sorry για το double post αλλα
[SPOILER][SIZE=“4”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![/SIZE] [B][U]http://www.youtube.com/watch?v=E_9IyBzbyWQ&feature=player_embedded[/U][/B][/SPOILER]
sorry για το double post αλλα
[SPOILER][SIZE=“4”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![/SIZE] [B][U]http://www.youtube.com/watch?v=E_9IyBzbyWQ&feature=player_embedded[/U][/B][/SPOILER]
Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Τα Humble Indie Bundle packs, αφού λήξουν η προθεσμία τους, μετά δεν είναι διαθέσιμα πια;
Γενικά όχι. Απλά μερικές φορές βάζουν παιχνίδια από προηγούμενα πακέτα στο εκάστοτε τρέχον ως bonus.
Αλλά σαν πακέτα δεν υπάρχουν πια τα προηγούμενα ε; (πχ το 1, το 2, το 3 κλπ κλπ) Είμαι τώρα στο site και δεν βλέπω τίποτα να υπάρχει. Κρίμα, δεν το ήξερα. Έχασα το προηγούμενο πακέτο που φαινόταν πολύ καλό.
check pm
αυτο το ειδε κανεις?
Halo 4 trailer με το χερακι του κ. David Fincher
κατι τετοιες στιγμες θελω να αποκτησω xbox!!!
Επίσης πήρε άψογες κριτικές και δε με βλέπω να το γλιτώνω το 50ρικο…
A MACHINE FOR PIGS ΛΕΜΕ
Ποτε βγαινει ειπαμε;
Και επισης κατι μου ελεγες για ενα αλλο Amnesia εσυ, αν θυμασαι…Διαφωτισε με.
Ιανουαριο ή Φεβρουαριο βγαινει. Δες εδω τρεηλερ που δημοσιευσαν για το Χαλογουιν να μη σου μεινει τριχα απ την ανατριχιλα γαμω την τελειοτητα μου γαμω… http://www.youtube.com/watch?v=E_9IyBzbyWQ&feature=player_embedded
Το αλλο που σου ελεγα λεγεται Amnesia: Justine και ειναι DLC δλδ το κατεβαζεις,δεν υπαρχει στην αγορα,απο οτι εχω καταλαβει.Αν θυμαμαι υπαρχει και ολοκληρο στο youtube.Eνα μικρο επος κ αυτο
Ασχολουμαι αυτες τις μερες που λετε με το Arkham City. Μαλλον πιο κατω απο το Asylum (ισως επειδη τοτε δεν ξεραμε και τι μας περιμενει), αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι γαμω τα παιχνιδακια. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γραφικα και ηχος, λιγες φορες εχω εντυπωσιαστει τοσο, η Arkham City εχει σχεδιαστει αψογα. Gameplay σταδιακα βλεπω πως εχει αναβαθμιστει σε καποιο βαθμο, αν και οι μαχες γινονται με τον ιδιο (αγαπητο ομως) τροπο, υπαρχουν καποια παραπανω takedowns και το interrogation καλη ιδεα αλλα θα μπορουσε καπως καλυτερη και οχι τοσο “ξερη” και απλη υλοποιηση. Για το σεναριο δεν ξερω πολλα, μολις εφυγα απο το GCPD οπου εψαχνα τον Freeze και ασχολουμαι κυριως με side quests που ενισχυουν την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, ειναι διαφορετικες και γενικως μεγαλο συν. Τελος, θετικο θεωρω πως εχεις ηδη τα gadgets του προηγουμενου παιχνιδιου αλλα και τα νεα που αποκτας ειναι φρεσκα, αποτελεσματικα και τα ευχαριστιεσαι. Εχει ψωμι ακομα παντως, κυριως οσον αφορα το σεναριο, δεν νομιζω οτι στους υπολοιπους τομεις θα ανακαλυψω κατι τρελο απο εδω και περα.
[B]welcome back Chief[/B]
απο τα καλύτερα multiplayer ever…
To τσιμπισα και εγω χθες, ειναι πιστευω καλη επενδυση καθως και θα κρατησει για πολυ!
Αντε να βρω τωρα ΤιΒι να το παιξω μεχρι ναρθει η δικια μου.
Αναμένουμε Machine for Pigs!
Αυτο.
Καλα εχει γινει ανεκδοτο πια σε φιλους μου, ειμαι “Ο ανθρωπος που τερματισε το Amnesia” :lol::lol:
Μετά από πολύ καιρό (6 χρόνια ουσιαστικά) έπαιξα πάλι το Star Wars: Battlefront II. Είχα ξεχάσει πόσο μα πόσο τέλειο είναι. Ελπίζουμε σε 3ο μέρος τώρα με τη Disney. Θα έχουμε σαν Heroes Μίκη και Γκούφη αλλά τι να κάνεις:P
Αυτο ξεφυλλιζα τωρα, αλλα πολυ προχειρα. Περιμενουμε πραγματα και θαυματα για αλλη μια φορα, μετα το εκπληκτικο τελευταιο μελος της σειρας. Κατι μαλακιες που ακουω οτι το IV δεν ηταν γνησιο GTA, του ελειπε η αλητεια, ηταν σοβαροφανες και αλλα τετοια, τα ακουω βερεσε, μεγαλο παιχνιδι και προσωπικα θεωρησα τεραστιο συν οτι πια ειχε εναν χαρακτηρα που μπορουσες να συνδεθεις μαζι του, ειχε ενα background, υπηρχε εντονη πλοκη με συναισθηματικες διακυμανσεις και ολα αυτα τα ωραια.
Και το καλο που τους θελω να το βγαλουν και σε πισι, εστω και ενα χρονο μετα, συνηθισμενοι ειμαστε. Μην αναγκαστω να παρω κονσολα τωρα ε…
Σε αλλα νεα με επιασε κατι και θα παω να παιξω Hot Pursuit (το τελευταιο που εχει βγει, οχι τα παλια) υστερα απο παρα πολυ καιρο. Τρομερο racing παιχνιδι, απο τα καλυτερα εκει εξω.
Ολόφρεσκο Humble Bundle! Και για Android επίσης! Πρώτη φορά είναι που χώνεται και android μέσα ή κάνω λάθος;
2η.
…