Σιγα μην γινει. Αν παντως περασει, θα ειναι επικη μαλακια της Σονυ. Αλλα και παλι, αμφιβαλλω.
Μολις μου ηρθε η Collector’s του Alan Wake! Μια ομορφια, εχει οτι θελετε μεσα. 2 bonus CDs (που δεν θυμαμαι τι εχουν :Ρ), το soundtrack, ενα εξτρα βιβλιο, postcards, αυτοκολλητα, αφισα. Με το που τελειωσω Castlevania θα πεσει επισταμενο λιωσιμο!
Cyberpunk 2077
γάμησε το τρέιλερ, ξέρουμε μόνο ότι θα είναι rpg από τους δημιουργούς του witcher περισσότερες πληροφιρίες μέσα στον Φεβρουάριο
γάμησε όντως το τρέιλερ.
The developers said that it won’t be ready until 2015 at the earliest because of their other projects.
ΚΑΒΛΑΑΑ!!!
πραγματικά καβλα!!
και γενικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο!!
Ειμαι προς το τελος αλλα το εχω σταματήσει λογου εξεταστικής μετα θα ξανα λιώσω στο κυνήγι…
- σημερα βγηκε DMC θα τσεκαριστεί και αυτο…
*απο κατε γενικα μονο τοξο και sniper me σιγαστήρα! \μ/
Τόξο μόνο για κυνήγι ε
Φημολογειται πακετακι με ολα τα Far Cry. Μακαρι, εγω που δεν εχει κατσει να ασχοληθω με καποιο θα το εκτιμησω δεοντως (και αλλοι στην θεση μου).
Εδιτ: Μολις τελειωσα το Castlevania. Υπερεπος λεμε, αρτιο σε καθε τομεα, απολαυστικο παιχνιδι. Και το αγαπημενο μου soundtrack μαλλον, αμε. Επιστροφη στο παρον, θα βαλω Alan Wake λογικα να στανιαρω.
ρε παιδια,απλα παιξτε το πρωτο Farcry και μετα μην αγγιξετε τα υπολοιπα…το παιχνιδι ειναι ισως οτι καλυτερο εχω παιξει στο pc απο sandbox shooter
ναι το 1 ηταν τρομερό παιχνιδι (jack carver ρεε)
το 2 ναι ηταν το πολυ μετριο δεν ασχολιθηκα πολυ
αλλα το 3 ειναι παιχνιδαρα οτι και να λεμε!! εχει καποια αρνητικά οπως το rpgδικο στοιχείο που το level up και τα skills ειναι απλα να υπάρχουν αλλα ασν σύνολο ειναι διασκεδαστικότατο!!!
Μαρκ μάι γουόρντς, θα παρατήσεις κάποια στιγμή το Άλαν Γουέικ και θα πιάσεις το Symphony of the Night.
Το Alan Wake το περιμενω απο τοτε που υπηρχε φημη για το ποτε θα κυκλοφορησει (5-6 χρονια πριν). Δεν το αφηνω για τιποτα αλλο
Μετα εχω και Mass Effect 3. Αν και θα ξανασχοληθω στανταρ με Castlevania, δεν μπορω ομως να παιξω “ιδιο” (ιδιο κονσεπτ δλδ) παιχνιδι στα καπακια.
Μαρκ μάι γουόρντς, θα τελειώσεις το Άλαν Γουέικ, θα παρατήσεις το me3 και θα πιάσεις το Symphony of the Night
Τσεκαρετε Hotline Miami,αξιολατρευτο
ισχυει, ηθελα να το γραψω αρκετο καιρο.Μαλλον ιντι γκεημ της χρονιας με το soundtrack να ειναι για βραβειο
Εχει παιξει κανεις Alan Wake?
Εβαλα περιχαρης να παιξω τωρα και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα (αν οχι η πρωτη, τοτε εδω και πολυυυ καιρο) που η καμερα πραγματικα μου εκανε τα νευρα κροσσια. Δεν επαιξα πανω απο 5-6 λεπτα.
Λιγο πιο κει να πας το ποντικι εχει φερει 10 σβουρες.
δεν εχει στις ρυθμισεις να αλλαξεις το sensitivity?
Λαθος μου, ναι. Απλα δεν εχει το κλασσικο “Mouse sensitivity” αλλα horizontal και vertical και τα προσπερασα σε πρωτη ματια.
Εχω χαζεψει. Χασκω. Νταξ, αντιο κοσμε.