Παιδες θελω να μου προτείνετε κανα παιχνιδι σε στυλ Diablo.Εκτος απο το Dungeon Siege που το χω λιωσει, υπαρχει κατι αλλο παρομοιο?Σκεφτομουν για την σειρα Gothic:-k
Στο πιο απλοικό το Titan quest είναι καλό…
Ναι το Titan Quest ειναι οντως πολυ ωραιο παιχνιδακι.
Για το gothic τι γνωμη εχετε?Θα του ριξω μια ματια του Titan Quest.
Gothic, αυτά είναι…
Παλιό, αλλά δοκίμασέ το πάση θυσία αν δεν το έχεις ήδη παίξει. Βασικά δοκίμασε και τα 3 της σειράς, αν έχεις χρόνο.
3D hack/slash RPG, που σου προσφέρει αρκετές επιλογές στο πως να προχωρήσεις. Ατμόσφαιρα, ομιλία χαρακτήρων και γενικό στήσιμο σκίζουν πάντως. Είχε γίνει τρελή δουλειά, για την εποχή του.
Και ένα πράγμα που με είχε εντυπωσιάσει όταν το πρωτοείδα: Κάθε μέρος του κόσμου που έβλεπες από μακριά, ήταν 100% προσβάσιμο από τον χαρακτήρα. Δεν έπαιζαν δηλαδή “κούφια” σκηνικά/background που μπορούσες να τα δεις μόνο από μακριά (βλ. Dungeon Siege), αλλά όχι να τα “αγγίξεις”. Αν το παίξεις θα καταλάβεις τι εννοώ.
To gothic 2 είναι παιχνιδάρα. Δοκίμασε το και δε θα χάσεις. Απλά είναι παλούκι.
Το 3 έχω παίξει λίγο, αλλά είχε πολλά bugs ρε γαμώτο…
Η τριλογια Gothic ειναι θρυλικη…και τα 3 καταπληκτικα…καλυτερο θεωρω το δευτερο…και πραγματικα το κορυφαιο σημειο της σειρας ειναι η δυνατοτητα να πας οπουδηποτε στο χαρτη…σου προτεινω να τα ξεκινησεις με τη σειρα, για να δεις την ιστορια απο την αρχη…
Το 2ο πραγματικα δυσκολο, σε σχεση με το 3 που ηταν πανευκολο αν και γεματο bugs δυστυχως (αν το παιξεις κατεβαση οπωσηποτε το προσφατο patch 1.6)…Οσον αφορα το τριτο απιστευτη μουσικη και καταπληκτικα γραφικα…
Gothic-γραφια:
Gothic I
Gothic II
Gothic II - Night of the Raven (οχι ακριβως expansion, αλλα ουσιαστικα νεα quests, νεες περιοχες στο κυριο παιχνιδι- χρειαζεται και το Gothic II)
Gothic III
Gothic III - Forsaken Gods (αναμενεται μεσα στο ετος)
Gothic IV - μαλλον το 2009
Επισης δες και το The Witcher.
Και το Mass Effect…Tρελο!!!
To gothic IV να ξέρετε ότι αναπτύσσεται από διαφορετικό στούντιο. Μόνο ο εκδότης παραμένει ίδιος, που είχε τα δικαιώματα του.
στο mass effect πολυ καλο δε λεω…του εχω δωσει πολλες ευκαιριες…αλλα δε γαμωτο με κουραζει…πολυ καλο το να αλλαζεις αναλογα το σεναριο,αλλα μετα απο λιγη ωρα τα εντονα χρωματα του μου περανε τα ματια και το οτι αργει πολυ με κουραζει…
Metal gear solid η νεα version εχει βγει η οχι?:-s
ναι…εδω και λιγες μερες…αλλα οπως ειναι φυσικο μονο για ps3…λενε οτι ισως βγει πιο μετα και σε χ κουτι…πρεπει να ειναι αρκετα καλο…
ωωωωωωωωχ με βλεπω να παιρνω ps3 μονο γι αυτο.δεν πειραζει αν εχει καλυτερα γραφικα απο τα προηγουμενα και μεγαλη διαρκεια τοτε οκ
Μολις τελειωσα το Grim Fandango(που το θυμηθηκα ε?) και εχω να πω οτι αν και εχει περασει μια δεκατια απο τοτε που βγηκε ειναι τρομερο παιχνιδι.Φοβερη πωρωση.
Που το βρήκες ρε τρελέ; :roll: :lol:
Πωωω Γκριμ Φαντανγκο… Επική παιχνιδάρα! Μαζί με το Ατλαντίς, το Γκάμπριελ Νάιτ 3 και το Μάνκι Άιλαντ 3 είναι ίσως τα πιο απολαυστικά παιχνίδια που έχω παίξει.
Στα δικά μου, πήρα το Μέταλ Γκίαρ Σόλιντ 4 (ΜΓΣ4) για το πσ3. Είχα παίξει ένα που είχε βγεί το '98 στο πσ1 και θυμάμαι είχα πωρωθεί πάρα πολύ. Ε, τα ίδια και καλύτερο είναι το ΜΓΣ4. Φανταστικός χειρισμός, θεϊκά γραφικά, αριστουργηματικό σενάριο… Φανταστικό.
Ε άσταδιάλα ρε. Ο ένας GTA 4, o άλλος Metal Gear 4…
Εμείς που δεεε, πως θα ζήσουμε γαμώ?
Υπαρχει κ το pacman…λολ #-o #-o
Ναι. Και η πασιέτζα.
Φακ. Πάλι με κάνα mod για το half life θα την βγάλω.
Metal Gear Solid και βλακείες! [-X
Αν θέλετε Metal, μία είναι η λύση… Metal Slug!
Ε, Για ήρεμα. Το metal gear δεν το ακουμπάμε ε.