το θελω!!!
Αγορασα torchlight 2 σε sale στην εξωφρενικη τιμη των 5 ευρω.Ειναι παρα πολυ γαματο.Απλα ελπιζω να μην το τελειωσω πολυ γρηγορα.
Παίδες, όσοι θέλετε το Bordelands 2, [COLOR=“Red”]εδώ[/COLOR] θα το βρείτε πιο φθηνά,
με τη χρήση του κουπονιού “GMG20-LLASD-D8WBQ” η τιμή κατεβαίνει στα 10,88?
wow ντάξει όπως και να το κάνουμε 10-14 ευρω για ενα παιχνίδι σαν το borderlands 2 είναι υπερβολικά καλή τιμή.
Με αυτό είχα κολλήσει κάποτε:
Κατέβασα amnesia και call of cthulhu και αφού έπαιξα το δεύτερο για περίπου 3 λεπτά θυμήθηκα γιατί δεν πρέπει να παίζω [B][U]ΠΟΤΕ[/U][/B] first person shooter games. Το είχα παλέψει και μια ακόμα φορά και όπως και τότε έτσι και τώρα στα 3 αυτά λεπτά είχε τέτοια ναυτία που ούτε 1 ώρα ταξίδι σε θάλλασα με τρικυμία δεν μου δίνει. Πως διάολο κάθεστε και παίζετε με τις ώρες σε αυτά δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ ήμουν κάπως έτσι σήμερα
3 ευρω το deus ex human revolution στο steam. γενικά υπερβολικά καλα deals στο steam…:-s
Αξιζει το Borderlands να το παρω ? Αν και θα αργησω να το παιξω.
χαχαχα και εσυ βρήκες fps που και οι 2 χαρακτήρες ειναι χεστιδες,εχουν υψοφοβια- φοβούνται το σκοτάδι και ζαλίζονται…
και τα 2 παντως ειναι [B]παιχνιδαρες [/B]να τις παίξεις πανω απο 3 λεπτα…
ναι ναι. εγω εχω φάει μεγάλο σκάλωμα. γενικά αν εισαι fan των fps/looting και χαρακτήρες ψιλοσάπιοι με adult humor και cartoon αισθητική θα περάσεις καλα!
Παιχνιδακια σε στυλ Tropico και Anno δεν παιζει κανεις? Το Tropico ειδικα το λατρευω, το 4 το χα καψει οταν βγηκε και το ξανακαψα το χειμωνα στις διακοπες, ειναι μεγαλη λατρεια.
το επομενο must play για μενα
εννοείται ρε εγω μετα την εξεταστική θα το σκεφτω για αγορα…
ρε γαμω κατεβασα το metro 2033 και ενω το πισι μου εχει καλο επεξεργαστη,αρκετη ram και φθηνη (αλλα 1gb) καρτα γραφικων δεν το σηκωνει.Κολλαει σε σημειο που να μην πεζεται.Ξερεται αν φταει που ειναι σπασμενο η αν φταει που εχω μεγαλουτσικη οθονη(αρα και μεγαλη αναλυση) ?
εε κοιτα αρκετή ραμ δεν το λες το 1giga…
Εγω που εχω πσ 6-7ετιας το παιζει μια χαρα αλλα εχω 3 giga ραμ!
η κάρτα γραφικών λέει είναι 1gb
ειναι περίοδος προετοιμασίας για εξεταστική όποτε εχω χαζέψει για τα καλα…
Αρα δοκίμασε αλλο τορεντ!!
Batman origins trailer 8O
Το Metro 2033 είναι παλιό τώρα ποιά αλλά βαρύ παιχνίδι δες στο Dxdiag την κάρτα γραφικών σου και googlare συμβατότητα με το Metro.
Ο επεξεργαστής η ram κ.λπ μικρό ρόλο παίζουν στο gaming, αρκεί να μην φρενάρουν τη gpu
Στην κάρτα γραφικών μάλλον πονάς…ποιά έχεις?
Σε 1080p παίζεις?
http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=935&graphics=GeForce%20GT%20610
θενξ παιδια για τις απαντησεις σας.το εψαξα και λεει οτι σε 1024Χ768 μπορει να το παιξει.Το ειχα ψιλιαστει οτι ηθελε μικροτερη αναλυση αλλα δεν περιμενα τοσο μικρη.Θα μειωσω την αναλυση και θα ξαναδοκιμασω και θα κανω το ιδιο και στο borderlands 2 που στα 1980 ψιλοκολλαει.