Τι λέει αυτό το Metro 2033. To setting φαίνεται πρώτο. Αληθεύει ότι έχει πολλά gameplay issues? Το βρήκατε για pc?
το metro παιξτε το οπως και δηποτε.Απτα καλυτερα post apocalyptic shooters
αα! Επισης και WiiU ! Το οποιο αν και ευχαριστο δεν ειναι πολυ βολικο… Δηλαδη ενα νεο Wii με tablet ακομα ? Δεν ειναι πολυ ευχρηστο…
αντε ρε το Dishonored εγω απο τα βιντεακια που εχω δει σαν ατμόσφαιρα steampunk και ετσι μου άρεσε αλλα gameplay δεν με τρέλανε καθόλου πολυ bioshock φέρνει…
οχι?
Το περιβαλλον μου αρεσε παρα πολυ, μπορει επειδη ειμαι φαν του Bioshock, αλλα στο demo που επαιξα δεν ειδα πολλα τετοια στοιχεια.
Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο, κινεισαι μεσα στις σκιες και εχεις κλασσικα μαγειες και οπλα.
Μαγειες οπως teleport, summon rats, mind control , και γενικα πρεπει να εισαι πολυ stealth!
Για το Eurogamer ποσο παει το μαλλι ρε Evil? Και θυμησε μου που γινεται (Αγγλια;). Οσον αφορα αυτα που επαιξες, το Far Cry 3 φαινεται πολλα υποσχομενο (αλλο που δεν εχω παιξει καποιο προηγουμενο), Dishonored αδημονω και Hitman επισης περιμενω πως και πως αλλα θα ξενερωσω αν οντως δεν λεει. Οψομεθα.
Media Markt Περιστεριου στο 10ευρω το πηρα πριν μια βδομαδα (και ειχε και αλλες κοπιες). Για PC. Αλλα θελει καλο pc ε (ευτυχως εχω θηριακι εγω και ειμαι καλυμμενος ακομα). Με το gameplay issues τι εννοεις; Δεν το εχω ξεκινησει, αλλα εχω διαβασει reviews/ακουσει αποψεις και ισως μπορω να απαντησω.
Το Metro 2033 το τερμάτισα προχθες. Καλούλι ήτανε δε λέω, αν και μου πήρε 2-3 μέρες, όχι παραπάνω. Βέβαια γενικότερα πλέον τα fps ειδικά γίνονται με βάση πολύ καλά γραφικά και μικρότερη διάρκεια. Ήταν ενδιαφέρον το όλο concept πάντως.
To Eurogamer ειναι ενα Expo σαν Ε3 στο Λονδινο, και ειναι 9 λιρες εισοδος. Τιποτα.
Ειναι ενας μεγαλος χωρος, στο Earls Court, και μεσα ειναι πολλα stands με ολους τους νεους τιτλους και πολλοι Η/Υ με ουρες! Επισης γινοναι παραλληλα πολλα events οπως tournaments , και το WCG.
Χθες ειχε πχ τελικους Black Ops και Super SF 4.
Danke
ρε γαμώτο. Το Μετρο 2033 φαίνεται τρομερό, αλλά διαβάω ότι έχει ελάχιστες ώρες παιχνιδιού. Μέχρι και για 6 διάβασα. Πως τα φτιάχνουν πια έτσι ξενέρωτα ρε γαμώτο! Σίγουρα θα πάρω πάντως το βιβλίο
Εγω καπου στο 9-10ωρο ξερω, απο φιλο που το εχει παιξει και απο διαφορους στο νετ. Οσο δηλαδη τα περισσοτερα του ειδους πλεον.
ναι εγω σου λεω το παράτησα μετα απο 1 ωρα gameplay για να το διαβάσω πρωτα και ειναι εξαιρετικό…
και ειναι στο style που ψάχνεις(post apocalyptic)
Ολα τα FPS διαρκουν λιγο.Τα post-apocalyptic παιχνιδια,σειρες,ταινιες κτλπ ειναι τα αγαπημενα μου αλλα γενικα εχουν γινει τις μοδας τα τελευταια χρονια με αποτελεσμα να βγαινουν πολλες πατατες.Θα το παιξω κι εγω το metro γιατι το τρειλερ μου φανηκε τρελα ενδιαφερον.(εξακολουθω να σας τα πρηζω αλλα το fallout ειναι το κορυφαιο post-apocalyptic παιχνιδι αν και οχι FPS).Παντως αυτο που θελω εγω ειναι ενα Post-apocalyptic παιχνιδι που να ειναι FPS αλλα σε στυλ Borderlands(lvl,side quest κτλπ) με μεγαλο χαρτη και τελειως Free Roam.(Ξερω ζηταω πολλα)
Εντάξει τα μέχρι mid zeros fps δεν κρατάγανε λίγο. Θυμάμαι το Return to castle Wolfenstein να είναι αρκετά μεγάλο πχ. Να σου πω ρε μαν, επειδή και μένα με τραβάει πολυ to post apocalyptic, αλλά προέρχομαι από άλλους χώρους, μπορείς να μου προτείνεις 2-3 σε κάθε κατηγορία? Βιβλία, ταινίες και games. Fallout λατρεύω και εγώ. Thank u
Το Borderland τι λέει? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον από μια ματιά που ριξα τώρα σε reviews κτλ. Έχει διάρκεια??
fallout… εκτως αν λες για τα γραφικά…
το 3 ειναι μεγαλο παιχνιδι το vegas το παράτησα δεν μου αρεσε περίμενα καμια αλλαγή σαν dlc ηταν…
παντως το Borderlands οπως και με το 1 ειμαι στο 20lvl και το εχω ψιλο βαρεθεί…
αα viper S.T.A.L.K.E.R.!!!
- όποτε με το καλο βγει το westland 2!!! http://www.youtube.com/watch?v=_q3bk5os1eQ
- viper τσέκαρε αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Wasteland_(comics))
Ελπίζω τελευταίο edit
Απο βιβλια δεν ξερω.Απο σειρες σου προτεινω το Jericho που ειναι 2 σεζον,γαμαει και το εκοψαν καπως αποτομα.Επισης σου προτεινω και το Walking Dead που ειδικα ο πρωτος κυκλος ειναι γαματος.Απο ταινιες υπαρχουν πολλες αλλα οι μονες που μου ερχονται στο μυαλο το 28 days later και το the day after tomorrow.
Το Borderlands ειναι ενδιαφερον αλλα ειμαι 15lvl και ηδη εχει αρχισει να ψιλοεπαναλαμβανεται.Δεν το εχω βαρεθει ιδιαιτερα αλλα μιας και φτανεις μεχρι τα 60lvl δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια για τη διαρκεια.
To Borderlands δεν το βαρεθηκα καθολου. Ατελειωτο loot, αγαπημενα cell shaded γραφικα, καφριλες. Δεν εχει σεναριο, αλλα who cares, ειναι καθαρα love or hate (βασικα οχι hate αλλα αδιαφορια) παιχνιδι και απο εμενα love. Διαρκεια πολυ μεγαλη. Απλα μην περιμενεις σεναριο, πολλα οπλα και αν σε πιασει ο εθισμος, σε επιασε.
Σωστη προταση του Neo για Stalker.
Θα προτεινα και το I Am Alive που βγηκε μεσω steam πριν κανα μηνα, σε παρομοιο υφος! Δεν το εχω παιξει, αλλα ειναι στα πλανα μου (εκτος αν εχεις και κονσολα, υπαρχει και σε retail μορφη εκει).
Κανενα PC Strategy που να μπορω να κατεβασω και να παιξω ONLINE ;; προφανως δεν θα είναι καποιο καινούργιο για να παιζει σπασμένο Online .
Sins of a solar empire αν γουσταρεις space strategy…απτα πιο εθιστικα strategy που εχω παιξει