Ναι ρε. Από παλιά (βλέπε Lucas Arts). Monkey Island, Indiana Jones, Day Of The Tentacle, Broken Sword, κ.ά.
Καλά, εσύ είσαι άρχοντας! Από αυτά που αναφέρεις μόνο το broken sword έχω παίξει (το 2)…
Βγηκε και το Rainbow Six:Vegas 2.
Το κατεβαζω τωρα μαζι με το Λοστ,απο τις κριτικες παντως που διαβασα ειναι φαινεται να ειναι παρα πολυ καλο(γυρω στο 9 του δινει το gamespot)
Το πρωί τελείωσα το portal. Πάρα πολύ καλό πείραμα από τη valve, και αν το είχαν πάρει πιο σοβαρά θα ήταν ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς. Τα αρνητικά του είναι η μικρή διάρκεια του, και το ότι το μεγαλύτερο μέρος του είναι υπερβολικά εύκολο. Αν ήταν όπως στα τελευταία επίπεδα, θα άγγιζε την τελειότητα.
Για το assasin’s creed ακουω πολυ τελευταια,οσοι το χουν παιξει θελω τις γνωμες τους…
Αυτό γαμώτο πήγα να το δοκιμάσω σε ένα νετ καφε και κόλλαγε στην αρχική οθόνη γαμώτο…
Αλλά δεν το χρειάζομαι. Παίζω half life (το 1) αυτόν τον καιρό!
To Source?
Τα γραφικα ειναι οντως βελτιωμενα?
ειχα παιξει το half life το 1 στο original και μου φαινεται πολυ αρχαιο
Όχι το source. Το κοίταξα στο ign και τα screenshots που είδα δεν έχουν διαφορά με το αρχικό, οπότε δε συμφέρει να το αγοράσεις… Για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τις διαφορές του source με το αρχικό…
Πολύ καλό στην αρχή αλλά προς τη μέση-τέλος καταντάει επαναλαμβανόμενο. Εξαιρετική επιλογή για ενοικίαση αλλά όχι αγορά… Στην αρχή δηλαδή θα μείνετε αλλά μετά απο ώρα θα σας κουράσει:wink:
ακριβως…ολο τα ιδια και τα ιδια(ειναι ομως πολυ καλοφτιαγμενα δε μπορεις να πεις)…και οι πολεις τρομερα σχεδιασμενες…ειδικα αυτη με το τουρκικο στυλ ολα τα λεφτα…
μπορει καποιος να μου πει καποιο παιχνιδι να παιξω τωρα χωρις νταουνλοδ και τετοια ιστοσελιδα και να παιζει κατευθειαν
Επιτέλους τερμάτισα το Assassin’s Creed (σε ps3)! Μέτριο παιχνίδι θα έλεγα. Ενώ ξεκινάει εκπληκτικά, το επαναλαμβανόμενο gameplay το γάμαει και βαριέσαι γρήγορα. Το φινάλε ήταν επίσης πολύ μέτριο.
Υπομονή τώρα μέχρι τις 29/4 που βγαίνει η παιχνιδάρα του αιώνα. Grand Theft Auto IV!! 43 και σήμερα…
edit: Μόλις τώρα πρόσεξα ότι τα είπατε κι εσεις για το Ασάσινς.
Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Πότε θα βγει το διαολεμένο το hl2: episode 3???
Δε γίνεται άλλοοοοο…
Μολις τερματισα το Bioshock.
Το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο,σιγουρα ενα απτα 3 καλυτερα fps του 2007.Το μηκος του παιχνιδιου ειναι μετριο προς μεγαλο.Στο επιπεδο δυσκολιας μου φανηκε αρκετα ευκολο στο normal στο μεγαλυτερο μερος του.Πολλη μαχη με οπλα,πολυ αιμα και δραση και γενικα πολυ καλη φαση ολοκληρο το παιχνιδι.
Medieval 2 : Total War
Λιωνω!Δε παιζει καλυτερο RTS
Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε/έχετε παίξει το Still Life (point & click adventure). Από τα καλύτερα σύγχρονα adventure που έχω παίξει. Ε λοιπόν έρχεται το sequel του.
[SPOILER]One of the most talked about games the past couple of years has been Still Life . With its abrupt and ambiguous ending caused by financial difficulties at MICROÏDS, speculation about the killer has been rampant and pleas for a sequel have resounded in the adventure community. Just recently, the MICROÏDS label was relaunched and now the long-awaited sequel to Still Life has been announced.
This new installment has quietly been in development since June 2007 at GameCo Studios. Unlike its predecessor, the new game will be in real-time 3D. To the relief of many, the game promises to answer the question of who the killer was in Still Life, while beginning an all-new investigation for FBI agent and profiler Victoria McPherson.
The story in Still Life 2 centers on another serial killer, the East Coast Torturer, who completely washes his victims after their murder to rid them of clues. Victoria finds herself in Maine after the body of a young woman, supposedly a victim of the killer, is found. A journalist, Paloma Hernandez, who has also been investigating the killings and has been critical of the FBI’s investigation, asks to meet Victoria to give her evidence, but Hernandez is captured by the East Coast Torturer.
Players will be able to play as both Victoria McPherson and Paloma Hernandez with two different viewpoints and styles of gameplay. As Victoria, you will be investigating the killer and as Paloma, you will be trying to survive after being kidnapped.
The PC version of the game is currently targeting a November 2008 release.
http://www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=1582
[/SPOILER]
Αν δεν κάνω λάθος, η εταιρεία που το κυκλοφόρησε είχε κλείσει, αλλά τελικά απότι φαίνεται επηρρεάστηκε από το όλο κλίμα και έκανε reunion, για καλή μας τύχη.
Μερικά screenshots από το πρώτο παιχνίδι.
Δεν το χω παίξει το παιχνίδι, αλλά έχω ακούσει πάρα πολύ καλά πράγματα γι αυτό…
Εγώ τώρα παίζω garry’s mod (πώρωση!) και το syberia 2. Το πρώτο μέρος της σειράς είναι ίσως το αγαπημένο μου adventure. Και το 2ο μέχρι στιγμής με έχει μαγέψει…
Τι ειπες τωρα!!!
Θεικο παιχνιδι με κορυφαιο soundtrack (Dies Irae του Mozart)
Aντε περιμενουμε το 2ο μερος εναγωνιως!!! 8)
Χθες ξεθαψα το Max Payne…Τι παιχνιδαρα