Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει το τελευταίο GTA και για pc?
Λογικα ναι. Αν δεν το κανουν θα χασουν τεραστιο αριθμο πωλησεων. Βασικα γιατι να μην το κανουν?
Λετε να μην το κανουν!?!?!?!?
To ποσταρα και 2 σελιδες πριν.Κανεις δεν ξερει σιγουρα ακομα,αλλα λογικα θα βγει.
βασικα και αυτο δεν ειναι κατι επισημο…μπορει να ειναι και μικροτερη η αναμονη…
απ οτι λενε μπορει να πουλησει περισσοτερο απ οτι πουλησε οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι…
αν θυμαστε στο δυο ειχε και συμμοριες,αλλα και μετρητη…
να φωτο…
Das Spiel GTA 4 fόr PC ist vom Publisher Take 2 noch nicht bestδtigt.
Releasedatum noch offen!!
—>Το παιχνιδι GTA 4 για PC δεν εχει ακομα επιβεβαιωθει απο την εταιρεια Take Two.
H ημερομηνια εκδοσης ειναι ακομα ανοιχτη.
Αρα μια απο τα ιδια.
Εγώ πάντως που έχω ps3 το πήρα το gta 4 και το ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!! Απίθανο παιχνίδι!! Η Liberty City είναι πιο ζωντανή και πιο τεράστια από ποτέ…
Χαρακτηριστικό το ολοστρόγγυλο 10αράκι που του έδωσε το gamespot. Η μεγαλύτερη βαθμολογία έβερ.
ας το βγαλουν και σε πισι ή εστω σε ps2 γαμω:(
Αρχισα χτες Lord of the rings Online, το Shadows Of Angmar. Χαρτες απο την ταινια, μερη, ονοματα και μερικα quests που περιλαμβανουν προσωπα της ταινιας:!:
Μετα τα 5 lvl σου βγαινει ο πατος για εξπαρισμα ομως. Μεχρι εκει εχεις τα introduction quests, γι αυτο:p εχω φτασει 8 απο χτες και για μια ρημαδοκουεστ επρεπε να διασχισω το μισο χαρτη, χωρια που δεν ηξερα που στο διαολο μπορουσα να βρω ολους αυτους τους τυπους που επρεπε να ψαξω. Να ναι καλα τα μελη της kinship που μου λενε τα παντα:wink:
Εχει και μια σχετικη ποικιλλια σε classes, δεν τα συγκρατησα ολα, παντως γαμουν:!:
Και δευτερο θηλυκό που παίζει βιδεογκέιμς?
Πως γίνεν αυτό?
στερεοτυπα στο χωρο του γκεημινγκ λοιπον:!:
δεν ετυχε, πετυχε. Παντα μου αρεσανε τα βιδεογκεημς:D
Στερεότυπα από την πλευρά σας κυριώς! Όποτε τυχαίνει και μιλάμε για βιδεογέιμς ξινίζουν τα μούτρα τους τα θηλυκά και λένε: αυτά είναι για τα παιδάκια…
Counter strike και τα ρεστα για παιδακια ειναι.(Αν και παιζω κι εγω περιστασιακα.)
Τα περισσοτερα(αν οχι ολα) που αναφερονται εδω μεσα δεν ανταποκρινονται σε μικρες ηλικιες με την καμια ρε. Μονο ο αδερφος μου το εχει καταρριψει αυτο και εχει τερματισει και τα 4 CoD, medal of honor και αλλα τετοιου ειδους που λατρευει, οπως επισης και το god of war το 2 μεσα σε 3-4 μερες.:!:
Απο την πλευρα μου, ειχα ξεκινησει σε σχετικα μικρη ηλικια το age of empires που μπορει να θεωρηθει το πρωτο μου βιδεογκεημ, μετα φυσικα ακολουθησαν age of mythology κλπ κλπ… εχουν περασει αρκετα απο τα χερια(και τις οθονες) μου, ισως με ιδιαιτερη προτιμηση στα PES(απο τους καλυτερος τροπος για σκοτωμα της ωρας), στο lotr-battle for middle earth(μεγαααααλη κα*λα τα lotrs γενικα…) και σχεδον ολα τα gta. Γι αυτο περιμενω να βγει το 4 σε πισι ή ps2
E κι εσυ παιδακι εισαι τι χαιρεσαι.
Σε PS 2 δεν παιζει να βγει.Σε pc το καλο που τους θελω.
παιζω age of mythology μανιωδως!
Hellgate: London. Εντάξει δεν είναι και συγκλονιστικό (σαν 3d diablo το βλέπω βασικά) αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα ομολογώ.
εσυ δεν δινεις πανελλαδικες??? :-k
Τερματισα το NWN 2,θεικο,νταξ.Κατεβασα και το expansion και θα το αρχισω αυτες τις μερες.Επισης τερματισα το Rainbow Six Vegas 2,πολυ γαματο ως παιχνιδακι αλλα ξενερωσα γιατι ηταν σχετικα μικρο.
Επεσε αρκετο καψιμο στις διακοπες,προσπαθουσα να ξεπερασω τη βαρεμαρα :Ρ
Τωρα ξαναξεκινησα το Witcher και περιμενω να κατεβει το Medieval II(μου το θυμησε ο Χοκαμ και ζηλεψα) να θυμηθω τα καψιματα μου με το πρωτο και το Rome.
Σε 2 χρονια, ναι:!:
Συνεχιζω το lotro προς το παρον και μεγαλωνει η πωρωση. Για τα 10 lvl σου φευγει ο τακος:D Γ@μαει:!:
Σωστόοος! Και γω το χω αλλά το έχω παρατήσει τώρα…
Αν είναι να παίξω θα παίξω κανα team fortress 2…
Παλιοτερα επαιζα παιχνιδια.Τωρα αν δεν βαλω καρτα δεν μπορω να παιξω τιποτα απο τα καινουργια
με στοιχειωδη γραφικα.Εβαλα το Assasin’s Creed αλλα εχει minimum requirement : dual-core επεξεργαστη!
ομιτζι !