Παιχνίδια Παίζουμε;

Δεν σας χάλασε το Humble Weekly Sale με Alan Wake CE και American Nightmare!

XBOX ONE

http://www.xbox.com/el-gr/hub/reveal?CID=EMEA_CRM_Xbox_1056300_2352013_71501

Fail.
Μενουμε 360 και απο τα καινουργια μαλλον PS4.

Εχω φαει μεγαλη ξενερα με το one…
ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γυρίσω στη sony, το 360 ειναι απο τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη παιχνιδομηχανη που εχει βγει ever αλλα αυτο το one ειναι σκέτη κοροϊδία(καθαρά για αμερικανους γιατι δεν πιστεύω να εχουμε αυτες τις δυνατότητες εδω περα οπως και δεν τις ειχαμε μεχρι τωρα στο 360)…

Ps4 μαγκες το περιμενω πως και πως

Ρε Mortal Kombat για PC ρε, τι να μας πουν και οι κονσολες πια, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Εγω αντιθετα σε pc δεν μπορω να παιξω με τιποτα!!!Το χειριστηριο εχει αλλη αισθηση ρε παιδι μου :stuck_out_tongue:

και εγω σε τετοια φαση ειμαι
αν δεν ειναι χειριστηριο δεν…:slight_smile:

Θεμα συνηθειας ειναι.

Και αν οχι, υπαρχουν παντα χειριστηρια για pc.

Τεσπα, Mortal Kombat λεει :’)

Άρα τώρα μήπως “πέσει” η τιμή του ΚΙΝΕCΤ ??? Ή θα καταργηθεί εντελώς ?

πρεπει να ναι πολυ δυσκολη υποθεση να συνδεσεις χειριστηριο σε PC:roll:

αν οι νεες κονσολες ειναι always online και δεν υποστηριζουν μεταχειρισμενα παιχνιδια,εχουν σκαψει ηδη τον λακο τους

Σοβαρα τωρα, ο μονος λογος που παιζετε σε κονσολα και οχι σε pc ειναι το χειριστηριο…?

Το μοναδικο επιχειρημα υπερ των κονσολων ειναι οτι μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια χωρις να ανησυχεις για τις απαιτησεις, ενω στο PC θες σουπερ μηχανημα και εφοσον οι απαιτησεις αυξανονται συνεχως, τακτικες αναβαθμισεις.

Παντως, αν αγορασεις ενα πολυ δυνατο πισι εισαι καλλυμενος για πολυ καιρο.

Εγω εχω αγορασει τον δικο μου 4-5 χρονια πριν νομιζω και αλλαξα σε μια φαση μονο την καρτα γραφικων, επειδη καηκε η προηγουμενη (ηταν και ταλαιπωρημενη). Αντεχει ακομα και εξακολουθω να παιζω τα παιχνιδια στις high αναλυσεις. Και δεν μιλαμε για καμια υπερβολικη τιμη, αν θυμαμαι καλα.

βασικα εχω χειριστηριο για pc αλλα ειναι μια γκουμουτσα
αλλωστε δεν ειμαι και fun των παιχνιδιων σε pc
συν οτι παιζω ελαχιστα και συγκεκριμενα παιχνιδια

ισχυει.ενας φιλος μου εχει τουμπανο pc γιατι καιει το ενα παιχνιδι μετα το αλλο
και τα κοιταζει ολα(frames,antializing,και τα λοιπα)

σε pc σπανια παιζω
το τελευταιο που επαιξα ηταν το alan wake:roll:
αλλα εχω παιξει(με emulator)τα resident evil 1 και silent hill 2

Κονσόλα εχεις για να μη σκας αν θα το σηκώσει ή οχι το game, οσοι δεν ασχολούνται μονο με mmo,strategy οι κονσόλες σου προσφέρουν παρα μα παρα πολλα game που δεν βγαίνουν καν σε pc…

Και εγω μεχρι πριν 4 χρονια pc gamer ήμουν αλλα απο τοτε που πηρα το 360 δεν τα ευχαριστιέμαι τοσο τα games που παιζω στο pc απ οτι στο 360!!!

Καλα η MS αυτοκτόνησε με αυτα τα κουλα που λεει και κανει…

http://uk.ign.com/articles/2013/05/24/xbox-one-will-kinect-2-use-visual-drm #-o

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλο αυτό το κράξιμο στο xbox one;
Απ’ ότι έχω καταλάβει, πάνε οι τύποι να βγάλουν φράγκα από τα μεταχειρισμένα παιχνίδια. Τι άλλο παίζει;

κοιτα ολοι εχουν τρελαθει με κατι δηλώσεις οπως
1στο one δεν δίνουνε βαρύτητα στα γραφικά και στο gaming αλλα στην οικογενειακή ψυχαγωγία κατι που κανουν καλλιστα οι smart tv και αφορα ΜΟΝΟ τους αμερικανους…(ακομα και achievements θα παίρνεις οταν θα βλέπεις τηλεόραση, το ειπαν!!!) #-o

1.5το κινεκτ θα ειναι παντα on και οταν θα βλέπεις μια ταινια θα αναγνωρίζει ποσα ατομα θα ειναι στον χωρο και αν δεν ειναι χρήστες θα σου ζητάει να γινουν και να πληρώσουν…

1. θα πρέπει να συνδέετε έστω μια φορα το 24ωρο στο νετ αλλιως δεν θα μπορείς να εχεις πρόσβαση πουθενά…

2. δεν θα παιζει μεταχειρισμενα(που προσωπικά αν ριξουν τις τιμες οπως τα παιχνιδια στα πσ δεν θα εχω κανενα πρόβλημα αλλιώς ψόφος)

3. αν θες να εχεις καλύτερα γραφικά θα πρεπει να εισαι στο νετ και μεσο ενος cloud server για να βελτιώσεις τις σκιές τον φωτισμό κλπ…(ούτε με αυτο εχω πρόβλημα γιατι και στα πσ αυτο προσπαθούν να κανουν για να μη χρειάζεται πλεον να εχεις εναν τούμπανο υπολογιστή για να παιζεις κατι απλα μια καλη σύνδεση…) Απλα δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεάζει το multiplayer κομματι γιατι εδω στην ελλαδα δεν φημιζόμαστε και για τις καλύτερες συνδέσεις!!

αυτα πανω κατω αν ψάξεις θα βρεις πολυυυ πράγμα!!

Εγω παντως περιμένω την Ε3 να δουμε γιατι και αυτοι δεν μιλάνε καθόλου ξεκάθαρα και φαίνεται να τα εχουν χασει με τις τοσες αντιδράσεις που εχουν προκαλεσει… Καπως ετσι πιστεύω θα κινηθεί και το PS4 θα δείξει…

Καινούριο humble indie bundle παιδιά: https://www.humblebundle.com/