ανατριχιλα και νοσταλγια στο αποπανω
τι ξερει?? οτι ο punished snake ειναι ο gray fox??? :p:p
Τι γαματο παιχνιδακι το XCOM: Enemy Unknown.
:thumbup:
το έχω πάντα δίπλα και αντι για σκάκι παίζω κανα δυο παρτίδες xcom
Πανεύκολα κλαίω ακόμα στα 25 μου κάθε φορά που “μια στριμωγμένη αλεπού είναι πιο επικίνδυνη από ένα τσακάλι”
Εχω αγαπησει Machinarium. Τελος.
Παίξε και Botanicula.
Το Botanicula παρα τα οσα καλα ακουγονται, δεν μου ειχε κανει κλικ σε πρωτη φαση, θα το δω παντως.
Τωρα αρχισαν να πεταγονται μερικοι γριφοι στο Machinarium που ειναι οτι πρεπει για να φας ωρα. Long live adventures.
Δεν ξέρω αν πήρατε πρέφα το τελευταίο humble bundle
Δεν ξερω αν το χει παρει κανεις χαμπαρι, αλλα ενω ολοι οι φανμποηδες του Frozen Synapse περιμενουμε καιρο ενα σηκουελ, μετα το Frozen Synapse Red expansion που βγηκε περισυ, οι δημιουργοι του παιχνιδιου ανακοινωσαν για το 2014 κατι πολυ πιο πρωτοτυπο.
Το Frozen Endgame.
Που ειναι και παλι turn based strategy.
Αλλα σε συνδυασμο με σπορτς.
Και πιο συγκεκριμενα, ΡΑΓΚΜΠΙ.
Αρχικα ξενερωσα που δεν συνεχιζουν το Frozen Synapse, ωστοσο η ιδεα ειναι εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου.
In Mode7 we trust λοιπον.
Το τελευταίο Χαμπλ Μπαντλ απλά δεν υπάρχει, το καλύτερο μαζί με εκείνο της THQ.
Η μαλακία είναι ότι δίνει 1 κλειδί για όλα αν δεν κάνω λάθος, και τα έχω τα περισσότερα. Αλλά γουατέβα, λέω να στηρίξω γιατί είπαμε, δεν υπάρχει.
Εγώ είχα μόνο το Saints Row 3 οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ. Αλλά έχω την αίσθηση ότι αν έχεις ήδη τις συγκεκριμένες εκδόσεις του steam σου δίνει extra κλειδιά για κάθε game.
Tελειωσα Dishonored πριν κατι μερες. Πολυ ωραιο gameplay με αρκετο ψωμι και achievements μετα το τελος του παιχνιδιου. Πολυ ξενερωμα το τελος του storymode παντως, μετριοτατο εως κακο. Βεβαια μετα το Bioshock φετος δυσκολα καποιος το ξεπερνα.
ποιο mass effect ειναι το καλυτερο?
παιζω το 3ο και εχω καραπορωθει!!!
και δεν εχεις παίξει τα προηγούμενα?? :S
το καλύτερο ειναι το χαλαρά 2
και εμενα το 3 μου αρεσε πολυ και ας ειχε τα θεματακια του στο τελος…
Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι θεματακια συναντησανε ολοι στο τελος του ME3?
οπως εισαι το σταματας και αρχιζεις απο το 1ο
Τσιμπησα εισητηριο για το φετινο Eurogamer Expo 3η χρονια που παω φετος και ελπιζω να παιξω καμια νεα κονσολα βασικα.
Δεν εχουν ανακοινωθει πολλοι τιτλοι που θα συμμετασχουν ακομα, αλλα προς το παρον:
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ