρα και το γεγονος οτι βγηκε απο τους δημιουργους του Doom και του Quake δεν εγινε πολυ γνωστο.
Και κατι ακομα που μου ηρθε.Fallout 3-Fallout:New Vegas απο τα καλυτερα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν ποτε.
Η γαματοσηνη ξεχειλιζει απο τα τρειλερ
περίμενα πολλα απο το Rage αλλα με απογοήτευσε(πολυ περιορισμένα και επαναλαμβανόμενα αυτα που μπορεις να κανεις…
δοκίμασε το ειναι απλα ενα ωραιο shooter αλλα οχι για αγορα!!!
για το dragon age τωρα μετα την φόλα που φάγαμε στο 2 δεν το εχω και πολυ ψηλα
μακαρι να ειναι κατι ανάλογο του 1!!!
χαχαχα greeklish ρε στελιο…
ε ναι, μην κλείσει και η φωνή του…
Σιγα ρε παιδια,τι φολα φαγαμε στο Dragon Age 2?Εμενα δε με χαλασε καθολου.Σιγουρα το 1 ειχε πιο γαματη ιστορια,και ηταν και το πρωτο της σειρας οποτε στα ματια μας δυσκολο να το φτασει καποιο απο τα επομενα,αλλα τι σου φανηκε τοσο ασχημο στο 2ο?
αξιόλογο παιχνίδι δεν λεω αλλα μετα το πρώτο που ηταν παρα πολυ καλο ξαφνικά άλλαξαν κατεύθυνση και θελαν να βγάλουν το αντίστοιχο mass effect σε fantasy που δεν τους βγήκε και πολυ…
άσχετο αλλα δεν εχει παιξει κανεις το dark souls? για μενα απο τα top rpg ever!!!
Εχω ακουσει τα καλυτερα,αλλα στο λαπτοπ μαλλον δεν θα πηγαινει πολυ καλα,και δεν με παιρνει να καω τωρα,εχω να κανω διπλωματικη φετος
εμενα μου αρεσε το DA II παντως… διαφορετικο απο το 1ο αλλα στον τομεα της μαχης ηταν σιγουρα ανωτερο…
να την βρασω την μαχη οταν ολες οι μαχες γινονται στα σοκακια της πολης.Στο DA 1 ειχε βουνα,λαγκαδια,ερημους,ηφαιστεια,παραλληλες διαστασεις και χιλια δυο.Μεγαλη σαπιλα το DA2,ουτε το 1/5 του πρωτου
Το DA:O είχε τεράστιο spell list, με 2 μάγους στο party έβρισκες την λύση σε κάθε δύσκολη μάχη απλά καθόσουν να σκεφτείς την τακτική που θα χρησιμοποιήσεις.
Το πιο Action compat του DA2 ήταν πιο ευχάριστο για μικρές και ανούσιες μάχες αλλά οι σημαντικές μάχες στο DA:O ήταν αιώνες μπροστά.
Εχτές είπα να δώσω μια ευκαιρία στο Diablo III παρά την τσουχτερή, για την τσέπη μου, τίμη του. Ευτιχός το είχε ένας φίλος και είπαμε να το κατεβάσουμε στο pc μου να πάρω μια ιδέα πρωτού πάω να δώσω τα λεφτάκια μου! Αποτέλεσμα; Δεν τρέχει κάν… Λόγο κάρτας γραφικών…
Λέω λοιπόν να δοκιμάσω το path of exile, αν τρέχει και αυτό δηλαδή, μέχρι ότου να μαζέψω αρκετά για ένα pc!
Νέο Humble Indie Bundle (#6)
Λιώσιμο με Torchlight.