Σημερα, μετα απο 30+ ωρες συνολικου παιχνιδιου (μαζι με μαλακιες που εκανα σαφως) τελειωσα το GTA IV. Παναξια παιχνιδαρα, εντυπωσιακες λεπτομερειες στα περιβαλλοντα, γεματες ζωη πολεις, κλασσικη ποικιλια αποστολων, εξαιρετικο voice acting και καλογραμμενο σεναριο, οχι πρωτοτυπο ουτε κατι τρελο αλλα καλογραμμενο.
Δεν το εφτασα στο 100% ε, απλα τελειωσα την main story και στο διαστημα αυτο εκανα και αλλα πραγματα φυσικα, τα κλασσικα “γυρω γυρω” του gta (αλματα κτλ)
Αρχιζω Assassin’s Creed τωρα, το πρωτο ναι, γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου. Το ειχα βρει στο 6ευρω πριν κανα μηνα στο Πλαισιο και το τσιμπησα.
Μ’άρεσε αρκετά, συγκρίσεις με diablo 3 δεν μπορώ να κάνω επειδή δεν το έπαιξα. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι πρόκειται για μεγάλη βελτίωση από το 1.
Το 1 το παράτησα επειδή ήταν πολύ μονότονο, σε αυτό υπάρχει μεγάλη εναλλαγή σκηνικών. Το έπαιξα στο medium αλλά μου φάνηκε σχετικά εύκολο, outlander έκανα αλλά τον έχτισα σαν μάγο -> http://i.imgur.com/1nMH8.jpg
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με online ούτε θα κάτσω να φτάσω 100 lvl.
Μα ολοι πιστευω οτι εχουμε games που θελουμε να τα ανταλλαξουμε/πουλησουμε για αυτο λεω να ανοιξουμε και κανα αναλογο θρεντακι και να κανονιζουμε τα παρε-δωσε για να μη γινει ο χαμος μεσα σε αυτο εδω.Αμα θελετε και υπαρχουν και ατομα το φτιαχνω εγω
[SPOILER]Ειδα το Aρκαμ Σιτυ και η καρδια μου χοροπηδησε αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχω PS3 :p[/SPOILER]
Καπου ειχα το πρωτο True Crime γαμωτο το οποιο θα πηγαινε για trade. Το μονο που εχω (αν και δεν νομιζω να ψηνει καποιον) ειναι το Faces Of War (strategy). Αν ψηνεται καποιος, ας πει (για pc μιλω παντα).
τελειωσα το Rage.Νταξι δε με τρελανε οπως περιμενα.Λιγα οπλα και ενω το σεναριο ηταν γαματο μου φανηκε μικρο σε διαρκεια.(+ το οτι δεν ηταν και ακριβως Free roam.)
anyway περιμενω αυτη τη βδομαδα απο το play to Fallout New Vegas Ultimate(καιτιδενεχειμεσα) edition.Καψιμο…
Mολις γυρισα απο το φετινο Eurogamer… !
Επαιξα πολλα και διαφορα games και ευτυχως δεν ειχε τον περσινο πανικο!
Λοιπον:
[B]-Assassins Creed 3 [/B] * Πολυ ωραιο, απο τα αναμενωμενα παιχνιδια της EXPO, η μηχανη, τα textures και ο φωτισμος ειναι πολυ μπροστα, και πολυ cinematic ! Μειον η φωτια αλλα πολυ ευχαριστο.
[B]-Company of Heroes 2 [/B] * Παιχνιδαρα ! Αν και Pre-Alpha σταδιο πολυ ομορφα τα γραφικα και ρεαλιστικο
[B]-FarCry 3 [/B] * Ωραιο, με καλα open world στοιχεια
-[B]Dishonored [/B]* Το καλυτερο παιχνιδι της Expo για μενα… Πολυ δυνατη προταση απο Bethesda, και πιο ενδιαφερον απο Skyrim. Μου φαινεται οτι εχει βελτιωθει και η μηχανη καπως.
[B]-God of War 4 [/B] * Εγγυηση ! Καφριλα και μπρουταλια! Οχι τα καλυτερα γραφικα αλλα must play.
[B]-Hitman Absolution [/B] * Aπογοητευση . Περιμενα περισσοτερα. Αν και αναβαθμισμενα γραφικα, υπαρχουν ακομα καποια χαζα gameplay προβληματα.