Μεχρι την αλλη βδομαδα που θα πεσει μαζικη παραγγελια απο ιντερνετ, κατεβασα (δωρεαν) απο gog το Beneath A Steel Sky. Για να δουμε…
Εδιτ: Το εχει παιξει κανεις αυτο/το εχει κατεβασει απο gog? Δεν ξερω πως να κανω save και πως να βγω απο το παιχνιδι (με alt F4 βγαινω). Διαβασα ενα manual που ειχε στο πακετο που κατεβασα, λεει πως πανω πανω εκει που ειναι το inventory θα επρεπε να βλεπω αυτες τις επιλογες. Αλλα οχι…
Τα γραφικα δειχνουν απαρχαιωμενα αλλα λιγο με νοιαζει, καρα sci fi οπως γουσταρω, το στορυ πολυ δυνατο (και φερνει και λιγο σε mad max στην αρχη ειδικα), το soundtrack ΕΠΟΣ, γενικα παιχνιδαρα με τα ολα της!
Στο BaSS οδευω προς το τελος, παραμενει μεγαλο παιχνιδι σε ολη την διαρκεια του!
Επισης, με προτροπη φιλου ξεκινησα το Castlevania: Aria Of Sorrow (σε visual boy). Ειναι και το πρωτο Castlevania που ασχολουμαι. Ερμ οκ. Ναι. Νταξ. Αυτα. Μιση ωρα εχω παιξει και εχω χαζεψει.
Αυτες τις μερες θα κανω και αγορες μετα απο καιρο, με βλεπω μαλλον για Alan Wake (την Collectors), Mass Effect 3 απο Amazon και I Am Alive που εχει πεσει καπου 9-10 ευρω στην steam.
Tι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε ! Ασε που εχει ποσους κοσμους και απ’οτι καταλαβαινω
εχει αρκετο κοσμο σε ολους.
Πριν κατι μερες το ξεκινησα και εχω παει 19 ηδη.
Εχω δυο 75αριδες στο lotro αλλα το χω σταματισει.Μια χαρά είναι για παλίο mmorpg απλά δεν είναι για αυτούς που θέλουν pvp.
Εχει πολυ κοσμό πάντως εξού και οι 28 server
Σε ποιον server άρχισες?
υπερβαλεις νομιζω. Πειρατεια ειναι πιο διαδεδομενη στους Η/Υ παρα στις κονσολες και ειδικα στο ps3.
Στον μεν xbox εχεις το φοβο του RROD και στο ps3 αργησε πολυ.