Παιχνίδια Παίζουμε;

τσεκαρε αυτο!

επισης

[SPOILER]παιζει και η αλλη θεωρια οτι ο shepard ητανε indoctrinated, ολα γινανε στο μυαλο του
και γι’αυτο το “καλο” τελος δειχνει τον shepard να βρισκεται στη γη
που αν ισχυει κατι τετοιο, τοτε τι σκατα εγινε στο τελος? πηγε κανεις στο citadel? γιατι αν πηγε, πως σκατα βρεθηκε απο το citadel στη γη?[/SPOILER]

σποηλερς σποηλερς σποηλερς.
δεν εχω παιξει το 3ο ακομα.

ποσο γαματο το limbo!! απο τα καλυτερα 2d που εχω παιξει…
εχει βγει και 2?

Οχι, αλλα εχει ανακοινωθει. Project 2 το ονομασανε, για 2014 μαλλον προοριζεται.

το Limbo ειναι ο ορισμος του απλου και ταυτοχρονα γαματου παιχνιδιου

https://www.humblebundle.com/

Dead Space 3, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, Mirror’s Edge, The Sims 3 (along with two expansion packs in The Sims 3 Starter Pack), Battlefield 3.

ANTE GEIA…speusate…

Μόλις πάω σπίτι το έχω αγοράσει (αν και το origin είναι για τον πουτσο ακόμα)

Τι εννοει “pay what you want” ?:expressionless:

απο τη στιγμη που τα αγορασεις
τι κανεις μετα?

υποθετω τα κατεβαζεις στο σκληρο
χρειαζεται να κατεβασεις και τιποτα αλλο για να τα παιξεις? καποια εφαρμογη της steam?

Steam και την αντίστοιχη εφαρμογή του origin. Το pay what you want νομίζω δεν μπορεί να γίνει πιο σαφές.

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Με ένα δολάριο αγοράζεις όλα τα παιχνίδια εκτός από τα 2 στα δεξιά που θέλουν να δώσεις πάνω από 4.60

Σου δίνει ένα cd key και το εξαργυρωνεις στο origin (αντίστοιχο steam της ea), και στη συνέχεια κατεβάσεις τα παιχνίδια στο σκληρό. Δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται με το offline.

Ντάξει…έφυγε αγορά με τη μία 8)

ρε.ρε. χτες βγηκε νεο Splinter Cell ρε. Χαμπαρι δεν ειχα παρει,ποια χαμπλμπαντλς τωρα,ορμαω.

—χρμφ λαθος, το review date στο ign ηταν 14 Αυγουστου, 23 του μηνα κυκλοφορει τελικα

10 Σεπτέμβρη…

ασχετο
αλλα στα requirements των παιχνιδιων απο το humble bundle
γραφει πχ στο dead space: processor : 2.8GHz Processor
το πισι μου εχει ενα διπυρηνο (celeron) επεξεργαστη 2.6GHz
το καλυπτει?

Μην κοιτάς επεξεργαστή κάρτα γραφικών κοίτα για παιχνίδια τώρα για να έχεις celeron λογικά και ανάλογη κάρτα γραφικών δεν καλύπτει τίποτα .

οσον αφορα το splinter cell για pc…the truth is out there…

Βγηκε στα τορρεντς? Εξαισια, το σ/κ πεφτει καψιμο.

Έχει παίξει κανείς [B]Saints Row[/B]; Το είδα πιο πριν σε μια διαφήμιση πολύ λίγο και μου φάνηκε καλό. Πρώτη φορά το ακούω.

Καλά ρε αλήτες Total War δεν παίζει κανείς??? :stuck_out_tongue: Σε 2 βδομάδες βγαίνει το Rome 2. Παντού γίνεται χαμός. Έχουν βγει καταπληκτικά βίντεο, η προπώληση έχει πάει σούπερ και εδώ ούτε μια αναφορά! Παράλληλοι κόσμοι :stuck_out_tongue: