Τώρα βγήκε το unreal tournament 3… Έχει γαμάτα γραφικά, αλλά κατα τα άλλα, είναι σαν το παλιο… Αλλά δεν έχει bombing run…
Για περισσότερα ρωτήστε το ιφριτ.
εννοουσα οτι δεν χρειαζεται να υπαρχει αλλο!του 04 αρκει!8)
XAXAAX! Σωστός. Λοιπόν βρες άλλον ένα και πάμε για 2 on 2 εγώ ο ίφριτ εσύ και κάποιος άλλος!
δοτα δεν παιζει κανεις εδω περα; [-X
παλια ειχα λιωσει το σιμς και τα κομαντος :vibrate:
8O 8O 8O 8O 8O 8O :vibrate:
σε λατρεύω!
Ντροπή σας. [-X
Το πιο τρου και σωστό παιχνίδι της blizzard είναι το diablo. ΤΕΛΟΣ.
(που)starcraft .-
παιζει κανεις Guild Wars?θελω να το αρχισω μετα την εξεταστικη…θελει πολυ καψιμο για να το μαθω??
Λοιπον,παιρνω συντομα καινουριο (υπερ)υπολογιστη,σωστη παιχνιδομηχανη.
Επανερχομαι πολυ δρυμητερος μετα απο 1,5 χρονο στο gaming zone και ειμαι ετοιμος να λιωσω τα καλυτερα παιχνιδια των τελευταιων ετων.
Το 2007 ηταν μια πολυ καλη χρονια για παιχνιδια.Τι προσδοκιες εχετε για το 2008?
Εγω περιμενω το νεο GTA το οποιο θα βγει στις 29 Απριλιου και unreal tournament 3 στις 1Μαιου:D
το κολλημα με το San Andreas (που το συνδεω και με hitman καπως:? ) δεν μπορω να το συγκρινω με κανενα αλλο.
το τελος δεν μου αρεσε, περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο, αλλα νεβερμαηντ:p
Το Vice City το προτιμώ. Μπορεί να μην έχεις τόσες πολλές δυνατότητες όσες στο San Andreas, αλλά η ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται. 80ίλα για πάντα.
Παοκτζή το Unreal () έχει ήδη κυκλοφορήσει κάτι μήνες.
Το καινούριο gta δε με ενδιαφέρει, γιατί δε θα μπορώ να το τρέξω…
Εγώ περιμένω το Deus Ex 3 που ανακοινώθηκε, αλλά δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα… Σε κάνα χρόνο μάλλον…
Το 2ο μπορεί να ήταν μούφα, αλλά το πρώτο έσπερνε τα πάντα.
Το μονο ελαττωμα ηταν οτι επρεπε να βαζεις ενα κωδικο 982398980239823 φορες γιατι δεν στεκοταν μονιμα[-X
Μπα. Το Vice City είχε απίστευτη ατμόσφαιρα και χαρακτήρες ρε. Έβγαζε άπειρο γέλιο.
Οι love fist για παράδειγμα, ήταν όλα τα λεφτά!
φιλε προσκυνω.Το Deus πρεπει να ναι το καλυτερο παιχνιδι που χει βγει.Συνδυαζει τα παντα.Ναι το δευτερο ηταν ψιλομουφα(ασε που ηθελε και δυνατα γραφικα).
Οσο για το τριτο,εχω τις καλυτερες προσδοκιες.Παντως αποτι διαβασα για το τριτο,το λιγοτερο χρονικο διαστημα ειναι 1,5 χρονος για να βγει,αρα θα περιμενουμε αρκετα :S
Ναι εχεις δικιο για το unreal,βλεπεις ειδα στο ιντερνετ την ημερομηνια για το xboχ:P
Το φοβαμαι πολύ το 3. Ο Warren Specton (αρχικός δημιουργός) δεν είναι τόσο μέσα όσο πριν.
Εκτός από αυτό, η σειρά πήρε ένα πιο ελαφρύ χαρακτήρα με το 2ο μέρος. Καταρχήν ήταν πολύ μικρό, και δεν ήταν τόσο “βαθύ” όσο το προηγούμενο. Με απογοήτευσε πολύ, γιατί περίμενα πολλά από αυτό.
Φανταστειτε κι εγω που το χα παιξει 12 χρονων το Vice City τι πορωση ειχα φαει…
Τεσπα, all-time αγαπημενα παιχνιδια σε τρεις διαφορετικους τομεις: Final Fantasy X, Halo, American Conquest
Αυτον τον καιρο βεβαια παιζω πολυ CS και CoD4
Spector είναι αν δεν απατώμαι…και ναι το 2 ήταν απογήτευση αλλά εντάξει ήταν playable…όχι σαν το Daikatana:lol:
Ναι, αυτό εννοούσα! Λάθος πληκτρολόγηση…
Το 2ο ήταν playable, και αν δεν είχε το όνομα deus ex ίσως και να το είχα απολαύσει περισσότερο…
@vadder: Το ff10 είναι τρομερό, αν και προτιμώ το 7 από τη συγκεκριμένη σειρα. Το halo το έπαιξα πρόσφατα, και μου φάνηκε καλό, όμως σίγουρα αν είχε βγει στο pc που τέτοια fps βγαίνουν συνέχεια, δεν θα είχε κάνει τέτοιο όνομα… Στο xbox, χωρίς αντίπαλο, έγινε βασιλιάς. Οπότε, έχοντας ακούσει διάφορα πράγματο όπως “το halo είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αναστήσει το pc gaming”, περίμενα πολλά (βέβαια, το pc gaming δεν πέθανε ποτέ για να αναστηθεί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Τελικά απογοητεύτηκα, καθώς το halo μου φάνηκε προσωπικά απλά ένα ωραίο fps. Και αυτοί οι εξωγήινοι, σα να βγήκαν από παιδικό πρόγραμμα είναι, και στην εμφάνιση, αλλά και στην ομιλία…
Fm,pro προσκυνω!!
Cod,ut μονο για ονλινε επειδη παιζουν οι περισσορεροι καμμενοφιλοι μ…
Επισης,τα κλασσικα κ τρελα θεικα sonic κ tetris!!