Παιχνίδια Παίζουμε;

ΡΕ! Στα @@ μας το gtp 4!!! MAFIA 2!!! Στο ign ανέβηκαν screenshots!!

Τα γραφικα γαμανε.Αμα εχει και η υποθεση αναλογη του πρωτου που ηταν παιχνιδαρα τοτε θα ειναι τελειο.

παιδια το cod4 σε σπασμενους σερβερς ειναι ολα τα λεφτα(δεν εχει διαφορα απο τους κανονικους!!!) και δεςν χρειαζεται απολυτως κανενα κολπο ή κατι τετοια για να μπει(ουτε καν κρακ)…

Το πρώτο είχε Django Reinhardt μέσα. Και μόνο γι’αυτό, άξιζε το παιχνίδι. :slight_smile:

Φαίνεται πολύ μπόμπα το Μάφια 2. Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε όταν κυκλοφορήσει. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από GTA 4… 17+1 έχουν μείνει!

αφου τερματισα το fable,τωρα αρχισα το Timeshift.Δεν φαινεται κακο…

Και γω το favle θα αρχίσω τώρα. Αλλά μου χουν πει ότι τερματίζεται μέσα σε 2 μέρες και έχω ξενερώσει.

MAFIA 2???8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

το πρωτο ηταν θεικο…

Mafia 2 ? Αυτα ειναι ! Το ειχα λιωσει το πρωτο.
Πρεπει να παρω καρτα ομως :? :frowning:

Θελω γνωμες μιας και θελω να το αρχισω για το Assassin’s Creed.

Το Fable παιδια ειναι γαματο παιχνιδακι,το χα τερματισει πριν κανα δυο χρονια,αξιζει.Και απ’οτι ειδα βγηκε και 2ο.

Mafia δεν εχω παιξει ποτε,και ισως το αναβαλλω παλι αφου εχω στην αναμονη το Rainbow Six:Vegas 2 και θελω να ξαναξεκινησω το Oblivion,το χω παρατησει εδω και κανα χρονο.

Ξεκινάει εντυπωσιακά αλλά από τα μισά και μετά γίνεται επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Μέτριο προς το καλούτσικο θα έλεγα…

Το Fable παιδια ειναι γαματο παιχνιδακι,το χα τερματισει πριν κανα δυο χρονια,αξιζει.Και απ’οτι ειδα βγηκε και 2ο.
Ωραίο παιχνιδάκι, αρκετά εθιστικό αλλά απελπιστικά μικρό. Το είχα νοικιάσει στο ΧΒΟΧ και το γύρισα σε 3 μέρες.

Το Mafia είναι θρησκεία. Και τώρα που το θυμάμαι το έχει καβατζώσει ένας γνωστός μου. Τηλέφωνο γρήγορα :stuck_out_tongue: .(Είναι αυθεντικό, όχι αστεία).
Το Oblivion ήθελα να το τουμπανέψω με 5-6 mods (οπτική βελτίωση, αλλαγή σε διάφορα πράματα μέσα στο παιγνίδι), αλλά τον έπιναν τα mods και έτσι ξενέρωσα και το παράτησα.

αμα παιζεις συνεχομενα…:lol: Η αληθεια ειναι οτι ειναι μικρο για rpg αλλα μη σε κανει να νομισεις οτι δε θα παρει ωρα.

ΥΓ:Αμα κανεις τα απαραιτητα quest μονο,τοτε ειναι οντως πολυ μικρο

@Therion Δε βγηκε ακομα 2,αλλα θα βγει μεσα στο 2008(ετσι λενε)

To pc μου έχει αλλεργία στα RPG… Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει το beyond divinity, arx fatalis, και fable (σήμερα) και σε όλα μου πετάει error με το που ανοίγουν… Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει, ας την πει.
Το περίεργο είναι ότι τα football manager, UT 2004 και syberia 2 τα τρέχει κανονικά… :dunno:

πες μας τι error σου βγαζει…

Βασικά κρασάρει και πετάει το κλασσικό error report των xp…
Πριν λίγο εγκατέστησα το τελευταίο release του directx 9.0c(μάρτιος 2008) καθώς και τους καινούργιους drivers της κάρτας γραφικών (catalyst 8,4) ελπίζοντας να τρέξει, αλλά μάταια…

Εγω πονταρω ολα μου τα λεφτα στην Crytek.

το FPS Far Cry ειναι απλα απιστευτο στο ειδος του και ειναι και παλιο!
και απλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! δεν εχω ξαναπαιξει τοσο μεγαλο FPS.το επιασε ο bro.

εγω παλι κολησα με το καινουριο δημιουργημα της Crytek Crysis!!! ναι το τρεχω και με αρκετα καλα γραφικα και εχω μεινει μλ…ας!!! το καλυτερο FPS και πρεπει να ειναι μεγαλυτερο απο τον προκατοχο του…

Εγω παιζω L2 και WoW :smiley:

8O gm?? σε ποιον server??(πες και rates :smiley: )

Tο far cry ήταν όντως αρκετά μεγάλο… Το μόνο κακό είναι ότι στο τέλος το γάμησαν το σενάριο… Ούτε στη λάμψη τέτοια πράματα… :lol:
Αφού τρέχεις το crysis μια χαρά, τότε είσαι τζιτζής…