Παιχνίδια Παίζουμε;

πωωωωω pandemonium…μου χαν πει οταν ημουν μικρος και το παιζα οτι οι ηρωες ειναι ξαδερφια της λαρα κροφτ γιατι ηθελα το ομωνυμο παιχνιδι και το χα πιστεψει

κανα mmorpg και γρηγορα??δεν αντεχω αλλο σαπιλα…ξεκινησα l2 official αλλα κολλαει πολυ να πουμε και το βαριεμαι

Age of Conan. L2 κτλ ειναι για γυναικωτους

SW η WoW

Guildwars 2 κοστίζει 55 ευρώ όμως. Αν θες free mmo η εμπειρία μου λέει πως δεν θα βρεις τίποτα που να αξίζει έστω και λίγο.

Μόνο WOW και εναλλακτικά Guildwars 2 που είπε και ο αποπάνω. Το Guildwars 2 btw δεν έχει συνδρομή και τ αξίζει τα λεφτά του. Τι Star Wars και @@ μέντολες τώρα…

Μπορεις να δοκιμάσεις Aion

http://www.baldursgate.com/

βγηκε χθες,μολις το αγορασα και κατεβαινει.Χυνω,θα βγαλουμε γουστα παλι οι φανμποιδες.

ΝΤΑΦΑΚ,το χα ξεχασει αυτο.Χωνομαι.

Παιζω εδω και καιρο το GW2 και απλα ειναι επικοτατο.(Ειδικα αμα το συνδιαζεις με μεταλ μουσικουλα :3 )
Τωρα που ειναι F2P σκεφτομαι να αρχισω και το SWTOR μονο και μονο για το ολο Universe.
Α ναι και LoL. Κυριως LoL :stuck_out_tongue:

Φανταστικό πακέτο από το humble bundle

Saints row 3, Metro 2033, Darksiders, Red Faction: Armageddon και company of heroes μαζί με όλα τα expansion.

καλη φαση ! θανξ !

ρε φιλε πως θα τα κανεις ολα αυτα?Θα κανεις καμπυλη στο χρονο?

εγω τσιμπησα με 15 ευρω απτο πλαισιο το Dragon Age:Ultimate Edition για το “χριστουγεννιατικο” καψιμο.Απιστευτο πακετο σε απιστευτη τιμη, με το core game,to expansion+ολα τα quest απτα dlc8)

Ρε τι πακετάρα είναι αυτή; Έφυγε με την μία, με αναγκάζει να μπω στα windows μετά από πολύ καιρό. :stuck_out_tongue:

εχω παθει κοκομπλοκο με πορταλ και πορταλ 2-τωρα το τελειωνω…

αγνη ανοθευτη καυλα

Με αγάπη πάντα

και ντροπή σου που άρχισες να τα παιξεις…

ντρεπομαι αληθεια, οταν το επαιζε κολλητος μου τον εκραζα γιατι δεν ψηνοταν για lanακι Mοδερν Γουρφερ, τωρα απλα δεν θελω να παιζω τιποτε αλλο πλην αυτου…

the cake is a lie:p

το τερματισα χτες, οτι και να πω ειναι λιγο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΟΣ, καμια σχεση με το 1ο που ηταν απλα γαμηστερο, το 2 ειχε κορυφαιο σεναριο + ατακες + πολυ μεγαλυτερη διαρκεια + πραγματικα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ γριφους…

καλα για soundtrack δεν το συζητω, ηδη αναζητητε στα ιντερνετς

για 3ο θαχουμε κανα νεο?

ποσο στοκος που δεν το ειχα παρει πρεφα νωριτερα, ποσο

Το soundtrack το κατεβάζεις δωρεάν από εδώ

Όσο για 3 υπάρχει το γνωστό ανέκδοτο για την valve που λέει “valve cant counts to 3”

Ετοιμάζουν καινούρια source engine (ελπίζουμε) για το hl3, αλλά είναι νωρίς πιστεύω για portal 3.