οχι για το 2 δεν ξερω…
για το 1 λεω
εντιτ αν εχετε κονσόλα παίξτε το… δύστυχος δεν ειναι καλο το port για το pc και θελει απαραίτητα κοντρολερ…
οχι για το 2 δεν ξερω…
για το 1 λεω
εντιτ αν εχετε κονσόλα παίξτε το… δύστυχος δεν ειναι καλο το port για το pc και θελει απαραίτητα κοντρολερ…
πολυ ωραιο το Mark of the Ninja,τα αξιζε τα 10 ευρω του ανετα
Τωρα πηρα χαμπαρι οτι βγηκε και το Hitman Αbsolution.Εντυπωσεις κανεις?
το ειδα και με εψησε να πιασω κανα παιχνιδι εκτος απο προ και μανατζερ που παιζω αποκλειστηκα τα τελευταια χρονια… ξεκιναω με left 4 dead, καλο φαινεται
Το κατεβασα και το παιζω.Το blood money μου αρεσε περισσοτερο.Σε αυτο αμα παιξεις το Νοrmal ειναι σχετικα ευκολο.Το σεναριο ειναι καλουτσικο.Ειναι γαματο το γεγονος οτι σε ψαχνει η αστυνομια και πρεπει να κρυβεσε και να διατηρεις χαμηλο προφιλ.Σε πολλες περιπτωσεις μεχρι εκει που εχω παιξει πρεπει να βρισκεις και τροπους να δραπετευεις απο τους μπατσους χωρις να σε παρουν χαμπαρι πριν η αφου σκοτωσεις το στοχο.Αμα σκοτωνεις ακυρους αστυνομικους,μπραβους κτλπ,παιρνεις penalty ενω αν βρισκεις εξυπνους τροπους να σκοτωσεις το στοχο παιρνει ποντους.(Οι ποντοι παιζουν ρολο απλα για το αν θα βγεις το αντιστοιχο του ghost,professional,psychopath κτλπ.)Τελος,η κατα τη γνωμη μου γαματη προσθηκη που το κανει πολυ ρεαλιστικο ειναι το γεγονος οτι αμα ντυθεις μπατσος π.χ. και πλησιασεις εναν αλλο μπατσο πολυ κοντα σε καταλαβαινει.Πρεπει να εχεις γυρισμενη την πλατη η να κρατας αποστασεις.
με ενα κοντρολερ και ενα hotfix που βγαλαν, to port στο pc ειναι καλυτερο απο οτι στο ps3
Παντως δηλωνω στρατιωτης της FromSoftware.Demon kai Dark souls ηταν απλα απιστευτα
φετος μονο fifa,απλα τα πραγματα
Προσυπογραφω.
Το τσίμπησα τελικά το humble bundle
Πραγματικά δεν έχει μέσα ένα μέτριο παιχνίδι, όλα είναι ένα κι ένα.
Κι εγώ το τσίμπησα αλλά πριν βάλουν και τα warhammer και titan quest. #-o
Για να έχω και αυτά τα δύο πρέπει να τα ξανασκάσω;
Άνοιξε το link από το email που σου ήρθε με την αγορά και λογικά θα μπορείς να τα κατεβάσεις εφόσον είχες δώσει πάνω από 5.68$ που θέλουν γι’αυτά τα παιχνίδια.
^^ θενξ ρε, δεν το σκέφτηκα καν, ψιλονουμπάς γαρ. Υπάρχουν όντως.
Ποιο warhammer? Τitan quest και ενα expansion του RFA έχουν βάλει.
λολ το τσέκαρα τώρα και έχετε δίκιο. Πριν 5 μέρες που μου χαν στείλει ένα ενημερωτικό μεηλ δεν υπήρχε. Νέες ομορφιές.
Aξιζει να περιμενω λιγο καιρο να μπει και κανα αλλο παιχνιδι ? Η θα τελειωσει ?
Και να μπει κι άλλο παιχνίδι (που το βλέπω λίγο απίθανο) θα το πάρεις εφόσον δώσεις πάνω από 5.69$ όποτε και αν αγοράσεις το πακέτο.
Οπότε μην περιμένεις άλλο.
αλλη μια μερα έμεινε ούτως η άλλως για αυτο τσιμπήστε τα!!!
Εντελώς δωρεάν το metro 2033 με ένα like εδώ
Για τον πρώτο τυχερό που βαριέται ή δεν έχει facebook, το δικό μου: BZZAD-6FHAE-7TZLW
(ενεργοποιείται από το steam)
H THQ πρέπει να είχε πραγματικά χοντρό πρόβλημα για να προχωρά σε τόσες promotional κινήσεις.