Παιχνίδια Παίζουμε;

The Witcher 3: Wild Hunt - title reveal

:vibrate:

Παρατα τα ολα και χωσου,το 1ο ειδικα υπερτατο επος,και απο ιστορια και απο διαρκεια.Το δευτερο καλυτερο σε γραφικα,χειρισμο,κινησεις στη μαχη κτλ,αλλα μικροτερο καπως σε διαρκεια.Αλλα και παλι παιχνιδαρα.

Εχει απομεινει κανεις που να παιζει Age Of Mythology ή που να μην το εχει ξεχασει? :slight_smile:

Αν ναι, μπορει να μου πει καποιος πως αποθηκευεις τους χαρτες που δημιουργεις απο το Editor, στο random map του single player?

Μόλις έβαλα GTA Liberty City και παίζει μεταλ.Celtic Frost ως τώρα.
Γουστάρω!

Εγώ τελείωσα πρόσφατα και τα δύο witcher, και ακόμα δεν έχω συνέλθει. Τα έβαλα και ψιλοανυποψίαστος και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο τέλειο αυτό που θα ακολουθούσε. Χάνουν λίγο σε gameplay κατά τη γνώμη μου, αλλά το σενάριο, η ατμόσφαιρα, οι χαρακτήρες, η αισθητική, η διάρκεια, (οι sex cards στο πρώτο, οι sex scenes στο δεύτερο), όλα μοναδικά.

Mature western RPG με ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Και για ‘μένα, το καλύτερο storyfuckingtelling που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Αλλά το κυριότερο απ’ όλα, RPG ρε πούστη μου!

Ακόμα προσπαθώ να καταλήξω ποιο μου άρεσε πιο πολύ. Τείνω γενικά προς το πρώτο λόγω του ότι το δεύτερο ήταν λίγο action στο gameplay του και το interface θύμιζε λίγο κονσόλα φάση, αλλά και πάλι παιχνιδάρα.

Εννοείται ότι πριν βγει το 3ο επιβάλλεται επανάληψη με τελειωμένα όλα τα πιθανά σενάρια, ώστε να γίνουν όλα import στο 3ο σε διάφορα playthrough.

Υ.Γ Mετά τα witcher έβαλα να χαζέψω τι λέει το skyrim που δεν το είχα ακουμπήσει καθόλου και γελούσα μ’ αυτά που έβλεπα… :lol:

:stuck_out_tongue: κακίες κακίες. Μια χαρά είναι το Skyrim!

εε εντάξει δε λεω μεγαλο λιώσιμο το skyrim αλλα σαν τον witcher δεν ηταν… :wink:

Ναι ρε, δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το skyrim, μ’ αυτό ασχολούμαι τελευταία ούτως ή άλλως, απλά το έβαλα μετά απ’ τα witcher και αναπόφευκτα στη σύγκριση έφαγε ήττα, καθώς το ένα έχει όλα όσα ζητάω σε ένα rpg και το δεύτερο ούτε καν.

μια που αναφέρατε το witcher, θυμήθηκα το παρακάτω:

Ήταν μεσημέρι μίας καθημερινής ημέρας, όταν ο γράφων, παρέα με δύο φίλους επισκέφτηκαν το κατάστημα της MediaMarkt στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Καθώς συζητούσαμε με τους υπευθύνους του τμήματος ψυχαγωγίας, ένας ηλικιωμένος άνδρας πλησιάζει προς το μέρος μας, κρατώντας ένα αντίτυπο του The Witcher 2 Enhanced Edition. “Αυτό είναι stand alone ή πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένο και το πρωτότυπο” μας ρώτησε. “Όχι, όχι” ανταποκριθήκαμε, “μπορεί να παίξει χωρίς την ύπαρξη κάποιου προηγούμενου παιχνιδιού”. “Για το εγγονάκι σας;” του ρώτησε ένας εκ των φίλων και ο κύριος με περήφανο τόνο στη φωνή του απαντάει: “Για εμένα αγόρι μου, το πρώτο το είχα λιώσει!”

http://www.gameover.gr/articles/Gamer-ετών-75.19520.html

Μεγαλη μορφαρα ο κυρ Μιχαλης!

Έτσι ρισπέκτ!

Ο J.J. Abrams θα συνεργαστεί με τον Gabe Newell για να φτιάξουν παιχνίδι ή ταινία. Δεν έχουν πει ακόμα τι ακριβώς.

Κοίταξε, παίζω ό,τι είναι καλό. Δεν έχω πρόβλημα με την κατηγορία, αρκεί να έχει κάτι να μου δώσει. Α, αυτό που δε χωνεύω, είναι το multiplayer. Δεν τα μπορώ εγώ αυτά τα πράγματα. Με αγχώνουν. Μου αρέσει το μοναχικό παιχνίδι, να ταξιδεύω και να το ευχαριστιέμαι.

πρεπει να ανησυχω που εχω την ιδια αποψη με εναν 75χρονο για το gaming? :stuck_out_tongue:

Δεν παλεύεται άλλο ο τζέι-τζέι ρε πούστη μου. Σπαμάρει τρελά τελευταία και πάει να μας γαμήσει την ψυχολογία τελείως. Κι εσύ ρε Γκέιμπ, σίριουσλι, χάθηκαν ο σκηνοθέτες/σεναριόγραφοι;

καλωσηρθες στο club

Παιζει κανενας ? Για πολλους ο πραγματικος συνεχιστης του Diablo II !

Εγώ αρχίζω απο Βδομάδα:p

path of exile παιζουν κατι γνωστοι μου,πολυ καλο λενε,αλλα επειδη ειναι σε open beta ακομα βαζουν πραμα στο game…δηλαδη απο αποψη content το παιχνιδι ειναι στα μισα αποτι καταλαβα,οποτε η ορεξη σας παιζει να κοπει αποτομα αν σκοπευατε για εβδομαδιεα λιωσιματα

μου ήρθε σήμερα το Ni No Kuni, jrpg για ps3. οι φανς του μιγιαζάκι να τσεκάρουν όπως και δήποτε.

Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί, αλλά έπεσα στο λινκ πριν λίγο…
Ω θεοί, συγκίνηση:cry: