παιδια αν βρείτε τιποτα και για κονσόλες ποσταρετε το και αυτο…
RPGάδων day: http://www.gog.com/promo/indie_rpgs
Όσοι τυχόν δεν έχετε ακόμα πάρει το torchlight (λιώσιμο ε) κάντε το. Σχεδόν 3 ευρώ ρε μαλάκες, τσάμπα.
Αυτο τον καιρο δεν ασχολουμαι με κατι, περιμενω στωικα τις γιορτες για να γεμισω καρτα και να τσιμπησω 2-3 games απο εξωτερικο (το ενα θα ειναι σιγουρα Alan Wake και μαλλον οχι η απλη εκδοση). Τα αλλα δυο, οψομεθα. Υπομονη!
Απο παντου προσφορες.
Παντως απο αυτα, τρια με ενδιαφερουν και τα εχω τερματισει και τα τρια (Borderlands, Batman, Deus Ex).
Martian, δεν σε χάλασε
gta v την ανοιξη του 13
Aντίο κόσμε…
Γαμωτο εκανα ενα ξεσκαρτατισμα στα παιχνιδια μου τωρα…
Νταξ το Left 4 Dead δεν το εχω χασει, νομιζω οτι το ειχα δανεισει σε καποιον και αντε γεια, παει αυτο.
Αλλα το Burnout Paradise που στο διαολο εχει παει?!?!??
Τα νευρα μου.
Εδιτ: Α καλα, ΟΥΤΕ το Street Fighter βλεπω. Θα κανω ανω κατω το σπιτι, δεν παιζει.
Το θεμα ειναι οτι ειμαι παρα πολυ προσεκτικος με κατι τετοια και, ειλικρινα, απορω.
θυμαται κανεις ενα παιχνιδι survival horror που ελεγχεις ενα παιδακι και διαδραματιζεται μεσα σε ενα ορφανοτροφειο νομιζω και τα υπολοιπα παιδακια ειναι ψυχοπαθεις εντελως και εχει και ενα notorious cut-scene που κοβουν τα φτερα μιας πεταλουδας?
τερμάτισα το assassin…
κρίμα πολυ χαλια και γρήγορο φινάλε!!!
Χαμος…! Ολοι μεσα !
btw: δε μπορω αλλο με την αναμονη του Bioshock… διαβασα κατι σχολια απο δημοσιογραφους και εχουν παθει τη πλακα τους…
για τους γκειμερς με αγαπη:!:
Καινούριο Humble Indie Bundle
το πρώτο που δε με έψησε καθόλου…
Εγω να ξαναπω οτι το Mark of the Ninja που αναφερθηκε μερικες σελιδες πριν ειναι ΠΟΛΥ ωραια παιχνιδακι.Χωθειτε.
http://irrationalgames.com/new-featured/first-few-minutes-of-bioshock-infinite/
Το timing μου ηταν τελειο!
Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος περιεργος, αλλα πριν βγει ενα παιχνιδι το οποιο περιμενω δεν γουσταρω να βλεπω ουτε gameplay videos, ποσο μαλλον κατι εισαγωγες κτλ. Κανα official trailer και καμια εικονα ξερω γω, δεν λεει να αρχισεις το παιχνιδι και να ξερεις τι γινεται, χανεται και το στοιχεια της αναμονης και του εντυπωσιασμου οταν το ξεκινας.
Παντως πρωτο τριμηνο του νεου χρονου θα γινει χαμος απο games, δεν θα ξερουμε τι να πρωτοπιασουμε.
Πιστεύω οτι αξίζει για το dungeon defenders που έχει και όλα τα dlc και για το shank 2.
Για όποιον δεν γνωρίζει τα παιχνίδια μπορεί να δει αυτό το βίντεο του TotalBiscuit.