Παιχνίδια Παίζουμε;

To μελλον του gaming ειναι οι κονσολες. PC μονο για strategy και MMO.
Πληρης απογοητευση για το νεο Sexbox, μου φαινεται οτι πολυς κοσμος θα παραμεινει στο 360.

Δεν έχω δει τίποτα από sony/ms και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μόνη περίπτωση να έπαιρνα πσ4 θα ήταν αν είχε αποκλειστικότητα τα νέα MetalGearSolid (Ground Zeroes και The Phantom Pain) ή/και το Dark Souls 2.
Απ’ τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν για πισί (νομίζω δεν θα είναι καν πορτ) δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ. :smiley:

Ιn Other News, μόνο The Witcher 3. Mόνο. ΜΟΝΟ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΡΙΟΡΝΤΕΡ ΓΑΜΩ.

ΕΔΙΤ: “evil: To μελλον του gaming ειναι οι κονσολες. PC μονο για strategy και MMO”.
ΛΟΛ. Δεν στέκει καν η πρώτη πρόταση φίλε evil. Η στροφή στα πισί τα τελευταία χρόνια είναι σταθερής και εμφανής. :slight_smile:

se pliroforw oti einai enas akreta simantikos logos kai autos…
kai egw exw ksenerosei polu me tin MS ta gamisan ola!!!
kai egw meta apo ps1-xbox-xbox360 twra 8a ksana paw se ps… :stuck_out_tongue:

*sorry den exei ellinika to pc

Αν και PC gamer προσωπικα, βλεπω οτι το μελλον μαλλον θα ειναι οι κονσολες που θα συνδιαζουν ενα entertainment home system, αυτο που παει να κανει τωρα η Μαικροσοφτ. Το ατου των Η/Υ ειναι τα γραφικα, ολα τα αλλα ομως ανταγωνιζονται.

btw Final Fantasy σοκ:

an den exeis konsola kai asxolise me games genika oxi mmo,strategy xaneis sxedon to 50% to titlwn pou kikloforoun…

400 euro to ps4 kala, an kai egw 8a to trenarw me to 360 oso paei kai meta 8a paw gia agora!!

Episis den mporw na mpw youtube twra alla DITE metal gear 5!!! :wink:

Λολ, ποιο 50% ρε, πατε καλα;

Μονο τα exclusives και αν (στην περιπτωση της MS καποια βγαινουν και για pc).

50% των τίτλων;

Παλιά ναι, υπήρχαν πολλές αποκλειστικότητες σε κονσολοπαίχνιδα. Τώρα πια έχει καταρριφθεί και αυτή η δικαιολογία. Κοίτα, κι εγώ πήρα πσ2/πσ3 για σειρά FF και MGS, αλλά προσωπικά επειδή είμαι αρρωστάκι με τις δύο αυτές σειρές. Εκτός απ’ αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Μην μου πεις για halo/uncharted γιατί θα βάλω τα γέλια. Άντε να πω οκ για κανά Read Dead Redemption. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα βγαίνουν και σε πισί πια.

Και ναι, όσο και αν σας κάνει εντύπωση, στο πισί δεν παίζω ούτε στράτετζι, ούτε ΜΜΟ. Καθόλου. Παρ’ όλ’ αυτά κοντεύω 300 games, είτε retail είτε ψηφιακή βιβλιοθήκη.

Τα exclusives ήταν δικαιολογία μέχρι και πριν καμιά 5ετία. Πλέον δεν παίζει αυτό και από τους εναπομείναντες τίτλους σιγά που δεν μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς σαβουροτίτλους τύπου halo.
Επομένως το θεωρώ παράλογο να δώσεις κανείς το οποιοδήποτε ποσό για υπερκοστολογημένες σακαράκες σαν τα νέα ps/xbox.

Καλά, το 50% μοιάζει όντως υπερβολικό.

Απλά το θέμα με την κονσόλα είναι ότι βολεύει πολύ αν δεν έχεις PC τούμπανο. Επίσης είναι ό,τι πρέπει για μαζώξεις παρέας, με 4 χειριστήρια πέφτει πολύ γέλιο.

Προσωπικά θεωρώ ότι οι κονσόλες που είχα ως τώρα* έβγαλαν τα λεφτά τους, παρότι για μια περίοδο είχα και PC που σήκωνε καλά παιχνίδια (εποχές Crysis κλπ). Νομίζω σε τελική ανάλυση η διαφορά έγκειται στο πόσο ασχολείσαι με πράγματα εκτός του να παίζεις, πχ αν το “σηκώνει” το pc σου, αν σου κολλάει κλπ.

Πάντως ακόμα και για πιο σάπια PCs ή και για MACs, υπάρχουν πολλά μικρά αλλά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, πχ σχεδόν ό,τι μπαίνει στο Humble Indie Bundle.

*[SPOILER]NES -> SNES -> PS1 -> XBOX -> X360[/SPOILER]

btw, sorry, αλλά

σαβουροτίτλους τύπου halo

γελάνε και οι πέτρες, όσο εναλλακτικός και να θέλει να το παίξει κανείς.

Παντως παιδια, με pc τουμπανο, εισαι καλυμμενος για πολυ καιρο. Εγω το δικο μου το εχω 4-5 χρονια, δεν το εχω πειραξει καθολου απο τοτε και παιζει ακομα τα παντα στις υψηλες αναλυσεις, χωρις προβληματα. Απο φθινοπωρο και μετα σκεφτομαι μονο να του κοτσαρω μια νεα καρτουλα και ισως ram, αλλα δεν αντιμετωπιζει προβληματα (και αν το καθαρισω λιγακι και του κανω και ενα format, θα ειναι ακομα καλυτερα γιατι εχει πιασει σκονη :Ρ).

Αφηστε που για τους νομοταγεις (σαν και του λογου μου), τα PC games και ειναι φθηνοτερα και μειωνονται πιο γρηγορα οι τιμες τους και μπορεις πολλες φορες να βρεις προσφορες.

το design είναι σοβαρότατος λόγος για μια συσκευή που θα κοσμεί ένα χώρο σαν το σαλόνι εν έτει 2013. ειδικά όταν μιλάμε για προηγμένες τεχνολογικά συσκευές τέταρτης γενιάς.

Κατα τα άλλα η Microsoft πήγε να κάνει το ένα βήμα μπροστά προς το system entertainment αλλά ξέχασε την ουσία που είναι η κονσόλα. ΠΡΩΤΑ πάνε τα παιχνίδια και οι ευκολίες γύρω τους και μετά το extra που θα ανάγει τη κονσόλα σε home entertainment. Προφανώς και βλέπουν ότι το digital είναι το μέλλον, αλλά όταν πας να παίξεις σε χώρο που τα pc κυριαρχούν ΚΥΡΙΩΣ λόγω του steam τότε πρέπει να κάνεις τουλάχιστον πιο smooth το transition όπως γίνεται η αγορά της μουσικής με mp3 - cd και itunes.

Σε κανα χρονο θαχουμε και Steam Box.

ε αμα ειναι τεταρτης γενιας χαλαλι :lol3::lol3:

Δε καταλαβαινω πως εχει περασει οτι για να παιζεις games σε pc πρεπει να χεις θηρια υπολογιστες…ναι,αν θες να χεις max graphics θελει,αλλα οι κονσολες παντα ετρεχαν τα παιχνιδια σε χαμηλοτερες αναλυσεις και με πολυ χαμηλοτερα settings απο τι το PC…αν θες να πετυχεις αυτο που πετυχαινεις στις κονσολες,γινεται πολυ οικονομικοτερα αποτι φανταζεσται και ταυτοχρονα εχεις και ολες τις αλλες χρησεις,παροχες και τα λογισμικα που σου προσφερει ενας υπολογιστης…συγκεκριμενα η καρτα γραφικων που χρησιμοποιει το ps4 εχει 200 ευρω λιανικη αυτη τη στιγμη,σε 6 μηνες που θα βγουν οι νεες κονσολες θα χει τουλαχιστον 50 ευρω πιο κατω…

τηλεχειριστηρια μπορεις να συνδεσεις ανα πασα στιγμη για οσους δε μπορουν να χρησιμοποιουν mouse και keyboard(aka casuals)

τα παιχνιδια στο release ειναι τουλαχιστον 10 ευρω πιο κατω απο τα αντιστοιχα στις κονσολες και αμα σας αρεσουν οι πειρατες τις καραιβικης τα παιρνεται και τζαμπα

επισης MMO και strategy οπως προαναφερθηκε απλα δε γινεται να βγουν σε κονσολες,σιγουρα οχι με την ιδια επιτιχυα

Πρακτικα βλεπω 2 λογους για να αγορασει καποιος κονσολα

-Exclusives,τα οποια απτις χθεσινες παρουσιασεις δεν ενθουσιασαν

-Απλα να μη θελει να κουρασει το μυαλο του στο ελαχιστο στην εγκατασταση και την ρυθμιση του παιχνιδιου πριν να το παιξει στο PC(aka casual)

το πιο πιθανο ειναι να αγορασω και τις 2 κονσολες μετα απο 3-4 χρονια,οταν οι τιμες τους εχουν πεσει αισθητα και [B]ΑΝ[/B] εχουν βγει αρκετα exclusives τα οποια θα μου τραβηξουν το ενδιαφερον

ΥΓ:επισης μεγαλο ρολο θα παιξει το αν θα βγαλουν επανεκδοσεις των κονσολων με καινουρια χρωματα και σχεδια,καθως δεν ταιριαζουν καθολου με τις κουρτινες του σαλονιου μου

Ο λογος που οι κονσολες στο παρελθον πουλουσαν σαν τρελες ηταν επισης και το γεγονος οτι δεν υπηρχε υπολογιστης σε καθε σπιτι.Θυμαμαι εποχες PS2 και Xbox(9-10 χρονων) που οι περισσοτεροι γνωστοι μου δεν ηξεραν ουτε να ανοιξουν το pc.Τωρα πλεον το PC ειναι τοσο απαραιτητο που αναγκαστηκα σε καθε σπιτι υπαρχει ειτε ενας σταθερος υπολογιστης,ειτε ενα λαπτοπ τον οποιο ξερουν ολοι να χειριζονται ακομα και τα πιτσιρικια της οικογενειας.
Κι εγω μπορει να αγορασω καποια απο τις δυο κονσολες αλλα αφου η τιμη φτασει 200 ευρω η κατι τετοιο εκτος αν αναβαθμισω το PC μου γιατι δε πολυτραβαει.

ξεχασες το σημα του Δικεφαλου:!:

είπα να το κάνω μινιμαλιστικό όπως είναι τα τρεντς της εποχής :stuck_out_tongue:

Το κάνουν επίτηδες, δεν εξηγείται αλλιώς…

[U]http://uk.ign.com/articles/2013/06/12/gamers-without-internet-can-stick-with-xbox-360-says-microsoft[/U]

Indoctrinated by Sony

Περίεργος είμαι να δω τι ονόματα έχουν αποκλειστικά για να είναι τόσο άνετοι

απιστευτα πραματα στη φετινη Ε3 δειτε τρεηλερ και κλαψτε :’)

[B]http://www.youtube.com/watch?v=17ioibe4vn0[/B]

[B]http://www.youtube.com/watch?v=M16rJw-H3Gg[/B]

και το μοναδικο σοβαρο που θα ποσταρω[B] http://www.youtube.com/watch?v=D6aSa84OfFw[/B] η τελειοτερη καγκουρια που εχω δει εδω και πολυ καιρο

επισης, [SIZE=“3”]in your face[/SIZE] [B]http://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw[/B]

[B]http://www.youtube.com/watch?v=PzDsYEPkSc4[/B]