Παιχνίδια Παίζουμε;

ναι…και ουσιαστικα αυτα ειναι υπερβολες…υπαρχουν παιχνιδια με καλυτερα γραφικα απο αυτο και με λιγοτερες απαιτησεις…απ οτι ακουγεται προκειται για αθλιο πορτ(σε θεμα επιδοσεων…)
γι αυτο πηρα χκουτι…βαζεις το ντιβιντι και ολα ειναι ειναι μιοα χαρα…
γιατι κακα τα ψεματα καθε χρονο πρεπει να δεινεις λεφτα για καρτες[-X (και για μενα δεν υπαρχει κατι πιο σπαστικο απο τα κολληματα…)

http://www.vimeo.com/969967

:evil: :evil: :evil: :x :x

Γιατί το κάνεις αυτό ρε αλήτη? :frowning:

parasite eve ρε νουνια :smiley:

ασχετο :stuck_out_tongue:

Age of Conan… κανονικά θα άνοιγε τις πύλες του στισ 8 τοπική ώρα, αλλά 11 κ ακόμα περιμένουμε…:-k

Που 'σαι ρε? Welcome και πάλι!

Μετά το Assassin’s Creed έπιασα το “Art Of Murder: FBI Confidential”. 3rd person adventure & μοιάζει πολύ με Sill Life.

παιζω απο χθες το call of duty 4 … ενα εχω να πω … το καλυτερο 1st person που εχω παιξει ποτε . κανονικη μαχη , οχι μαλακιες 8O .

Pro Evolution Soccer 2008… καψιμο μεχρι αηδιας, αλλα μονο 2πλο…το μονο το βαριεμαι. Διοτι το pc δεν μπορεις να το αρχισεις στο δουλεμα μετα απο 4αρα:lol:

ναι ρε…μην την ψαχνεις…θεικο…αλλα ολο το ζουμι στο παιχνιδι αυτο ειναι το ονλαιν,στο οποιο μπορεις να εχεις ευκολα προσβαση και με ‘πειρατικο’ αντιγραφο…

Καλά εννοείται, σταθερή αξία.

Καλό είναι, αλλά το καλύτερο 1st person shooter είναι το unreal tournament. Παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί αυτή η βλασφημία.

ντοπη σου να παιζεις με πειρατικα σιντια . η πειρατεια σωζει τη τσεπη … ε σκοτωνει τη μουσικη !!! ασχετο:p

αμα μπορεις στηλε μου με πμ πως γηνετε . για απλη ενημερωση ετσι:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλο ρε συ αλλα οχι και κορυφη :stuck_out_tongue: call of duty - crysis - quake 3 ειναι κορυφες 8)

Crysis? Ω θεε. Το κορυφαίο shooter που βγήκε πέρισυ λέγεται Bioshock, μάλλον μπέρδεψες τα ονόματα… :stuck_out_tongue:
Για το quake respect, αλλά το 4 δε με άρεσε…

ρε %#%$@^ το crysis ειναι παιχνιδαρα . σε πιο αλλο παιχνιδι σκοτωνεις εχθρο με παπια . απαντα τωρα ρε !!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πφ. Επίσης ποιο άλλο παιχνίδι θες 3000 ευρώ για να το παίξεις?

Σε ενα mod του Half Life,το Wanted,σκοτωνες με κατι κοτες αν θυμαμαι καλα. :-s

A! Επίσης, στο Postal, βάζεις για σιγαστήρα γάτες και κάτι τέτοια… :lol:

νταξ ρε δεν χρειαζεται να ειναι και τελειο. και με εναν μετριο υπολογιστη το παιζεις .

ενταξει εγω στο πισι μου με μια 8600 gts που εχω αν ηθελα να παιζει καλα επρεπε να τα εχω ολα στο medium μονο που ετσι δεν καταλαβαινα γραφικα…
θες τουλαχιστον απο 8800 και πανω(!!!)…

ενα μωρε σε 2 χρονια θα το παιζεις με φουλ γραφικα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: