Παιχνίδια Παίζουμε;

btw η Steam εκανε ενα μεγαλο update βαζοντας τα λεγομενα Steam Cards .
Οσο παιζεις καποια παιχνιδια μαζευεις καρτες που οταν συμπληρωσεις καμποσες ανεβαινεις level και ξεκλειδωνεις backgrounds, emoticons και αλλες μλκιουλες.
Οποιος παιζει TF2 / CSGO ας με κανει add.

Mε τι όνομα είσαι; Δεν παίζω αυτά που είπες άλλα λέω να σε κάνω αντ :stuck_out_tongue:

έντιτ: ο lolCAT είσαι;

Ξεκίνησα να παίζω Marvel: Avengers Alliance στο facebook. Ούτε όνομα δεν έδωσα κι έφτασα μέχρι το Mission 2 με Iron Man, Black Widow και Hawkeye. Έχει πολλούς να ξεκλειδώσεις και να αγοράσεις αλλά είναι αργό. Κατάφερα να νικήσω τους Viper και Whiplash και μετά βαρέθηκα. Έπρεπε να το κάνουν παιχνίδι ξύλου, ποτέ δε μου άρεσαν τα tactical RPG, θέλω κατευθείαν μόνο δράση κι ελευθερία κινήσεων. Δε ξέρω αν θα ξανασχοληθώ, ένιωθα ότι γέρασα κι έχω γίνει ανυπόμονος. :x

Εβαλα χθες το Portal 2 να ξανα παιζω γιατι ειχα ορεξη για portalsss!
Εφτασα chapter 8 >.<
Μαλλον θα παρω και ολα τα HL2 με τη σειρα, να τα ξανανιωσω.

Baldurs Gate Enhanced £3.74 στη Steam.
Midweek Maaaaadnesss!

Δεν θα το πρότεινα για αγορά το Baldur’s Gate Enhanced Edition φίλε Evil.
Έχει κάποια προβλήματα και το γράφουν και στα community forums.
Θεωρώ καλύτερη λύση αγορά το κανονικό από κανά gog.com και μετά διάφορα mods κλπ.

Σοβαρα? :confused:
Το αγορασα οποτε θα δειξει.
Θελω να δω και τα extras που εχει, γιατι ειναι παιχνιδαρα !

Το έχω τερματίσει, παιχνιδάρα ήταν από πάντα 8). Έχει κανόνες του Baldur’s Gate 2 που είναι ένα συν για μένα και επίσης αν ασχοληθείς με τους καινούργιους χαρακτήρες έχεις κανά 8ωρο περίπου gameplay. Δεν μου έτυχε κανένα πρόβλημα πάντως.

[U]GTA V Gameplay Trailer[/U]

:bye: αντίο ζωή

πλιτς

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:
Aw sweet fuckin baby Jesus!
Απιστευαμπλ !

το θέλω τώραααααα :(:frowning:

Κι εγώ ζηλεύω πολύ! Τυχεροί οι κάτοχοι PS3 και Xbox360, και σε PC να βγει θα θέλει τα κέρατα του για να τρέξει.

Απο χειμώνα… πω πω δεν θα βγώ απο το σπίτι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εχω καιρο να σκασω τοσα πολλα λεφτα για παιχνιδι γιατι τον τελευταιο χρονο απλα αγοραζω μονο στις πολυ μεγαλες προσφορες της steam,αλλα οταν βρω ενα 50 ευρω θα το κανω preorder χωρις δευτερη σκεψη.(Υπαρχει με 48ευρω στο play)

Σήμερα αρχίζουν και τα steam summer sales. Αντίο πορτοφολάκι.

Σημερα; Τη γαμησαμε.

Ωρα; Δεν βλεπω κατι προς το παρον εκτος απο τις καθιερωμενες προσφορες.

Λογικά κατά τις 8 το βράδυ. Την γαμήσαμε δεν λες τίποτα.

Εχει leak και η πιστα με τα παιχνιδια καπου ( http://www.mcvuk.com/news/read/steam-summer-sale-full-list-leaked/099222 ) .

Nεο μεγαλο update TF2 επισης.
Θα λιωσει η καρτα σημερα!

περσινη λιστα