Παιχνίδια Παίζουμε;

Μην το σκέφτεστε, τσιμπήστε το όπως είστε. Brutal Legend! :vibrate::metal:=D>

N’ταξ… Κορυφαίο φαίνεται… :!:

οσοι εχουν παιξει καποιο απτα 6 τελευταια call of duty

Η σειρα modern warfare μεχρι το 2 σπερνει.Μιλαμε τα εχω λιωσει στο on line

το τελευταιο καλο COD κατα την ταπεινη μου αποψη(το MW2).Βλεπω τωρα τον ξαδερφο μου που παιζει Black Ops 2 ονλαιν και απλα θελω να βγαλω τα ματια μου.
Αλλα οντως Cod 2 ,και τα 2 modern warfare γαμαγανε και δερανε.Απο εκει και περα το χαος.

εγω ονλαιν ευχαριστιθικα και το black ops1 πολυ ωραιες πιστουλες…

mw3 kai BO2 αίσχος καλα που δεν τα αγόρασα…

αλλα δεν θα ξεχάσω ποτε τοτε που ειχε βγει το mw1 το λιώσιμο και τη καβλα που ειχα οταν επαιζα μουλτι οπως και με το cod2 που πηγαίναμε και παιζαμε ΛΑΝ!!! 10 ατομα :")

κατι παρόμοιο πηγε να γινει και με το bf3 αλλα το παράτησα σχετικά νωρις κανα 2μηνο επαιξα περιμενουμε το bf4 τωρα…

Αυτο παιζω τωρα.Η αληθεια ειναι οτι το πηρα γιατι το εχουν ολα τα φιλαρακια μου και παιζουμε on line.Την πρωτη μερα που το εβαλα η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα ασχημα αλλα με τον καιρο το συνηθησα

για ΒΟ2 το συζητάμε όσο θες, για το MW3 ελπίζω ν’ αστειεύεσαι…

οχι δεν… :stuck_out_tongue:

Στο MW3 εκανα την μετάβαση απο πσ σε xbox(μιας και δεν τα σηκώνει πλεον) αλλα δε πιστεύω οτι έφταιγε το χβοχ γιατι το bf3 το εχω ευχαριστηθεί…Το βασικό ειναι οι πιστες που δεν μου εκαναν καθολου αίσθηση (maps οπως Afghan,Derail,Favela,Skidrow,Sub Base απο mw2 και Grid,Nuketown,Villa,Summit απο ΒΟ δεν ειχε)

ας ελπίσουμε να γινει κατι με το ghosts γιατι φαίνεται οτι ξεμενουν απο ιδέες ιδικά μετα απο το Strike Force και το 3ο zombie mode που τα θεωρώ mega fail…

Είχε Fallen, Village, Hardhat, Seatown… Μόνο μία πίστα σε φάση Wasteland μπορώ να πω ότι μου έλειψε.

Πάντως το BO2 με απογοήτευσε κι εμένα. Ιδίως τις πρώτες μέρες ήθελα να το πουλήσω, δεν την πάλευα, αλλά ευτυχώς μετά βρήκα κάτι Έλληνες που έχουν clan κλπ και καιγόμασταν παρέα.

Το pick 10 μου άρεσε πολύ ως ιδέα, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει και στο MW4.

Nuketown απο bo και rust απο mw2 η πιο καμπερικες πιστες μιλαμε δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα.Εμενα παντως η αγαπημενη μου πιστα γενικα και αυτη που κανω τα περισσοτερα kills ειναι η skid row στο mw2

Ο Carpenter ενδιαφερεται λεει για ταινια Dead Space.

Μπορούν να βγάλουν horror διαμάντι απο δω πέρα σίγουρα

εχει ξανα βγει με το ονομα event horizon:D

ετσιιιιι :smiley:

Δεν ξέρω τι λέτε παίδες εσείς, αλλά 3 Σεπτέμβρη αποχαιρετούμε την καθημερινότητα. Βγαίνει το Rome 2: Total War και τα βιντεάκια είναι απλά εκπληκτικά!

Πολιορκία Καρχηδόνας

Μάχη Teutoburg

Greek States

http://www.gameshopper.gr/item/353-iggiken-i-ora-amazon-mayhem-sale
Και πολλά άλλα
https://skydrive.live.com/view.aspx/amazon%5E_mayhem%5E_deals%5E_upload.xlsx?cid=cc48580f692fd38b&id=documents&app=Excel&authkey=!AEtDlgm6VtUEUbc&
Βέβαια είναι μόνο για Αμερική, αλλά τρόπος υπάρχει

Για πείτε κανένα καλό παιχνίδι horror για κάποιον που τώρα ξεκινάει να παίζει κάτι διαφορετικό από ποδόσφαιρο και μπασκετ στο pc.

Μια ματιά που έριξα σε διάφορες σελίδες μου άρεσαν τα trailer από παιχνίδια όπως το killing floor, metro 2033 και crysis αλλά το θέμα είναι αν μπορώ να τα παίξω. Δεν εννοώ αν τρέχουν στο pc αλλά αν κάποιον με σχεδόν μηδενική εμπειρία σε αυτά μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο gameplay τους.

παιξε amnesia να χεστείς πάνω σου

edit: επίσης όποιος ενδιαφέρεται: σε προσφορα 66% κάτω το borderlands 2 στο steam, ΣΠΕΥΣΤΕ!

Το killing floor ειναι αρκετά δύσκολο και περισσότερο για multiplayer.