Παιχνίδια Παίζουμε;

Θα εχωνα τωρα κανα υπερποστ αλλα ειμαι δουλεια:p

παντως το Boss του Mr. Freeze ηταν απο τα κορυφαια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια…

Απο τα πιο εξυπνα και διαφορετικα βασικα. Εγω δεν το περασα με την μια, δεν μου περασε αρχικα απο το μυαλο να κανω [SPOILER]takedowns :p[/SPOILER]

εχεις παιξει με τα διαφορετικα skins του Bats?

Αν οχι, ειναι να την βαρας στο τοιχο με λυσσα, γαμανε!!

ακόμα δεν εχω παιξει με nightwing και robin βεβαια…

Οχι οχι τιποτα ακομα, σημερα θα αρχισω…Κατσε, μπορεις να εχεις διαφορετικα skins και στο τρεχον playthrough ή πρεπει να αρχισεις απο την αρχη; Αν ειναι να τον ντυσω αλλιως στα side missions που απομενουν.

Α και επισης, Catwoman στο παιχνιδι με αυτη την εμφανιση και φωνη, ανετα η πιο καυλωτικη εμφανιση θηλυκου σε videogame. Με συνοπτικες.

μου τα ειχε κατεβασει ενας φιλος σε καποια φαση και τα επαιξα οταν το τελειωσα, στα ξυλικια κυριως, λογικα στο τρεχον τα παιρνεις…δεν τοχω και σπιτι πλεον, για να σου πω…ψαξτο λιγο στα νετ…

κατγουμαν γαμησε, οπως γαμησε και η φαση που την ειχες εσυ, τρελα ακροβατικα και κινηση…

Το DLC του Robin μην το κατεβασετε, τα πιο wasted 7 ευρω που εχω δωσει στο PS store. Τα skins πρεπει να τα πληρωσεις μου φαινεται, εκτος απο 2-3 που ξεκλειδωνονται κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου

με το χέρι στη καρδιά, Asylum ή City?

Γιαννη, η Game Of The Year Edition περιεχει ουσιαστικα ολα τα ψιψιψονια που εχουν βγει για το παιχνιδι δωρεαν, επομενως δεν θα χασω και κατι να το δοκιμασω!

Kοιτα, το Asylum μου το ειχαν κανει δωρο xmas 2009 ενω ημουν φανταρος στην αδεια Χριστουγεννων αλλα το εβαλα ισα-ισα και ειδα την εισαγωγη, δεν επαιξα. Και φτανει καλοκαιρι που απολυομαι και το πιανω στο χερια μου σε μια φαση “μιας και ξυνομαστε ας παιξουμε αυτο” και κοντεψα μια εβδομαδα να βγαλω αφρους απο το στομα… αρχιζα να παιζω πχ 8 το βραδυ και την επομενη στιγμη που κοιτουσα το ρολοι ειχε παει 3. Ηταν σοκ το παιχνιδι, δεν περιμενα να ειναι τοσο καβλα

Στο Arkham City δεν ειχα αυτο το element of surprise, ηξερα εκ των προτερων οτι θα εχουμε να κανουμε με νεο επος. Να σου πω την αληθεια δεν εχω αποφασισει πιο ειναι καλυτερο. Το Αrkham City εχει πιο πολλα πραγματα να ασχοληθεις, αλλα το αλλο ηρθε, μας πηρε και μας σηκωσε απο το πουθενα.

Και εννοειται και στα 2 μολις τελειωσα το story και side missions αρχισα λυνω γριφους και να μαζευω τα τροπαια που μου ειχαν μενει. Τετοιο επιπεδο καηλας

Εισαι κομπλε τοτε

Για μένα είναι πάντως το city. Δηλαδή και απο επίπεδο ιστορίας (γιατί τους χώνει όλους με όμορφο τρόπο μέσα και τα γαμά όλα) και απο επίπεδο gameplay. Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο πιο ‘γλυκά’ βγαίνουν οι κινήσεις του batman στο city ας τεστάρει τα challenge όπου ρίχνεις ξυλίκι.

Το καθαρο combat στοιχειο του city ειναι ολοϊδιο με του asylum. Μιλωντας για μαχες με πολλους εχθρους και ξυλικι, οχι stealth τακτικες. Δεν ειναι κακο, εφοσον τα εσπαγε στο πρωτο, τα σπαει και εδω, αλλα δεν εχουν αλλαξει τιποτα ε, πανομοιοτυπο!

Το steam έχει εκπτώσεις, αγόρασα το limbo και αύριο θα βάλω λεφτά στην κάρτα για να πάρω αυθεντικό το torchlight 2 και το the binding of isaac (και οτι άλλο προκύψει).

Το The Binding Of Isaac το εχω παιξει σε φιλο, εθισμος οσο δεν παει (και δυσκολια επισης).

Aνετοτατα στη μαχη για το παιχνιδι της χρονιας μαζι με GTA 5 και Machine for pigs…Επιλεγουμε 720p και καθομαστε αναπαυτικα

^^ Πω ρε πόσο γαμάτο θα είναι; Mου θύμισε uncharted meets Heavy Rain meets MGS (για το stealth) Έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας;

θα αφησει εποχη και διαφαινεται απο τωρα…

Naughty Dog την μισώ που εχει αποκλειστικότητα με το ps3 :evil:
αλλα κάπως θα την βρουμε παλι την ακρι να το παιξουμε και αυτο… :stuck_out_tongue:

καλα αυτη τη σκ-βδομάδα θα πεθάνω εχω νοικιάσει black ops2, assassin’s creed 3 και hitman

εμένα πάλι ρε γμτ, αρχίζει να με χαλάει η Naughty Dog…ναι, τιτλάρες κτλ αλλά πλέον έχει καταντήσει να βλέπω ταινία αντί να παίζω…και οκ τα Uncharted, αυτά ναι, γαμούσαν - ειδικά το 2- αλλά στο 3 φάνηκε λιγάκι αυτό που λέω παραπάνω…anyway, Τοmb raider καινούριο, Last of us, wft, ταινία αντί παιχνίδι? και δεν είναι και κανένας τους Kojima-που εκεί δέχομαι και 10 λεπτά gameplay για 2 ώρες βίντεο:p

Αυτο ακριβως. Συν το οτι πανω απο ολα μεσα σε 15 λεπτα ( + τα αλλα βιδεα που εχουν ανεβει με μικρα κομματια απο το παιχνιδι) βλεπεις ηρωες με τους οποιους ταυτιζεσαι,τους νοιαζεσαι και προσπαθεις να βρεις/προβλεψεις τις σχεσεις μεταξυ τους και για μενα πλοκη και συναισθημα/δεσιμο με χαρακτηρες ειναι πολυ σημαντικοτερα σε ενα παιχνιδι παρα τα τελεια γραφικα και το απταιστο gameplay.Αλλα για μια στιγμη! Το Last of us εχει [B][U]και[/U][/B] απ’ αυτα :smiley: Για ημερομηνια απλα εχουν πει μεσα στο '13

Έβαλα epsxe και έχω λιώσει Crash Bandicoot 3, Pandemonium 2, Jade Cocoon και άλλα τέτοια καλούδια. Αναμνήσεις μόνο.