“Κι αν ειναι κανα προβλημα που θελεις να στου fix, θυμησου Ι can do it μοναχα in the mix”
Για πες
“Κι αν ειναι κανα προβλημα που θελεις να στου fix, θυμησου Ι can do it μοναχα in the mix”
Για πες
βασικα το κατεβασα χθες απο το store
και ειχε για δωρεαν κατεβασμα και το πακετο της catwoman
οπωτε το αφησα ολο το βραδυ να κατεβαινει
και το πρωι μου ειχε κανει install και τα 2
και θελω να ρωτησω απλα
επειδη δεν ειδα καμια επιλογη μεσα στο παιχνιδι για να επιλεξω να παιξω σαν catwoman
πως λειτουργει?
στην αρχη που το εβαλα να το παιξω
ξεκινησε με μια σκηνη που ειχα την catwoman (αυτη που πλακωνεις μερικους τυπους και παιρνεις κατι απο το χρηματοκιβωτιο και μετα σου βαζει το πιστολι στο κεφαλι ο twoface)
και μετα συνεχισε με τον bruce wayne που το συλλαμβανουν και παει φυλακη, και δραπετευει κλπ κλπ
δηλαδη με λιγα λογια
ειναι το στορυ το ιδιο και απλως βαλανε καποιες εξτρα σκηνες με την catwoman?
γιατι γενικα θα θελα να παιξω το παιχνιδι αυτουσιο
και μετα να παιξω οτι εξτρα υπαρχει (στην προκειμενη περιπτωση την catwoman)
ελπιζω να γινα κατανοητος!
Η Catwoman εχει καποιες εμβολιμες αποστολες αν θυμαμαι καλα, οπως πχ η πρωτη πρωτη που επαιξες. Οταν τερματισεις το παιχνιδι γενικως, θα υπαρχουν διαφορα checkpoints στην πολη οπου απο τον χειρισμο του Batman θα εναλλασεσαι σε αυτον της Catwoman για να μαζεψεις τα trophies της κτλ.
Αρα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι πως δεν μπορεις να αφησεις για μετα τις αποστολες της Catwoman, εχουν μια συσχετιση με το story του Batman οπως θα δεις στη συνεχεια
ναι
απλα αμα δεν ειχα κατεβασει το πακετο της catwoman
τι θα αλλαζε στο παιχνιδι?
Δεν εχω ιδεα, με Catwoman το ειχα αγορασει
α οκ!
thanks για τις απαντησεις παντως!
δεν θα έπαιζες αυτές τις εμβόλιμες σκηνές με την catwoman, στην αρχή πριν πάνε τον Wayen μέσα στο arkahm city, με το χρηματοκιβώτιο κλπ
Το far cry 3 αξίζει όσο λένε;Να ασχοληθώ…;
[B] MΠΡΑΦ : 34 - Mikeius on videogames [/B]
καινούργιο μπραφ μετά από πολύ καιρό που αφορά και το παρόν thread
Πλέον με έχει κουράσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το παρουσιάζει με ωραίο τρόπο όπως πάντα.
Εχω πειστει πως πλεον δεν ξερουν να φτιαχνουν ποδοσφαιρικα παιχνιδια. Ειναι αχρηστοι αμφοτεροι.
Το μεν προ εχει χασει εδω και κατι χρονια την αιγλη που ειχε και ειναι πολυ ρηχο. Στο δε φιφα υπαρχει τρομερα κακη ΑΙ.
Αι στο διαολο πια. Εβαλα να παιξω λιγο Φιφα (το 12) και πραγματικα, με επιασαν τα νευρα μου παλι.
Μονο με παρεα (μονο που δεν εχω καποιον που να ψηνεται).
Αντε γαμηθειτε. Για να παιξεις Φιφα θες 50 ηρεμιστικα με αυτα που γινονται.
Ενώ για να παίξεις nba live ή πλέον 2k πόσα ηρεμιστικά νομίζεις πως χρειάζονται; :lol: Αν και λατρεύω να παίζω μπασκετάκι το πολύ έναν αγώνα την ημέρα δίνω αλλιώς θα καταλήξω στο τρελάδικο.
Πραγματικα εχουν γινει πολυ ασχημα τα ποδοσφαιρικα παιχνιδια…Χαλαρα μιλαμε για περισσοτερη διασκεδαση με Pro 4-5-6(ναι, ΚΑΙ το 6) παρα τα τρια τελευταια χαι τεκ, HD ξερωγω τι ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ. Fifa ανεκαθεν ειχε προβλημα στα player vs player αν και το 10 ηταν τρομερο ως single player,πρωταθλημα κ ετσι.
Μονο εμενα δε θα με πειραζε η απουσια τιτλου για ενα χρονο ωστε να φτιαξουν καμια παιχνιδαρα απ την οποια θα εχουν εξαληφθει ολες οι θλιβερες μπαγκιες των τελευταιων ετων?
Μήπως έχει παίξει κανείς το Mark of the Ninja; Κάτι βιντεάκια του που κοιτούσα μου φάνηκε καλό.
Δεν το εχω παιξει (ακομα) αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα. Ποσο υπαρχει στη steam;
Έχει προσφορά 10,04 μέχρι 10 Δεκέμβρη. Λέω να το χτυπήσω. Αν όχι μέχρι τις 10, σίγουρα στις christmas sales.
Πολύ καλό το Mark of the ninja.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ RPG EVER χωρίς υπερβολή…
sigur ros?
Αυτό προκύπτει κάπως απ το βίντεο?