Παιχνίδια Παίζουμε;

Ναι γαμώ και νόμιζα οτι θα περιμένω κάνα μισό χρόνο για τη pc version :D:D

Eχει αναφερθει παλιοτερα, οταν ανακοινωθηκε, αλλα ναι οντως δεν υπηρχε και πολυ ενδιαφερον.
Ελπιζω να το κανουν καπως σαν το Shogun 2, και οχι πολυ βαρυ οπως το Empire παντως.

Έχουν ανακοινώσει ότι η μηχανή θα είναι αντίστοιχη του Shogun για να είναι ελαφρύ και να μπορεί να παίζει και σε παλιούς υπολογιστές καθώς και στα πιο περιορισμένα λάπτοπ κτλ

Έχω παραγγείλει την collectors και απλά μετράω μέρες …
κάμποσα monster, σνακ και λοιπές αηδίες θα με συντροφεύουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα βγω από το σπίτι μιας και θα διατάζω τις λεγεώνες μου 8)8)8)8)

Ζηλεύω. Εγώ περιορίστηκα στην απλή έκδοση :smiley: Μετράω μέρες κ εγώ εδώ και 3 μήνες και χω τρελαθεί. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια για τις 4 του Σεπτέμβρη. Με βλέπω να ξεκινάω με Αθήνα πάντως.

λίγο σκατοπαξιμάδι βέβαια για να την πάρω αλλά έρωτας είναι αυτός !!!

από την άλλη ΠΑΝΤΑ Ρώμη !!! (και στο 1 βασικά με The House of Scipii ήταν το αγαπημένο μου :wink: )
φάλαγγες κλπ μου φαίνονται πολύ δυσκίνητα :p:p

Θα ουρλιάζω ξημερώματα τπτ [B][SIZE=“4”][U]FORM TESTUDO[/U][/SIZE][/B] και θα σηκώνω το σπίτι στο πόδι !!!

Έχει τσεκάρει κανείς το Hearthstone;
Περιμένω να έρθει το closed beta στην Ευρώπη με ανυπομονησία :stuck_out_tongue:

ρε παιδια παλια επαιζα ενα γαματο παιχνιδι που μοιζει στο στυλ με το limbo.

ειχες λοιπον ενα αγορι το οποιο προχωρουσε επιπεδα σε εναν φανταστικο κοσμο και σε καποιο σημειο αγγιζει ενα βραχο ο οποιος του δινει την ικανοτητα να πεταει κατι σαν fireball αλλα σε παρασινο χρωμα νομιζω.Στο τελος δειχνει ενα βιντεο που ο πρωταγωνιστης ξυπναει και νομιζει ολα ηταν ενα ονειρο.

οποιος το ξερεις πλιζ ας με πει

edit:μολις το βρηκα

τσεκαρετε https://www.youtube.com/watch?v=MNJIHNKHw_4

http://aoe-meme.tumblr.com/

Για καβλιάρηδες νοσταλγούς.
WOLOLOLOLOLOLOLO

Η Ρωμη ειναι εκει εξω…

Η Συλλεκτική ήρθε χτες, η εγκατάσταση ΜΟΛΙΣ τελείωσε …
αντίο κόσμε …
οι λεγεώνες μου με περιμένουν … :D:D:D:D

guardian δωσε μας διευθυνση να σου στελνουμε τιποτα να τρως τουλαχιστον :lol:

3 ώρες παλεύω με τα γραφικά του παιχνιδιού και το ξύλο που τρώω με την Αθήνα. Πολύς κόσμος βλέπω στα φόρουμ έχει άθλια γραφικά. Ακόμα και με σούπερ υπολογιστές. Τα έχουν θαλασσώσει με τα textures κυρίως. Ευτυχώς αργά το βράδυ βρήκα λύση για το απαρχαιωμένο πισάκι μου και το παιχνίδι από κει που έδειχνε χειρότερο από το πρώτο rome τώρα δείχνει σούπερ. Αν έχετε προβλήματα και σεις πείτε μπας και πιάσουν και σε σας οι επιλογές που βρήκα.

Καταπληκτικο το Splinter Cell: Blacklist, το καλυτερο splinter cell για μενα.
Εξαιρετικο το στορυ, side missions για να βγαζεις γουστα, νεα οπλα και gadgets, αποδραση απο το Γκουανταναμο,υπερθεουλης villain o Carlo Rota (τον κανανε ολοϊδιο)

και δε συμμαζευεται.

8O8O8O
Απίστευτο τρέιλερ

Witcher <3 άμα είναι και open world sandbox κτλ θα ναι τρελό έπος

αυτό λέω να το αγοράσω από βδομάδα και να μπει 3ο στη σειρά προτεραιότητας μέχρι να τελειώσω τα last of us και ni no kuni. δεν έχω τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να παίξω όλα τα παιχνίδια που θέλω. :frowning:

ναι καλυτερα γραφικα την αλλη φορα, να βγαινει κανα χερι απ την οθονη την ωρα που παιζεις 8O

μετα απο αυτα που βλεπω http://www.youtube.com/watch?v=VdpIENG0Y2k

λεω να πιασω το Rome TW2 με την καινουργια χρονια :lol:

Καλά το νέο TW πρέπει να είναι το μεγαλύτερο φιάσκο στα χρονικά των video games.