A ok thanx
δεν μου τα λετε καλα:(
και παλι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρω:roll:
Yπηρξε ανθρωπος που να του αρεσε το 5?
Εδώ σε μερικούς άρεσε το 4 τι να λέμε τώρα.
Ρε Code Veronica ΡΕΕΕ:bow2:
Κάτσε ρε, τι είχε το 4; Δίδαξε ψυχολογικό τρόμο το παιχνίδι. Με σενάριο, ατμόσφαιρα, σεβασμό στα προηγούμενα resi και πήγε και την σειρά ένα βήμα παραπέρα. Για μένα το καλύτερο της σειράς.
Τέτοια διαβάζω για τον εξομοιωτή άρματος και θελω να πηδηξω από το μπαλκόνι.
:lol: Καλά μωρέ γούστα είναι αυτά. Παρότι είμαι τρελός φαν της πρώτης τριλογίας, θα με χαλούσε ένα παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο αλλά με καλύτερα γραφικά. Μακάρι τα 5 και 6 να πατούσαν στη βάση του 4ου και να έδιναν παιχνιδάρες με ακόμα περισσότερο βάθος και έμφαση στην ατμόσφαιρα και στο ψυχολογικό θρίλερ.
:lol3::lol3:
μεχρι ΚΑΙ το 4 ηταν παιχνιδαρες μαζι με code veronica,0 και ολα…
5-6 το γαμισαν και ψόφησε… καλύτερα να τη σταματήσουν τη σειρα γιατι το εχουν τραβήξει απο τα μαλλιά και δε τραβάει…
+1 μαζι με τα 3 πρωτα:respect::bow2::thumbup:
Σε αλλα νεα, ξαναρχισα Borderlands (side quests του βασικου παιχνιδιου που μου εχουν μεινει μπολικα και εβαλα το DLC “The Secret Armory Of General Knoxx” μιας και εχω την GOTY και ειναι τζαμπα). Με βλεπω να ξανασκαλωσω!
Και τωρα κατεβαζω και Black Mesa, εφοσον δεν εχω ασχοληθει καθολου με Half Life ειναι καλη ευκαιρια να το πιασω τωρα.
Αν εξαιρεσουμε βεβαια το γεγονος οτι το 1 εχει το πιο απαραδεκτο final boss fight ολων των εποχων
Θελω μια μικρη βοηθεια…
Κατεβασα το Black Mesa, τωρα πηγα να κανω αποσυμπιεση στο αρχειο και μου εβγαλε μηνυμα πως ειναι “αλλοιωμενο” ενω κανει κανονικα την αποσυμπιεση και μου εμφανιζει τα αρχεια. Το κατεβασα επισημα, οχι σπασμενο (δεν υπαρχει και νοημα αφου σου το δινουν τζαμπα).
Ενας φιλος μου μου ειπε αν θυμαμαι καλα πως δεν ειναι ολοκληρο το παιχνιδι αλλα το μεγαλυτερο κομματι του και πως το υπολοιπο θα βγει σε λιγο καιρο. Και πως θα χρειαστω και ενα patch απο steam. Ειναι πιθανως κατι απο αυτα υπευθυνο για το οτι ειναι “αλλοιωμενο” το αρχειο;
ναι πιθανως να λειπει καποιο απο τα rar,γι αυτο να σου βγαζει οτι ειναι αλλοιωμενο.Εφοσον σου ειπε οτι δεν εχει βγει και ολοκληρο,λογικα αυτο θα ειναι.
Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις. Από το παιχνίδι λείπει μια σκηνή μόνο απ ότι έχω καταλάβει.
Μου φαίνεται ότι χρειάζεται να έχεις αγορασμένο κάποιο half Life γιατί μετά την εγκατάσταση ανοίγει το steam και θέλει να κατεβάσει το source sdk.
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια (αν και καθυστερημενα) μα προς το παρον δεν το επιχειρω ακομα το Black Mesa.
Τωρα τελειωσα το DLC του Borderlands που επαιζα (The Secret Armory Of General Knoxx), το οποιο ηταν απολαυστικο. Νεες περιοχες, πολυ καλη διαρκεια και η γνωστη καυλα (και ο εθισμος) του Borderlands. Ακολουθει και το The Zombie Island Of Dr. Ned αλλα αργοτερα μαλλον.
Ε και προχθες τσιμπησα (μετα απο ενα χρονο που περιμενα υπομονετικα να πεσει η τιμη του και να βγει και η GOTY version) το Arkham City και προβλεπονται μεγαλες στιγμες.
Η Disney αγόρασε την Lucasfilms, άρα στο επόμενο kingdom hearts στις επόμενες κονσόλες θα δούμε χαρακτήρες disney+final fantasy+star wars=mind blown
Και μετά ξύπνησα βέβαια.
Να, το διόρθωσα
[SPOILER]http://www.rockstargames.com/newswire/article/45951/grand-theft-auto-v-is-coming-spring-2013.html[/SPOILER]
Mιας και σε προηγουμενες σελιδες μιλουσαμε για Resident και τι πιπαρες που ειναι τα τελευταια,βρηκα σε ενα μαγαζακι διπλα στο σπιτι μου το Οutbreak: File 2 που παντα απο αποψη ατμοσφαιρας σε οτι βιδεα,εικονες κτλ εχω δει, ενα κλικ μου το εκανε! Για αυτο θελω να ρωτησω α) αν το εχει παιξει κανεις και τι εντυπωσεις του αφησε β) αν αξιζει 20 ευρα ή να προσπερασω σφυριζοντας
εδιτ: αποπανε πιο ηρεμα αυτα τα νεα,πιο ηρεμα!! Οχι απλα λινκ ετσι ξερα και μετα διαχειρισου το εγκεφαλικο μονος σου