Παιχνίδια Παίζουμε;

Περί FF σε βρίσκω ολόσωστο με τη σειρά να πηγαίνει 7,8,10…

Όσο για το Halo η μεταφορά στο PC ήταν άθλια για αυτό δεν σου άρεσε στο Xbox και πόσο μάλλον το Halo 3 στο 360 είναι άλλο πράγμα τελείως… Γενικά το βγάλαν2 χρόνια μετά με χάλια γραφικά αναλοίωτο gameplay και πολλά bugs…αλλά τι να πεί κανείς Microsoft είναι αυτή:p

Παίξε αγαπητέ multiplayer με 8 άτομα στο Live μπροστά από μια hd τηλεόραση με full τα ηχεία και να φωνάζεις στο headset για το τι τακτική θα ακολουθήσετε σε αυτό τον γύρο και μετά έλα πες μου πως το Halo είναι μέτριο…:wink:

Δεν είπα ότι το halo είναι μέτριο. Όπως επίσης ούτε τα γραφικά με ενδιαφέρουν. Απλά λέω ότι σαν παιχνίδι δεν είναι αυτό που έλεγε ο Τύπος ότι είναι. Για το xbox είναι ο βασιλιάς, όμως πιστεύεις ότι αν είχε βγει στο pc πρώτα θα είχε κάνει τον ίδιο ντόρο? Σίγουρα θα ήταν ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς, όχι όμως και παιχνίδι της 5ετίας όπως έγινε τελικά.
Όσο για το ff, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο με τη σειρά προτίμησης!

hmm απλά σου λέω ότι προφανώς το δοκίμασες σε PC που άμα δεις και όλα τα reviews αναφέρουν ότι το Game μεταφέρθηκε πολύ άσχημα και επειδή το έχω παίξει και στα δύο format σου λέω ότι η διαφορά είναι μεγάλη… Αυτό τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του επι του θέματος και επειδή από τα όσα βλέπω εσύ είσαι πιο πολύ του pc gaming ενώ εγώ των κονσολών δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να αναλύσουμε περεταίρο το θέμα μιλώντας υποθετικά:p Και άλλωστε πλην εμάς των δύο που είμαστε καμμένα όντα δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν άλλον το θέμα:p

Δε βλέπω το λόγο να μην το αναλύσουμε. ¶λλωστε συζήτηση κάνουμε και γι αυτό είναι τα φόρουμς. Κοίτα, η μεταφορά δε μου φάνηκε κακή (τουλαχιστον εμένα δε με ενόχλησε). Σε αυτό που στέκομαι κυρίως είναι το gameplay. Δεν είναι από τα καλύτερα fps που έχω παίξει. Το σενάριο δε με τράβηξε τόσο.
Κοίτα, είναι αυτό που λένε: άμα ένα fps έχει καλά γραφικά, τότε γίνεται καλό fps. Ίσως και παιχνίδι της χρονιάς ακόμα. Αν όμως ένα fps έχει ψιλομέτρια γραφικά αλλά τρομερό gameplay και σενάριο, τότε γίνεται εξαιρετικό fps. Από τα παιχνίδια κρατάνε χρόνια. Τρανό παράδειγμα? Doom 3 και half life 2. Τα γραφικά του 1ου ήταν το τεχνολογικό ταβάνι της εποχής, αλλά όλα τα άλλα στοιχεία τα είχε το 2ο. Αποτέλεσμα? Το 1ο δεν το παίζει σχεδόν κανένας πλέον, ενώ το 2ο είναι ακόμα ζωντανο…
Φαντάσου ότι εγώ το system shock 2 το έπαιξα λίγο καιρό μετά το halo. Απαρχαιωμένα γραφικά (και κακόγουστα - είχε κοκκινά ταβάνια, έλεος δηλαδή), και γενικότερα φαινόταν παρωχημένο. Όμως έγινε αυτομάτως ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ένα fps του '98 και εγώ το έπαιξα το2007. :wink:

Παιδια,μη ξεχνατε πως το Halo βγηκε το 2001.Εγω το παιξα απτις πρωτες μερες του και δικαιολογειται απολυτα το μεγαλειο του.Τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια,εξελισονται,τι να κανουμε.Και βεβαια αμα παιξεις ενα fps του 2001(ποσο μαλλον το καλυτερο) θα το βρεις συνηθισμενο για την τωρινη εποχη

Οσον αφορα το σεναριο του halo,εχουν βγει και βιβλια για αυτο για να ξερετε.Εμενα με αγγιξε ιδιαιτερα,χωρις να πω οτι ειναι σεναριαρα,απλα ειναι πανω απτον ορο “καλο”,μαλλον προς το πολυ καλο ειναι.

Σε αυτό που λες συμφωνώ περί hl k doom αν και εγώ παίζω που και που και doom 3:p Aγαπάμε ότι βγάζει η id software και ο θεός που λέγεται Carmack…τέλος:p 8)

Περί του halo τώρα αυτό που λέω είναι οτί οι μηχανισμοί του είναι σχεδιασμένοι για Xbox και για αυτό σου λέω ότι δεν μπορείς να απολαύσεις την πλήρη εμπειριά στο PC. Επίσης να σου αναφέρω ότι το orange box κυκλοφόρησε και στο 360 και είναι σαν Gameplay υποδεέστερη εμπερ;iα(κατ΄ελάχιστα μεν αλλά είναι) σε σχέση με το Halo… Ενώ στο PC σαφέστατα το orange box είναι καλύτερο…Αν κατάλαβες αυτό που σου λέω είναι ότι παίζοντας το στο Xbox είναι σαφέστατα άλλη εμπειρία:)

Για το orange box δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αφού δεν το έχω δει στο xbox. Είναι τεχνικό το θέμα υποπτεύομαι (λόγω χειριστηρίου).
Καταλαβαίνω τι εννοείς περι της εμπειρίας. Πιστεύω όμως ότι δεν παίζει τέτοιο ρόλο το σύστημα (καθώς στα pc η λογική λέει πως ο χειρισμός είναι καλύτερος). Είναι περισσότερο τα γούστα του καθενός.

παιδια εμενα τον τελευταιο καιρο(βασικα τα τελευταια χρονια) απο παιχνιδια μονο 1 ηταν που μου τραβηξε ιδιαιτερα την προσοχη…το bioshock…δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε…

Εγώ απογοητεύτικα από το bioshock στα εξής: έτρεχε ψιλοσπαστά στο σύστημα μου (το περίμενα και δε με ενδίεφερε κιόλας, γιατί το περίμενα και γω πολύ αυτό το παιχνίδι), αλλά είχε άπειρα bugs. Πχ σήκωνα κάποιο αντικείμενο και με πέταγε στο desktop!!!
Έτσι, το παράτησα… Μάλλον θα το απολαύσω σε κανα 2 χρόνια, όταν θα έχω καινούργιο σύστημα… :frowning:
Πάντως από όσο πρόλαβα και έπαιξα, μου έδειξε ότι είναι από τα “ιδιαίτερα” παιχνίδια, που μένουν στη μνήμη σου…

Εγώ έχω πήρα πρόσφατα ps3 και έχω λιώσει.

Τερμάτισα αρχικά ένα fps το Darkness όπου ένα τέρας καταλαμβάνει έναν μαφιόζο που προδίδεται από τη συμμορία του. Εξαιρετικό σενάριο! Τη φωνή του τέρατος την έχει δώσει ο ανεκδιήγητος Mike Patton.

Στη συνέχεια τερμάτισα το απίστευτο Call Of Duty 4. Πραγματικά επική παιχνιδάρα. Κρίμα να μην έχω multiplayer να το έλιωνα τελείως.

Εξ’αρχής μαζί με την κονσόλα πήρα το Assassin’s Creed. Αν και ξεκινάει τρομερά με ένα σωρό καινοτομίες από ένα σημείο και μετά το (εκπληκτικό αρχικά) gameplay γίνεται μονότονο και κουραστικό.

Τώρα νοίκιασα το Orange Box και το ψιλοπαίζω αλλά μάλλον έπρεπε να το είχα αγοράσει γιατί είναι τεράστιο. Πολύ καλό πακέτο πάντως!

Και φυσικά εννοείται ότι μαζί με την κονσόλα πήρα το pes2008 το οποίο αν και δεν είναι καλό φέτος και ειδικά στο ps3 έχει πολλά προβλήματα, είναι πώρωση όπως και να το κάνουμε. Ειδικότερα όταν μαζεύονται οι φίλοι σπίτι, οι ώρες περνάνε για την πλάκα.

Τωρα τελευταια παιζω Crysis. Ωραίο παιχνίδι, απίστευτα γραφικα (ειδικα στη νεα μου καρτα γραφικωνε :D), αλλα ισως υπερβολικα δυσκολο(αν και η στολη βοηθαει σχεδον παντου)… καποια στιγμη βαριεμαι να πυροβολαω τον αλλο και για να πεθανει να πρεπει να τον χτυπησω κατευθειαν στο κεφαλι.

Μα καλά είναι δυνατόν; Με μια γρήγορη ανάγνωση όλου του thread βρήκα μόλις έναν(!) να παίζει World of Warcraft! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ήμουνα κολλημένος hardcore παίχτης για ενάμιση χρόνο περίπου. Τώρα είμαι πλεόν καθαρός εδώ και 3 μήνες. I got a life now! Τέλοσπάντων, γαμώ τα παιχνίδια αλλά δε νομίζω να ξανακοιλήσω.

πραγματι παιδια,αυτο το WoW ειναι τρομερος εθισμος.Παρεες ακομα και γυρω στα 10 παιδια στο σχολιο μου μιλανε στα διαλλειματα για WoW.Φυσικα,μακρια απο μενα το WoW γιατι εδω και 2 χρονια κανω αποτοξινωση απτα MMORPG.Ευτυχως που πληρωνεις κιολας,αλλιως δε θα ειχα αντισταθει στο κατεβασμα του παιχνιδιου:D

Πφ. Δε θα έπρεπε να έχει τίτλο MMORPG ένα παιχνίδι αυτής της κατηγορίας. ΜΜΟ σκέτο θα ήταν καλύτερο. Ποιο role play έχουν αυτά τα παιχνίδια? Επειδή έχουν skills, stats και quests θέλουν να λέγονται rpg? Στα κανονικά rpg, δε σφάζεις μόνο…

+1

Η μόνη μου ελπίδα να μου αρέσει mmo είναι το Warhammer online λόγω και μινιατούρων κατά τα αλλά δεν με αγγίζει το φαινόμενο ούτε και εμένα…

Το Bioshock είναι παιχνιδάρα και χωρίς να θέλω να φανώ ιερόσυλος η ατμόσφαιρα αν δεν ξεπερνάει τουλάχιστον είναι εφάμιλλη του System Shock 2…

Παιδια,project snowblind εχει παιξει κανεις απο δω?Θελω να ψαξω για αυτο το παιχνιδι

Hmm αν δεν απατώμαι ένα μέτριο παιχνίδι που είχε βγει πριν αρκετό καιρο…και αν λέμε το ίδιο αλλά έχω την αίσθηση πως βγαίνει και καινούργιο με τέτοιο όνομα:-k

Adventure games όλα τα λεφτά. Τελευταία καλά και σχετικά καινούρια τα Second Life, Missing και η συνέχεια του το Evidence.
Εξαιρετικά πρωτότυπα τα 2 τελευταία. Ψάξτε και θα δείτε γιατί.
Καλούλι χωρίς να το πολυπεριμένω ήταν το Obscure (το πρώτο) . Σε φάση Resident Evil μόνο που είναι βασισμένο σε teen movie . Αμερικανιά, κολλέγιο, τέρατα κι έτσι.

Adventuras και έτσι ε? Αυτά είναι… Εγώ παιδεύομαι με το schizm τώρα… Ωραίο είναι, αλλά μόνο μηχανικούς γρίφους έχει και σε κουράζει…
Όσο για το snowblind, κάπου είχα διαβάσει ένα review παλιά, που έλεγε ότι θύμιζε deus ex, και ήταν πολύ καλό παιχνίδι, αλλά πάρα πολυ μικρό (γύρω στις 6 ώρες δηλαδή). Πέρα απο αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω…

Για αυτο ακριβως ενδιαφερθηκα για ετουτο:D