Μartian δεν σε ειχα ρωτησει νομιζω, ποιο τελος εβγαλες στο Amnesia?
Ειχα ριξει ολες τις κολωνες αυτο θυμαμαι, λεπτομερειες μετα πως τελειωνει κτλ δεν. Νομιζω το κακο τελος ηταν αυτο, ετσι;
spoiler ρε :lol:
[SPOILER]Νομιζω πως οταν ριχνεις ολες τις κoλωνες φευγεις μεσα απο ενα διαδρομο του καστρου μονολογωντας…Το κακο ειναι οταν δε ριχνεις καμια, ο τυπαρας γυρναει στη διασταση του και εσενα σε τρωει η Σκια (τιεποςθεεμου)[/SPOILER]
Το τελειωσες ρε;
Και δεν ειπα καποιο σποιλερ, δεν εγραψα τι συμβαινει. Οποιος φτανει εκει το βλεπει!
που να το τελειωσω με το καβουρδιστηρι που εχω εδω…αν και μεταξυ μας τωρα ειναι και χεστικο το θεμα, μεχρι εκει που το ειχα παει και πολυ μου ητανε, δεν το ξαναπερναω αυτο το βασανιστηριο να παιζω κρυφτουλι με την οθονη μου…:lol: Απλα εχω δει το walkthrough στο γιουτουμπι και με εχει εντυπωσιασει τοσο πολυ που τα θυμαμαι σχεδον ολα
angry birds star wars=καλη φαση
από 15 Νοέμβρη το Star Wars : The Old Republic θα γίνει free to play για όλους.
http://www.techgear.gr/star-wars-the-old-republic-free-to-play-56709/
τόσο χάλια;;
Εκτός ότι το παιχνίδι είναι χάλι και δεν υπάρχει end game ουσιαστικά, οι περιορισμοί στα free accounts διάβασα ότι είναι τραγικοί.
Μπορείς να το κατεβάσεις για να το παίξεις σαν single επειδή έχει ωραίο story αλλά από κει και πέρα μην περιμένεις πολλά
τη βρονταω πατροπαραδοτα θα λεγα
47 is back…ε ρε γουστα που θα βγαλουμε
Καλά τα λέτε στα πρηγουμενα 2532 posts αλλα καπου εδω πρεπει να διαγραφουν ολα και να ξεκινησουμε το τοπικ απο την αρχη
Πειτε μου οτι καποιος εχει τελειωσει το Arkham City. Καποιος. Θελω να μοιραστω τι ειδα.
Οταν ειχε βγει, το ειδα ουτε εγω ξερω ποσες φορες.
εγω το εχω τελειωσει, μιλησε μου
Καλα για το Protocol 10 δεν μιλαω, καγκελο στο τελος, grand finale και τα σχετικα…
Αλλα ακομα δεν μπορω να χωνεψω πως [SPOILER]οι Talia, Hugo Strange, Ras Al Ghul, ποσο μαλλον ολοκληρος Joker ειναι νεκροι. Ειλικρινα, θελει αρχιδια για να κανεις κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ποτε ξανα θανατο σε comic based ταινια-παιχνιδι σημαντικων χαρακτηρων. Ειδικα στον Joker, περιμενα να αναστηθει, να σηκωθει, να γινει κατι ρε αδερφε. Τωρα θα κατσω να ψαχουλεψω τα side missions που εχουν περισσεψει καθως και τα DLC, μιας και εχω την game of the year edition. Αλλα σε επομενο παιχνιδι, αν υπαρξει (και μακαρι) τα δεδομενα θα αλλαξουν δραματικα. Για να δουμε…[/SPOILER]
[SPOILER]γενικα παντως, εφοσων παιζει lazarus pit-το πηγαδι οπου αναστενει νεκρους και το εχει κανει ο Ρας Αλ Γκουλ δευτερο του σπιτι καθε λιγο και λιγακι-, ισως και να επανεμφανιστουν ολοι σε πιθανο μελλοντικο σηκουελ…αλλα περι σηκουελ, εχει ανακοινωθει οτι προθεση ειναι να μεταφερουν χρονια αρκετα χρονια πισω τον ηρωα, στην golden age of superheroes με σουπερμαν και σια, οπου θα αντιμετωπισει πρωτη φορα τον Τζοκερ…
τα σαιντ γαμανε, ειδικα πχ εκεινο με τον Hush ειναι μπομπατο…εμενα παντως, καλως ή κακως μαρεσε πιο πολυ το Arkham asylum…πιο μικρο, πιο συγκεκριμενο αλλα με απειρως καλυτερη ιστορια που κυλαγε φυσικοτατα…εδω μπολιασανε τους παντες για να βγει το παιχνιδι τεραστιο και οκ, καπου ολο αυτο με χαλασε…βεβαια το City παραμενει κορυφαια παιχνιδαρα, οπως ειχα γραψει και αλλου, ενα 10/10 για το Asylum και ενα 9,5/10 για το City…
επισης προκαλω οποιον διαβαζει εδω να με κοντραρει στα εξτρα μισιονς με το ξυλικι :p…ειδικα στο Asylum ειχα πιασει εξωπραγματικα σκορ, οπου βοηθησε βεβαια παρα πολυ και ο χειρισμος με ποντικι αντι το πληκτρολογιο του ps3…αλλα ναι, κυριολεκτικα μπορω να παιζω 5ωρα και 6ωρα μονο ξυλο:p[/SPOILER]
[SPOILER]Σωστο αυτο με το Lazarus Pit, αλλα δεν εριξε στο τελος τον Clayface εκει μεσα και το “χαλασε” ουσιαστικα;
Επισης, ειναι λιγο θολη η μνημη μου και δεν θυμαμαι καλα καλα το σεναριο του Arkham Asylum, το οποιο συμφωνω πως ειναι μισο κλικ πιο πανω. Δηλαδη θυμαμαι τι παιζει γενικα, αλλα ανατροπες κτλ εχουν θολωσει στο μυαλο μου.
Καποιες ερωτησεις τωρα. Α) Που κολλαει ο Σουπερμαν που ειπες :Ρ και Β) Επειδη λιγο εχω ασχοληθει με τα κομικ και φανταζομαι δεν σου εχει ξεφυγει τιποτα, μπορεις να μου πεις αν εχει υποννοηθει τιποτα για την ταυτοτητα του Joker?[/SPOILER]
[SPOILER]δεν θυμαμαι τι παιχτηκε με Lazarus pit στο φιναλε, δεν νομιζω να ηταν αυτο διοτι το Lazarus Pit ειναι στην ερημο-ειχε πει και καποια στιγμη ο Μπατμαν, οταν πεθανε ο Γκουλ οτι ‘he’s gonna need a trip to Lazarus pit immediately’ ή κατι τετοιο, που νομιζω υπονοεί οτι το πηγαδι υπαρχει εκει εξω καπου ακομα…
το πρωτο δεν ηταν οτι ειχε ανατροπες κατ εμε, αλλα πολυ σφιχτη ιστορια και οχι τοσους πολλους χαρακτηρες και τοσα side-quests που να την εξαπλωνουν τοσο…ειχε πιασει και κορυφαια αλληλεπιδραση Τζοκερ-Μπατμαν + επικο δεσιμο με παρελθον με τα φλασμπακς του Scarecrow…γενικα, μαρεσε πολυ η ιστορια του
τελος, στην λεγομενη Silver Age- και οχι golden era Οπως ειπα πριν, λαθος μου-, έχουμε την πληρη αναγνωριση-γιγαντωση-επιτυχια των superhero comics-ακολουθησε την Golden era, που προυπηρξε στη δεκαετια του '50 και '60…τοτε βγηκαν οι κορυφαιοι δημιουργει-σταν λη, Τζακ Κιρμπυ, στηβ Ντιτκο κτλ- και τοτε τεσπα , μεχρι 70ς δλδ, τα superhero comics γνωρισαν την μεγαλυτερη ακμη τους…ε σε αυτην την ‘εποχη’ ας πουμε, εσκασε και η Justice league κτλ…οπωτε οι δημιουργοι δηλωσαν οτι τοτε θα παρει μερος το τριτο μερος, σαν πρηκουελ των 2 τωρινων, με συμμετοχες απο superman, wonderwoman και γενικα την μιση DC που τοτε ηταν στα ντουζενια της…οπωτε περιμενε ρετρο στολες κτλ:p
περι Τζοκερ, το μεγαλυτερο και πιο χαρακτηριστικο του γνωρισμα, ειναι η πληρης ελλειψη προσωπικων στοιχειων…οπωτε οχι, σε κανενα απολυτως κομικ της DC δεν εχει αποκαλυφθει το παρελθον του, με εξαιρεση κανα 2 stand-alone τευχακια, οπως πχ το Batman Confidential-που ειναι και γαματο-…αλλα γενικα, ως το μοναδικο στοιχειο που επισημα θεωρειτε απο την DC σαν background του χαρακτηρα, ειναι οτι δινει το Killing Joke του Alan Moore…οπωτε ουτε και στα παιχνιδια δεν παιζει τιποτα…[/SPOILER]
[SPOILER]Got it, thanx! Ισως εγω δεν καταλαβα καλα για το Lazarus Pit, ναι. Α και οι παραισθησεις - flashbacks στο Asylum με τον Scarecrow ειναι απο τις καλυτερες στιγμες που εχω ζησει σε βιντεοπαιχνιδι, πανευκολα.[/SPOILER]