Παιχνίδια Παίζουμε;

:bow: :bow:

To 1 genika san paixnidi alla eidika san story itan apistefto,poly kalytero apo to 2.

2o? Έχει βγει? Αααα… ναι… Το ανύπαρκτο ε? 2 ώρες και τέλος… Τραγικό…

2 ores?Σιγουρα δεν ηταν τοσο μικρο…

ρε παιδια dota παιζει κανεις???

Εγω.αλλα ειμαι noobακος ακομα:)

καποιος μιλησε για dota? ω ναι

κανω υπερωριες στη dota ,το μονο online game που συνεχιζω να παιζω

Καλα οχι και 2 ωρες,αλλα οντως πολυ μικρο.Αν και το gameplay ηταν παρα πολυ καλο,ηταν ξενερα η μικρη διαρκεια του παιχινιδιου.Το 1 ηταν πολυ μεγαλο,θεοτρελο και υπερκαυλωτικο.Το 2 ηταν μικρο και ειχε και το λαβ στορυ.Αν και ο ελεγχος 2 διαφορετικων χαρακτηρων ηταν γαματη ιδεα

Καλά τα broken sword είναι παααρα πολύ καλά…Έχω παίξει τα 1 και 2!!!πάρα πολύ καλά…Επίσης πολύ καλό το Runaway,ωραία ιστορία αν και έχει μερικοούς πολύ βλακώδεις γρίφους που δε βασίζονται σε καμμία λογική…Έχω και το Scratches,δε τρελάθηκα,έχει αρκετά υποβλητική ατμόσφαιρα,σε βάζει στο κλίμα ενός θρίλερ αλλά μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε γιατί είχα διαβάσει ένα review(ή μάλλον ο αδερφός μου που ασχολείται περισσότερο με παιχνίδια,εγώ όντας κοριτσάκι είμαι πιό μέτρια gamer…)που έλεγε ότι είναι ότι πιο τρομακτικό έχει παίξει τα τελευταία χρόνια κλπ…Βέβαια παίζει να φταίει και το γεγονός ότι είχε “δώσει” όλες τις τρομακτικές σκηνές…Και το τέλος τελείως μούφα…Επίσης ωραία adventures (αν και σχετικά εύκολα) τα Dracula 1 και 2…Και για σπάσιμο νεύρων(τουλάχιστον εμένα μου φάνηκαν αρκετά δύσκολα) είναι η σειρά Sherlock Holmes…απλά κουράστηκα και το παράτησα,αλλά υποθέτω κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία θα τα έλυνε εύκολα…

Έχει παίξει κανείς το Sam and Max(το πρώτο και το sequel);;;Σκέφτομαι να το πάρω,είχα παίξει ένα μικρό demo του episode 1 και μου κέντρισε το ενδιαφέρον…Επίσης παίζει κανείς παιχνίδια τύπου tycoon?Σκέφτομαι για το Zoo tycoon(ε κτηνίατρος πράμα να μη παίξω παιχνίδι με ζώα :lol: :lol: :lol: )

ποια ντοτα και λαινειτζ ρε παιδια???
παιξτε κανα χαλο,καν κολ οφ ντιουτυ!!!αυτα τα παιχνιδια εχουν γελιο…αρ πι τζι και βλακεις!!!

Ντάξει ρε παιδιά, μη με φάτε για το max payne! Απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι πολύ μικρο…
@Zusje: Το dracula 2 το είχα πάρει τη μέρα που τελείωσα το δημοτικό! Το πρώτο μου adventure! Μεγάλη αγάπη!
Επίσης, όποιος παίζει hellgate στο νετ, να το πει, γιατί σήμερα το ξέθαψα…

Το ξεθαψες?Ειναι τοσο παλιο???:stuck_out_tongue:

Αντε παλι…ρε μη λετε αυτα τα παιχνιδια RPG,τριζουν τα κοκκαλα της Black Isle…

Εμένα προσωπικά μ’ άρεσε καλύτερα το 1ο αν και το δεύτερο ήταν πιό δύσκολο(το πρώτο βασικά ήταν πάρα πολύ εύκολο)…

kalitero gia multiplayer…Medal of Honor 8)

ποιο απολα?

βασικά όλα είναι φοβερά, αλλά για multiplayer το Breakthrough

Είσαι θεος. Στείλε φώτος από όλες τις πλευρές σου να σου κάμω άγαλμα! :stuck_out_tongue:
@ΜΠΑΟΥΓΚτζης: Όχι ρε, δεν είναι τόσο παλιό, απλά εγώ το είχα θάψει για κάνα 2μηνο…

Μολις τελειωσα το Gears of War.Πολυ γαματο παιχνιδι,ολο δραση.Με κερδισε απτην πρωτη στιγμη που το παιξα.Τωρα αναμενουμε το νοεμβριο το 2(για x-box και λιγο αργοτερα για το πισι)

Πωπω! Θυμάμαι είχα πάει πριν μερικούς μήνες στο Πλαίσιο στο Μολ και το είχε εκεί για να το παιξουμε. Ε, έκατσα και το έπαιξα. Σταμάτησα μετά από 3-4 ώρες και μετά από σύσταση μιας κοπελίτσας που είναι εκεί υπεύθυνη. Παιχνιδάρα! Κρίμα που δεν έχει βγει για ps3…

Υπενθυμίζω… 27+σήμερα για την απόλυτη παιχνιδάρα!

Επειδή δεν διάβασα τα προηγούμενα post,θα εννοείς το grand theft auto IV,έτσι;Δεν βλέπω την ώρα.Πιστεύω πως όλα τα grand theft…είναι εκατό χρόνια μπροστά.Ανυπομονώ να δω τι μπορεί να έχει μέσα το IV.