Παιχνίδια Παίζουμε;

‘songs to test by’

:’) :’) :’)

Kαλη φαση

Επειδη λογικα θα περιμενω ως τις γιορτες για νεο game και με επιασε η καψα για adventure, κατεβαζω Amerzone τωρα (αν δεησει να κατεβει).

καλο το amerzone.αν θυμαμαι καλα γιατι εχουν περασει και χρονια,ειναι του ιδιου που εφτιαξε και τα syberia…

Το Syberia δεν με τραβηξε τοσο και δεν ξερω γιατι. Ενω ακουω τα καλυτερα, προσωπικα δεν μου αρεσε τοσο. Το Amerzone φαινεται υποσχομενο παντως…

the longest journey εχεις παιξει;

Δεν ετυχε…Το ξερω ως τιτλο, αλλα δεν εκατσε να ασχοληθω…

Σημερα εβαλα ενα 20αρικο στην καρτα και θα τσιμπησω το portal 2 απο τη steam στην αστρονομικη τιμη των 3.5 ευρω.(Να το εχετε στον νου σας.Ισχυει μεχρι 10 δεκεμβριου)Eπισης ειμαι σε διλημα για το αν πρεπει να παρω το Left4dead 2 στην ιδια τιμη η να παρω το Orange Box(14 ευρω)(εχω τερματισει το HL2 ενω τα episodes και το Team Fortress δεν τα εχω παιξει καν).Πειτε γνωμες.Το multiplayer του L4D αξιζει?

To Team Fortress ειναι free να το κατεβασεις, και παρα πολυ fun to play. Νομιζω το Νο 1 πιο δημοφιλες στη Steam.

με 5 και κάτι ψηλά παίρνεις Left4dead 1 κ 2. εγώ αυτό τσίμπησα.

Και τα 2 left 4 dead αξίζουν μόνο άμα έχεις παρέα για multi. Στο internet με άγνωστους δεν έχει και τόσο πλάκα.
Θα σου’λέγα οπωσδήποτε να παίξεις episode 1 και 2 του half life γιατί πρόκειται για μοναδικό παιχνίδι.
Το team fortress 2 είναι από τα καλύτερα multiplayer που έχουν βγει γιατί η valve το ανανεώνει συχνά από το 2007 που έχει βγει. Άμα το αγοράσεις (μέσω του orange box) έχεις κάποια πλεονεκτήματα από αυτούς που το παίζουν δωρεάν.
Με λίγα λόγια αγόρασε τα όλα :smiley:

το left for dead 2 το εχω εγω.πρεπει να πω οτι εχει ψωφησει λιγο το multiplayer.εγω ποτε δεν επαιξα με παρεα αλλα μαρεσε παλαιοτερα…θα στο προτεινα…

κανε την χαρη στον εαυτο σου και μετα πιασε την συνεχεια του το Dreamfall :wink:

Φοβερό το dreamfall το είχα νοικιάσει όταν είχε πρωτοκυκλοφόρησε και το επέστρεψα χωρίς να το τερματίσω, τώρα που πέρασαν 5-6 χρόνια και δεν θυμάμαι πολλά καιρός να το τελειώσω.

BOOOM motherfuckers!!!
http://www.ragequit.gr/news/item/h-inxile-torment
:eek:

επίσης εχω να δηλώσω οτι το farcry3 ειναι τρελο κόλλημα… \μ/

Farcry3 game της χρονιας.

Τρελλη παιχνιδαρα το Torment!!! με την ευκαιρια εχει παιξει κανενας το Baldur’s Gate enhanced;

Καλα που μου το θυμισες ! Θα το τσεκαρω σπιτι!

ποιοι εχουν παιξει batman arkham city σε ps3?