Παιχνίδια Παίζουμε;

παίζει βέβαια να έκαναν mute το κομμάτι της microsoft, αλλά και σε ένα άλλο video που είδα η αντίδραση του κόσμου ήταν χαλαρή και forced μέχρι εκεί που δε πάει.

εκτός και αν έκαναν edit extra αντιδράσεις :stuck_out_tongue:

γενικά τη μάχη της επόμενης γενιάς την έχει η sony ήδη από τα αποδυτήρια και έχω μεγάλη απορία να δω τα πραγματικά νούμερα στα preorders

επισης, απο οτι καταλαβα απο ελαχιστο ιντερνετικο ψαξιμο, το xbox one θα εχει μονο οnline gaming? :?

[SPOILER]παντως εγω στο αλλο βιντεο εντιτ με το τιβι-τελεβιζιον-ΣΠΟΡΤΣ-κολ οφ ντχιουτι- ειχα πεθανει στα γελια :lol:[/SPOILER]

Λαθος καταλαβες. Θα απαιτει συνεχως συνδεση στο διαδικτυο. Offline θα εχεις δικαιωμα μονο για 24 ωρες. Οχι οτι θα εχει μονο online games, οπως νομιζω πως καταλαβες.

Επίσης ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για το one δεν γνωρίζουμε, το πλαίσιο γράφει για αρχές 2014 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Και αν κάποιος το φέρει από άλλη χώρα δεν θα λειτουργεί Ελλάδα μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα.

Σωστός. Και επίσης το ρώτησαν αυτό και απάντησαν: Όποιος θέλει οφλάιν έχουμε και το 360. Πόσο τραγικοί είναι ρε φίλε, πόσο. (μουτζώνει στον αέρα).

Αν μείνουν τα πράγματα όπως είναι με τις πολιτικές τους και εν τέλει δεν κάνουν κωλοτούμπες, λογικά πρέπει να πατώσει το (g)one.

#-o

Στο Bloomberg μίλησε ο Ντον Μάτρικ, ο οποίος απάντησε σε όσους η Microsoft κακώς θεωρεί ότι χαρακτηρίζουν «ακριβό» το Xbox One. Ο Μάτρικ στάθηκε στις τιμές στις οποίες πωλούνται οι μοντέρνες συσκευές υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, λέγοντας ότι [B]«[…] τα 499 δολάρια είναι αστείο ποσόν».[/B]

Υπογράμμισε τη συνολική αξία όσον πραγμάτων και υπηρεσιών ενσωματώνονται στη συσκευή. «[B][U]Παρέχουμε στο κοινό ένα προϊόν που αξίζει χιλιάδες δολάρια,[/U][/B] οπότε (σ.σ. μόλις το δουν από κοντά και το αξιολογήσουν) θα το λατρέψουν και θα το χρησιμοποιήσουν».

:lol::lol:

WHAT THE ACTUAL FUCK

http://news.xbox.com/2013/06/update

To κράξιμο έπιασε τόπο

Εντυπωσιακό. Όχι ότι δεν έγινε τεράστια ζημιά και δε φαίνονται τελείως καραγκιόζηδες…

Πάντως είναι ακόμα πολύ πίσω λόγω τιμής και υποχρεωτικού κινέκτ, αν και στο δεύτερο υποψιάζομαι ότι θ’ ακολουθήσει αντίστοιχη κωλοτούμπα.

Χάρηκα αρκετά κυρίως λόγω αρκετών παιχνιδιών που θα ήθελα να παίξω (titanfall, forza 5) στο ΧBO.

απο την μια μπαβο τους απο την αλλη δεν τους έπαιρνε να το αφήσουν ετσι με το κραξιμο του αιωνα που έπεσε… Το κινεκτ2 δεν θα με πείραζεi τοσο αν ειχε καμια σοβαρή χρήσει ή σοβαρό game αλλα ετσι οπως ειναι το 1 δεν γουστάρω να το εχω…

Ειχα σκοπό να περιμένω κανα χρονο για να πάρω το ps4 αλλα τωρα θα περιμένω για να δω αν θα παρω το ps4 ή το xbo…

region free το xbo εε?? :smiley:

Οντως πολυ μακακια ηταν το η πρωτη εκδοση του xbo τωρα το σωσανε λιγο αλλα και παλι εγω δυσανασχετισα και θα παω κατευθειαν πσ4 λογω ιδεολογιας της sony.
ps γνωμες για το far cry 3?

ιδεολογίας λέει lol! από πότε τα αυτονόητα και εδώ και δεκαετίες ισχύοντα είναι ιδεολογία?

επιτηδες το κανανε δεν υπαρχει περιπτωση

Μπααα…μεγάλη μαλακία αν το έκαναν επίτηδες, έχασαν πολύ σε επικοινωνιακό επίπεδο
Εγώ πιστεύω ότι δεν περίμεναν το ρουά ματ από τη sony

ιδεολογια ειναι η ιδεα που ακολουθειτε απο την αρχη και παραμενει ιδια.αυτονοητο η οχι

Bethesda: CHOOSE ANY 2 GAMES FOR ONLY ?12

http://www.getloadedgo.com/

γινομαι κουραστικος με τα ποστ για αυτο το παιχνιδι, αλλα απο οτι φαινεται απο τα 10αρια ΠΑΝΤΟΥ και απο αυτο το ΜΑΣΤΟΡΙΚΟ ρηβιου, μαλλον επιβεβαιωνονται οι προσδοκιες μου για κορυφαιο παιχνιδι της νεας γενιας :):slight_smile: της προ PS4 εστω. Δεν ειναι τυχαιες οι αναφορες στα αλλα 2 κορυφαια survival horror (και γενικοτερα videogames για εμενα) ολων των εποχων.

Τον Φωκίωνα “Dismiss” Χαροκόπο τον θυμάμαι από εποχή gamelife.gr τότε που δεν είχαμε και πολλή εμπειρία με το διαδίκτυο, και μας ήταν χρήσιμο μόνο για να βρίσκουμε κωδικούς και cheats στα βιντεοπαιχνίδια.

Τελευταία θέλω πολύ να παίξω το καινούργιο Final Fantasy XV. Έχωντας παρατήσει τη σειρά στο Χ, είδα το trailer και με εντυπωσίασε. Είναι κι ο πρωταγωνιστής πιο σκοτεινός απ’ότι τα προηγούμενα του PS3, και το gameplay καλύτερο.

Ψήνομαι για PS4 στα 400, αλλά δύσκολα και μόνος όλο λέω δε γαμιέται θα κάνουμε οικονομία και υπομονή γιατί ποιός ξέρει τι ξημερώνει εδώ. :expressionless: