Παιχνίδια Παίζουμε;

Aww :confused:
Noobish of me.

Μου ειχαν περισσεψει 3 ευρω στο λογαριασμο και εκανα την αρχη με Binding Of Isaac στα 2.49. Σιγουρακια Dear Esther (επιτελους) και Antichamber που επεσε σε επιθυμητα επιπεδα. Οψομεθα, εχουμε δρομο ακομη.

Binding of isaac παιχνιδαρα.-

Χαμός με το steam sales. Δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω. Θέλει αυτοσυγκράτηση

Απορια: Επιλεγετε να πληρωνετε για να “ενισχυσετε” τους developers ή για καποιον αλλο λογο?

Ε δεν υπαρχει και καποιος αλλος σοβαρος λογος. Εγω προσωπικα μετα τα περσινα φιασκα με τους servers του FIFA και την υπερμαλακια το football manager, δεν ξαναγοραζω παιχνιδι μεγαλης εταιρειας. Αλλα παιχνιδακια σε φαση Hotline Miami, Frozen Synapse, The Cave, Gunpoint, Mark of the Ninja, Riot (αυτο ακομα το περιμενουμε, το pre-order ομως εχει πεσει) απο πιο “μικρους” developers, οταν αξιζουν κατα τη γνωμη μου, τα αγοραζω.

Τουλαχιστον στα indie και τα μικροτερα, για ενισχυση των developers ναι. Ε mainstream κτλ, αγοραζω μεν, αλλα υπομονετικα, μετα απο πτωση τιμης κτλ, βαρια 20 ευρω να σκασω για παιχνιδι. Νταξ, δεν εχω και κανα κολλημα με πειρατεια, αλλα μου αρεσουν και για συλλεκτικους λογους.

Στα περι steam, εχω 13.90 ακομα μεσα.

Θελω σιγουρα Brutal Legend, αλλα θελω να πεσει και αλλο. Να παρω τωρα Antichamber που ειναι στο 6.50 ή να περιμενω μπας και πεσει απο 5ευρω και κατω? Αυτα ειναι τα δυο βασικα διλημματα.

Μαλλον τσιμπαω και The Cave που το ειχα αμελησει και Hotline Miami που δεν ηξερα τι παιζει, αλλα φαινεται γαμηστερο.

Α γαμωτο, ξεχασα, θελω και Mark Of The Ninja, μακαρι να πεσει λιγο ακομα.

Μεχρι στιγμης εχω τσιμπησει Binding Of Isaac, Dear Esther, Incredipede, Bastion, δεν πρεπει να ξεχναω καποιο. Ειχα βαλει 20 ευρω μεσα.

Εδιτ: Ε το πηρα το Hotline Miami, το The Cave ανεβηκε παλι στα 7.

Antichamber δεν εχω παιξει, δεν μου ειχε κινησει το ενδιαφερον τοσο οταν το τσεκαρα. Απο τα αλλα 3, οπωσδηποτε Mark of the Ninja πρωτο (απο τα καλυτερα παιχνιδακια που χω παιξει τα τελευταια χρονια, σουπερ κολλημα), το Hotline Miami ειδικα εφοσον το δινουν κατω απο 3 ευρω κωλοαξιζει, και The Cave επισης, αλλα τα αλλα 2 θεωρω οτι πρεπει να εχουν προτεραιοτητα.

Εκανα εντιτ, Cave ανεβηκε παλι, Mark Of The Ninja αναμενω μεγαλυτερη πτωση.

Και Limbo καμια προσφορα δεν θα με χαλαγε, επισης.

Εγώ την έχασα από χθες ήδη. Για ακόμη μια φορά. :stuck_out_tongue:

Eπίσης για όσους δεν το ξέρουν, και γουστάρουν indie simulation space battle(!), τσιμπήστε Faster Than Light (FTL) μιας και είναι και σε έκπτωση. Μιλάμε για πολύ εθιστικό κάψιμο.

:lol:

Τα Walking Dead episodes,ειναι χαλαρα τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει εδω και πολυ καιρο.

Κλαίγαμε με τον κολλητό μόλις το είδαμε πριν δυο βδομάδες. (καμία υπερβολή)

Το Binding Of Isaac δεν τερματιζεται :):slight_smile:

21 deaths and counting.

βρε τερματίζεται αλλα πολυ λίγα ειναι τα death σου… :stuck_out_tongue:

το έλιωνα παλιά οταν βαριομουν το τερμάτισα 3 φόρες και μου μου εχει μείνει ενα ending ακομα νομίζω…

ps οσοι εχετε ps3 παιξτε το last of us πολυ όμορφο παιχνιδάκια 9/10 το 10/10 που του εχουν δώσει σχεδόν ολοι ειναι υπερβολή μονο το metal gear 4 μπορεί να ηταν 10ρη!!!

1 χρονος ειναι θα περασει!

Πού να βάλεις Dark Souls και Rogue Legacy δηλαδή :stuck_out_tongue:

Κι εγώ το θέλω αυτό, έχωντας παίξει και τα δύο προηγούμενα. Αλλά αν είχα PS4 θα προτιμούσα Final Fantasy XV.

An undying shadow in a world of lights…

Όποιος έχει δακρύσει, ξέρει.