Παιχνίδια Παίζουμε;

Μολις εβαλα το Crysis να δω πως ειναι και ειμαι ετοιμος να παιξω φορτσαριστα αυριο :smiley:

κουραζομαι σκατο-noobo :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Τερματισα το Crysis.Πολυ γαμηστερο παιχνιδι.Απαιχτα γραφικα,κινηματογραφικες σκηνες,οι καλυτερες εκρηξεις που χω δει σε παιχνιδι(μη πω σε ταινια).Τεραστιοι χαρτες,πολυ λεπτομερεια στον γυρω χορο και πολυ καλος ηχος.Ελπιζω να βγαλουν και sequel!!

Εχοντας 8800GTX καρτα γραφικων,την ζορισε αφανταστα σε full settings,1280X1024 resolution και ΧΩΡΙΣ antialiasing.

Το Crysis εχω ακουσει οτι δυσκολα το παιζεις σε high ρυθμιση γραφικων,αφου εχει υπερβολικες απαιτησεις.
Κατα τ’αλλα,το χω δει σε πολυ δυνατο μηχανημα οπου επαιζε τελεια,και ηταν εκπληκτικο σε γραφικα και gameplay.

Το crysis το μισώ για τον εξής λόγο: Ντάξ, δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό παιχνιδάκι (σαν το far cry, που είναι ο πρόγονος του), αλλά για να το παίξω αξιοπρεπώς πρέπει να σκάσω χρήμα για αναβάθμιση. Πχ στο πισι του ίφριτ που το παίξαμε λίγο (ένας ταπεινός quad core με 2 gb ram και 8600) high ρυθμίσεις ούτε γι αστείο! Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται. Να θέλω δηλαδή μια 8800 (που κάνει τα κέρατα της) για να το παίξω με καλό frame rate?
Για να μην λέτε, να σας πω ότι στον ίφριτ το παίζαμε σε ανάλυση 1024 Χ 768 στο medium, και το framerate δεν ήταν και άψογο…

Νταξ,μακαρι να μισουσαμε τα παιχνιδια για τα υπερβολικα καλα γραφικα τους:lol: :lol:

To θέμα όμως είναι ότι έχει μόνο αυτό: Υπερβολικά καλά γραφικά. Κατά τα άλλα, είναι ένα fps με μηχανισμούς χιλιοπαιγμένους. Εγώ δηλαδή θα ένιωθα μαλάκας αν το αγόραζα το παιχνίδι. Πολύ περισσότερο αν έκανα αναβάθμιση γι αυτό (υπάρχει πολύς κόσμος που το έχει κάνει)…

Χιλιοπαιγμενους μηχανισμους???Μιλαμε για fps ρε.Τι διαφορα θες να κανει.Επισης η CryEngine2 που χρησιμοποιηθηκε για το παιχνιδι ειναι αποκλειστικα και μονο στο Crysis.Ριζικες αλλαγες στους μηχανισμους των σουτερς δε γινονται ποτε.Αλλαγες γινονται στα γραφικα και στο gameplay(το ευρυτερο gameplay)

Δε διαφωνώ, όμως διάφορα άλλα shooters, έχουν κάτι παραπάνω. Πχ. Deus Ex. Ατμόσφαιρα, διάλογοι, στοιχεία rpg… Bioshock: ¶ψογη ατμόσφαιρα, μια καλλιτεχνική αίσθηση, τρομερό σενάριο… Half Life 2: Σενάριο, εισήγαγε τρομερή φυσική στον κόσμο του…
Όλα τα παραπάνω shooters, προσθέτουν κάτι για να καλύψουν την αδυναμία για εύρεση νέων μηχανισμών gameplay. Το crysis απλά εισήγαγε τρομερά γραφικά, και με υπερβολικό θράσος σου λέει: Σκάστα για αναβάθμιση…

Αυτα που μου ανεφερες παραπανω,το λες και μονος σου δεν εκαναν πολλες αλλαγες σε μηχανισμους.Γιατι πολυ απλα τα fps δε μπορουν να κανουν ριζικες αλλαγες σε αυτον τον τομεα.Αρα πρωτον,δεν απαιτουμε κατι παραπανω σε αυτον τον τομεα

Επισης οπως ανεφερες,το καθενα ειχε κατι το πολυ ξεχωριστο(εκτος απτο Deus που τα χει ολα γιατι ειναι απο αλλο πλανητη:p ).Συμπληρωνων εγω πως το Crysis εχει απαιχτα γραφικα,πολυ λεπτομερεια και ρεαλιστικοτητα(εβλεπες τις πεταλουδες και νομιζες θα βγουν απτην οθονη,τα παντα καταστρεφονται,δεντρα πεφτουν και σε πλακωνουν στα κανονικα).Το Crysis επισης εχει την δικια του ατμοσφαιρα.Εισαι σε μια τεραστια ζουγκλα και περπατας νιωθοντας πολυ μικρος μπροστα της.Παρα πολλοι τροποι για να πλησιασεις ενα goal σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με Half Life,Bioshock,και το πλειστον των fps τα οποια ειναι αυστηρα κλειστα.(εκτος απτο deus που ειναι απο αλλο πλανητη)Οι μαχες ειναι απλα κινηματογραφικες και νιωθεις δεος οταν εισαι μεσα σε αυτες.Η ιστορια του ειναι επισης πολυ ικανοποιητικη και σε ξαφνιαζει σε καποια συγκεκριμενα σημεια(οπως στη σκηνη με το would you kindly στο Bioshock)

Μπορει με την πρωτη εντυπωση να μη σε κερδισε τοσο το crysis αλλα τελειωσε το οταν μπορεσεις(παρεις καινουριο πισι,πας στον φιλο σου τον ιφριτ?) και ποσταρε να δουμε αν αλλαξε η γνωμη σου για αυτο.

Με αυτό που λες έχεις δίκιο, όμως εμένα πχ η ελευθερία του crysis δεν με κέρδισε. Είναι πχ. το objective σε ευθεία και εσυ μπορείς να κάνεις παράκαμψη για να κάνεις ένα δευτερεύων. Δεν είναι τόσο σημαντική όσο στο gta πχ.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι το παιχνίδι αμα είχα το μηχάνημα, θα το έπαιζα, αλλά είναι πολύ υπερτιμημένο. Είναι ίδιο πράγμα με το far cry με καλύτερα γραφικά και τη στολή του χαρακτήρα ουσιαστικά. (Να αναφέρω ότι έχω παίξει και κάνα 2ωρο σε ένα νετ καφέ).
Δηλαδή καλό παιχνίδι, αλλά όλα τα βραβεία που πήρε 2 χρόνια πριν βγει στην αγορά, δε δικαιολογούνται (οκ να πάρει βραβειο για γραφικά και ας μην έχει κυκλοφορήσει, αλλά παιχνίδι της χρονιάς???)

Η αληθεια ειναι πως το χαν ανακυρηξει παιχνιδαρα πριν βγει ακομα στην αγορα:lol: :lol:
Α και δε βγηκε παιχνιδι της χρονιας σε καμια περιπτωση.Call of duty η bioshock εχουν αυτους τους τιτλους…

Λοιπον,τερματισα το Call of duty to 4.Μικρης διαρκειας single playeρ.Αρκετα διασκεδαστικο gameplay και πολυ καλα γραφικα!Στις αποστολες εχεις παντα squad members απο εναν μεχρι και 10 ατομα.Ειχε πολυ φαση γενικα το παιχνιδακι(για οσο κρατησε).Ξερω οτι το δυνατοτερο σημειο του ειναι το multiplayer,αλλα δεν εχω χρονο για τετοια πραματα.

Α και,επιτελους θα ξεχασουμε τον β παγκοσμιο πολεμο,και θα δουμε εξελιγμενης τεχνολογιας οπλακια,ελικοπτερα τανκς αρτιλερι κλπ…

Το crysis είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ένα χρόνο πριν βγει στην αγορά είχε πάρει βραβείο για παιχνίδι της χρονιάς σε κάποια έκθεση… Τέλος πάντων…
Τo call of duty 4 είναι ΜΟΝΟ για multiplayer. Σαν το unreal tournament ένα πράμα… :stuck_out_tongue:

Ρε γαμώτο μόλις διάβασα το πιο ξενέρωτο νέο που υπάρχει και πραγματικά ελπίζω να μην ισχύσει.
Λόγω, λέει, της εξαγοράς της Take Two εταιρίας (“μαμά” της Rockstar North που έχει βγάλει την επική σειρά των GTA και έχει ανακοινώσει για τις 29/4 να βγει το νεο GTA IV) από την EA, πιθανόν το GTA IV να καθυστερήσει για μερικούς μήνες ακόμα…
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΧΙ!!! Μην αυνανίζεστε έτσι. Δώστε μας το παιχνίδι και μετα αλληλοαυνανιστείτε όσο θέλετε!!

:!: :!:

Ε ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ Ε ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟ ΜΑΦΙΟΖΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Που το διάβασες αυτο ρει? Και κυριώς πότε το διάβασες:p

Από gamespot.com

Pachter: EA buyout could delay GTAIV
Wedbush Morgan Securities analyst says publisher would have “economic incentive” to bump Rockstar’s heavily anticipated gangster epic to holiday quarter.
By Tom Magrino, GameSpot
Posted Apr 7, 2008 1:18 pm PT

Since EA first made known its acquisition advances toward Take-Two, Rockstar North’s Grand Theft Auto IV has played front and center in the back-and-forth. For EA’s part, CEO John Riccitiello has praised the publisher, saying it is of paramount interest in the $2 billion takeover offer. Conversely, Take-Two’s board of directors has positioned Rockstar’s latest offering as the primary reason shareholders should refuse EA’s hostile bid, saying acquisition discussions shouldn’t even begin until after GTAIV’s April 29 street date, so that, among other reasons, the company’s full value can be better assessed.

Up to this point, gamers have by and large been unaffected by the two publishers’ financial wrangling. However, as Wedbush Morgan Securities analyst Michael Pachter sees it, a successful EA buyout could have dire implications for the imminent launch of GTAIV on the Xbox 360 and PlayStation 3. Appearing on Spike TV’s Bonus Round (hosted by Geoff Keighley), Pachter said that were EA to acquire Take-Two, the publisher could conceivably bump GTAIV to the holiday quarter to maximize the game’s profit potential and quality.

“I think it will be done and will be street ready [by April 29], but I think that if EA takes over Take-Two, they have an economic incentive to delay it,” said Pachter. “If [Rockstar Games cofounders Sam and Dan Houser] feel that there’s 2 percent more improvement they can make with an extra few months, then why not?”

Pachter also noted that the April 29 ship date is likely being forced upon Rockstar by Take-Two, saying “Take-Two financially has to get that game out. They don’t have any wiggle room. They are going to be pretty much tapped out on their credit line and their cash position, so they need the money; they need to get it out. And they’ve got contractual obligations, I mean, Microsoft’s paid up $50 million bucks for this downloadable content.”

Πολύ τραβηγμένοοοο σενάριο και από την πείρα μου στα videogames έχω μάθει ότι όποτε ακούς κάποιον αναλυτή να μιλάει πάντα συμβαίνει το αντίθετο…:stuck_out_tongue:

Οι προπαραγγελίες είναι ήδη 6 εκατομύρια εκτός των άλλων θα είναι χοντρό να το καθυστερήσουν…

Ελπίζω να έχεις δίκιο… Γιατί κι εγώ ονειρεύομαι τη στιγμή που θα γυρίσω από Νάξο (που θα πάω για Πάσχα) να πάω να το τσιμπήσω.

Αφήστε τις μαλακίες,έχω κανονίσει άδεια για την 2η βδομάδα του Πάσχα και περιμένω να έρθει η Τρίτη πως και πως.Φέρτε τον Ρώσο λέμε!