Παιχνίδια Παίζουμε;

Σε 2 χρόνια δε θα το θυμάται κανείς όμως… :wink:

μπα μην το λες . πχ το farcry το επαιξα 2 χροναι μετα που βγηκε , λογω παλιου pc . γενικα τα καλα παιχνιδια δεν ξεχνιουνται . και το crysis μονο και μονο λογω περιεργιας θα το παιξεις στα φουλ γραφικα εστω και αν δεν σου αρεσε .

Καλά, όταν είχα πάρει pc και γω έπαιζα τα πάντα, επειδή και μόνο τα έτρεχε. Αλλά δε νομίζω όταν αλλάξω να με καίει να το δοκιμάσω κυρίως επειδή είναι και ίδιο με το farcry εκτός από τη στολή.

και το doom το ιδιο ηταν οταν βγηκε,και 1-2 χρονια μετα που το επαιξα ηταν αρκετο για να με κανει απο την τρομαρα που πηρα να πεταξω το πληκτρολογιο απο τα χερια μου,:lol: :lol: :lol:

Χαχαχα τρυφερούλης! Που να παίξεις κάνα call of cthulhu! ( το παιχνίδι ε, όχι το κομμάτι :-s )

ειμαι το καημενο ειμαι!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
ειναι οντως τετοια φαση??
θα το δοκιμασω…

Το Call Of Cthulu έσπερνε. Κορυφαίο σενάριο, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και ωραία γραφικά. Στην τσίτα ήμουν συνέχεια. Θυμάμαι όμως ότι κάπου είχα κολλήσει και τελικά το παράτησα πριν το τελειώσω. Μαλακία.

βασικα παιδια σημερα κατεβασα το ντεμο του Condemned 2

το παιχνιδι πρεπει να ειναι πολυ καλο…

το πρώτο πολύ καλό αν και μετά απο λίγο επαναλαμβανόταν…

Απο βδομάδα περιμένω devil may cry k gta 4 για να λιώσω στο 360:D

και τα δυο τα σπανε αγρια…
αλλα το dmc(μιας και ηταν και το πρωτο της σειρα που επαιξα)πολυ ιαπωνεζια σε παιδι μου:D …

Diablo II… Το παιχνιδι σταθμος, το παιχνιδι τις ζωης μου, παιχνιδι που εδω και 8 χρονια ειναι στην κορυφη…

Να τος ο θεός! Εσύ ξέεερεις! :smiley:

Ρε σεις δε χρειάζεται ν’αναφερθεί καν το μεγαλούργημα. Όλοι (οι γκουρού έστω :p) έχουμε περάσει 24ωρα σκεπτόμενοι…

“ακομα να πεσει το γαμ*-zod” :lol:

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ DEMON-CLEANER:!: :!: :!:

Ρε όντως ευχήθηκε για τα παίχνιδια μου???:frowning: Ακόμα να έρθουν και πήρα να μου τα ξαναστείλουν …:frowning:

Ε μεγαλωσα αγκαλια με το amiga,το sega και κατι αλλες no-name κονσολες, και οταν βγηκε το Diablo μεταφερθικα και εγω στο pc… ολο και κατι δεν ξερω;!

Είχα λιώσει το πρώτο Diablo, απίστευτα. Όταν έπιασα το δεύτερο, το’χα ήδη κορέσει το hack/slash και το άφησα κάπου στη μέση.

Τα τελευταία RPG που είχα σκίσει το PC ήταν τα Fallout 1 & 2 και Arcanum. (Πάει και η Black Isle, πάνε κι αυτά)

Αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το Persona 2 του PSX. (Όταν οι γιαπωνέζοι έχουν όρεξη και βγάζουν μελετημένα παιχνίδια…)

Τι έκαμα εγω? ¶σε μας, εσύ παίζεις gta 4 και θες και άλλα παιχνίδια…:frowning:

EΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ GTA OYTE DMC4 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΝ:!: :frowning: :frowning: :frowning:

εμενα ο θειος μου φροντησε να μου το φερει μερικες μερες πριν κυκλοφορησει…

εγώ δεν έχω θειο:( :wink: