Και μονο για το Hotline Miami αξιζει τρελα.
ασχοληθηκα για κανενα 2ωρο…φαινεται αρκετα καλοφτιαγμενο
Νεο Wolfenstein :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
καποιος που ασχολειται με tekken,τι προτεινει να παρω?
Tekken 6 η Tekken Tag Tournament 2?
το Soul Calibur 5 λεει?
Το τσίμπησα μόλις τώρα, εύχομαι να έχουν φάση τα παιχνιδάκια
Diablo III, τρελο καψιμο… (για το pc που καθε μιασαωρο θελει ενα 5λεπτο για να κατεβασει θερμοκρασια…)
XCOM κανείς? πολυ μεγάλο κόλλημα και γενικά φοβερό turn based strategy!
XCOM ειναι αναμεσα σε αυτα που θελω να ασχοληθω, το demo με ειχε ψησει πολυ.
Ξεκινησα σημερα Beyond Good And Evil.
τέτοια παιχνίδια με ενδιαφέρουν. Τα first person shooter αδυνατώ να τα παίξω δυστυχώς (όχι λόγω δυσκολίας).
Το δοκίμασα και γω αρκετά το από πάνω. Ωραία θεματολογία, καλή indie προσπάθεια, αλλά καταντά βαρετό γρήγορα.
το είχα στο γκεημκιουμπ, από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια έβερ :’)
ειναι παρα πολυ καλο…μια χαρα looting,εχει humor,αρκετα καλα γραφικα και σε κραταει ευκολα…
To Chivalry λεει τιποτα?
Little Inferno παραδόξως εθιστικό, Capsized φαίνεται έξυπνο, Hotline Miami για εποχές GTA1, Intrusion 2 δε μου άρεσε, highlight νομίζω το English Country Tune, πανέξυπνο puzzle.
Το Oil Rig δε μου τρέχει, θέλει Mountain Lion… Τί λέει;
Επίσης τσεκάρετε [U]Prison Architect[/U], είναι σε alpha ακόμα αλλά φαίνεται υποσχόμενο.
τις τελευταιες μερες εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια αυτα που μου φανηκαν πιο ενδιαφεροντα ομως ηταν το torchlight 2 και το mark of the ninja…
Προς το παρόν ξανά παίζω το GTA-IV μιας και περιμένω το V με ανυπομονησία 8)
Τρελή τσόντα η Ε3 για τη Microsoft.
Πραγματική πανωλεθρία σε όλα τα μέτωπα: τιμή, μεταχειρισμένα, always-online, ποιότητα παρουσίασης…
Επιστροφή στο Playstation απ’ όσο φαίνεται, μετά από 12 χρόνια…
τα αρνητικά του χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού: όταν παρουσιάζεις σαν main selling point σου κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο κάτι δε πάει καλά, ειδικά για 4G κονσόλες που περιμένεις το επόμενο μεγάλο βήμα. Προφανώς απότι φαίνεται κερδίζει έδαφος η sony σε αυτή τη μάχη αλλά προς το παρόν εγω προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Το design ίδιο και χειρότερο του PS2, οπότε δεν είναι κάτι που θα χαίρεσαι να βλέπεις στο σαλόνι σου πχ. Κατα τα άλλα τα παιχνίδια θα μιλήσουν, αν και δύσκολα με βλέπω να φεύγω από το pc.
Νταξ, η Σονυ σκουπισε την Μ$ για πλακα, δεν μπηκε στο ιδιο τριπακι με τις μαλακιες της, φθηνοτερο μηχανημα, γενικα, νικη κατα κρατος.
Προσωπικα, ταγμενος στο PC μου, δεν το αλλαζω, αλλα παντα αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο, αν ειναι να αγορασω καποια κονσολα, λογικα θα ηταν το PS4. Θα δουμε…
να χαρω εγω κριτηρια αγορας κονσολας παιχνιδιων
:lol3::lol3: