Αν έχεις i7 extreme 32gb ram SSD kai 3ple SLI 690 λέει.
Το Planetside το κατεβασα πριν 2-3 βδομαδες για πλακα(15 GB θελει η εγκατασταση).Φοβερα γραφικα και μεγαλα τοπια για μαχες…ωστοσο ta mechanics μου φανηκαν οτι θελουν λιγο polish και δεν εχει και tutorial
παντως αυτο και το Tribes Ascend ειναι τα καλυτερα online shooters,αν γουσταρεις το ειδος και ψηνεσαι να παιζεις αρκετες ωρες,τοτε ναι γαμαει!
λές να είναι τόσο βαρύ?Πάντως μόνο η RAM μου είναι στα minimum (4GB) στα υπόλοιπα
είμαι recommended και πάνω
Κατσε, πως, τι, για PC το GTA?
:-s:-s
H Rockstar Games δεν είχε ανακοινώσει ακόμα ότι το 5 θα έβγαινε και σε πισιά. To έκανε το άμαζον. http://www.ragequit.gr/news/item/gta-v-pc-amazon
Ετσι και βγει ταυτοχρονα με τις κονσολες, εχω πεθανει. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΡΟΚΣΤΑΡ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!
Mass effect 1 και 2 καπάκι τις γιορτές. Καταπληκτικά και τα δυο ( το 1 λίγο περισσότερο). Ξεκίνησα το 3 και ξενέρωσα. Πολύ action, καθόλου rpg. Χωρίς νόημα οι διάλογοι που επιλέγεις τι θα πεις σε σημείο που σκέφτομαι να τους βγάλω. Δεν έχει νόημα όπως πριν. Τώρα ότι και να διαλέξεις καμία σημασία δεν έχει. Που πήγε το investigate οεο??? Απογοήτευση. Κατά τα άλλα υπέροχα γραφικά, αλλά κρίμα… το μάμησαν. Και σα να μην έφταναν αυτά ήδη από την πρώτη αποστολή τσουπ σου βρωμάει το στόρι προχειρότητα… [-X
Θα ανακοινωθεί το playstation 4 στις 20 του μηνός!!!
meh…
17 Σεπτεμβρη τελικα το νεο GTA. Για κονσολες προφανως, για PC κλασσικα θα περιμενουμε.
Γιατί τόσο αργά; Για άνοιξη δεν έλεγαν αρχικά;
καλα μας εχει συνηθισει σε αναβολες στις αναβολες η Rockstar σε καθε τιτλο του GTA.Μην το δενετε και κομπο οτι θα βγει Σεπτεμβριο,παιζει να μας πουνε το καλοκαιρι “α παιδια,του χρονου τελικα”.
Τώρα δοκιμάζω Splinter Cell Conviction.
Δεν είναι κακό ε;
Αλλά επειδή δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο είδος παιχνιδιού χρειάζομαι λίγη προπόνηση να μπω στο κλίμα.
Witcher 3 το 2014. \m/
^^ Ω ρε τρέλα! Σήμερα ανακοινώθηκε; Τρελή καύλα!
“According to Game Informer the open world in The Witcher 3 is 30 times larger than the previous game, which will make it even bigger than Skyrim.”
Αυτό το τελευταίο με ψιλοξενέρωσε ρε γμτ.
πωω το 14 θα εχουμε dark souls 2, witcher 3 αντε γεια…
τωρα ειδα το Wild Hunt!!! :")
αα και ναι αυτο που λεει ο tidus ειμαι μαλακια
Might and Magic : Clash of heroes
Τρελο κολλημα. Πολυ ωραιο story για τετοιου στυλ παιχνιδι και μεγαλη συνεχεια στο online κομματι του.
το Witcher 3 ειναι instabuy
Αντε να τελειωνω εξεταστικη και να συνεχισω Alan Wake.
Witcher πρεπει καποτε να ασχοληθω γενικοτερα, δεν εχω παιξει κανενα απο τα δυο.