Nice μουδωσες ωραιο timekiller για τη δουλεια.
Νεο, γούρλωσες ματιά κι εσύ όπως εγώ; Με εξέπληξε ευχάριστα! ολντ σκουλ καταστάσεις με άρωμα από φολάουτ. Φακ γιέα!
ναι ρε φιλε πλέον το περιμένω πως και πως λεμε!!!
ασχετο έπαιξε κανεις το dead space3?
το ντεμο δεν με ενθουσιασε παντως
γραφικα τελεια
αλλα σαν να αλλαξε κατι
Έχω κατουρηθεί απ’ τη χαρά μου
Ελπίζω να έδωσες κανένα φράγκο, επίσης στείλτο και σε φίλους που παίζουν adventure. Όσοι περισσότεροι συνεισφέρουν τόσο το καλύτερο για τους δημιουργούς.
Δεν έχω δώσει ακόμη, αλλά ναι, θα συνεισφέρω κι εγώ όσο μπορώ. Και εννοείται τα διαδίδουμε τέτοια νέα ρε!
Παιξτε ολοι The Cave,τιποτα αλλο
το ντεμο γαμησε παντως
δημιουργοι του monkey island,brutal legend κλπ κλπ
τι περιμενεις?
μου θυμησε λιγακι
εκεινη την παιχνιδαρα με τους 3 vikings
ως προς το οτι πρεπει να αξιοποιησεις και τους 3 χαρακτηρες που εχεις!!
σκεφτομαι να το αγορασω
ή να περιμενω να βγει καμια προσφορα
οπως κανει συνηθως το psn???
Επαιζα το Cave οταν βγηκε με ιπποτη, διδυμα και επιστημονα και καθε φορα που εφτανα σε ενα σημειο (με κατι σιδηροδρομικες ραγες και εναν να σου πεταει δυναμιτες) κολλουσαν τα παντα και το παρατησα.
ανατριχιλα για το longest journey…οσο για το cave το εχω στα προσεχως…
για το Destiny
τι πληροφοριες εχουμε?
Παρουσίαση playstation 4 στη 1 (σε 2 ώρες δηλαδή) μην ξεχνιόμαστε.
[B]DIABLO + PS4 ! AAAAAAAAAA
[/B]
Λίγο αχρείαστο κατά την άποψη μου, περίμενα να ακούσω την λέξη titan αλλά απογοητεύτηκα.
Κατά τα άλλα δεν μάθαμε τιμή και δεν είδαμε πως είναι εξωτερικά η κονσόλα παρά μόνο οτι θα βγει τέλος του χρόνου.
Η e3 φέτος θα είναι φοβερή!
δεν ενθουσιάστηκα καθολου δεν μας έδειξαν πολλα … περιμένω να το κανει τωρα η microsoft αρκεί να μην εστιάσει σε συμβατότητα με tablets,win8 κλπ!!
Deus Ex Human Revolution για δεύτερη φορά :roll:
Στήνω σταθερό(βασικά ακόμη τα κομμάτια περιμένω), έχω να ασχοληθώ με gaming από εποχές ps2 και τα παιχνίδια που έχω στα υπόψιν δεν έχουν τελειωμό
Δεν θα σηκώνομαι από το γραφείο
Ω ρε μάνα μου
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M0GICaRqAao
http://www.dsogaming.com/news/watch-dogs-was-running-on-a-pc-and-not-on-a-ps4/ χαχαχαχα
btw, τελευταία έλιωσα το mark of the ninja. Γαμάτο παιχνιδάκι, παίξτε το!