Παιχνίδια Παίζουμε;

E… εντάξει, για να πω την αλήθεια, είναι καλό παιχνιδάκι! Βέβαια λίγο η κάμερα ήθελε συνήθεια.
Το τελευταίο δεν το έχω παίξει καθόλου.

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει ειπωθεί εδώ μέσα αλλά,
[SIZE=“4”]H ώρα της λύτρωσης πλησιάζει…
το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών αποκτά διάδοχο![/SIZE]

Οι καρδιοπαθείς να ανοίξουν το spoiler με προσοχή και καθιστοί!

[SPOILER]

http://eu.blizzard.com/diablo3/
[/SPOILER]

Μετά απ’ αυτό όλα μοιάζουν τόσο μικρά και ασήμαντα…

…με χάνετε λέμε…

…πρέπει να πάρω νέο pc…

lol…καμενε!:lol: :stuck_out_tongue:
πλακα πλακα το diablo πρεπει να ειναι τρομερο αλλα μεχρι τωρα δεν εχω παιξει κανενα…

Παρακαλώ να μην γραφτεί το ιερό όνομα του εδώ, μαζί με όλα τα άλλα τυχάρπαστα παιχνιδάκια της σειράς.
Παίξε όπως και δήποτε σήμερα κιόλας! Μην σου πω χθες!

Πω ρε κάψιμο…! 8O

Δηλαδή αν έβγαινε το Diablo III… πώς θα έκανες; :stuck_out_tongue:

Δεν έτυχε να το παίξω καθόλου. Το μόνο παιχνίδι που με κράτησε άπειρες ώρες κολλημένο στο PC ήταν το Age Of Empires 2.

Μπήκα και γω να ποστάρω για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ, αλλά είδα ότι ο σοφός ο nihilist είναι μπροστά από όλους μας για άλλη μια φορα. ¶ντε να αρχίσει το κάψιμοοοοοοοοοοοοοοοοο!

παιζει κανεις BIOSHOCK???εχω φαει χοντρο κολλημα…shoot em up-horror,γαμω τα σεναρια κ τρομερη ατμοσφαιρα…κοντεβω να το τελειωσω κ ειναι ηδη στη λιστα με τα παιχνιδια της χρονιας…

Ειμαι στις μινιμουμ απαιτήσεις και δεν την πολυπάλευε το πισι, έτσι δεν μπορούσα να το παίξω… :frowning:

κ γω στις minimum απαιτησεις το εχω…θελει γερο μηχανημα για να τρεξει καλα…αλλα απαξ και τρεξει…κολαση…παιχνιδαρος…

Το χεις αυθεντικο η κατεβασμενο?Αμα το χεις αυθεντικο κανε update,εχει καποια καινουρια features,ξεκολλαει απο καποια bugs,αλλα κυριως εχει καινουρια πλασμιδια kai tonics!

Εντωμεταξυ το bioshock οδευει προς το PS3 σε ανανεωμενη εκδοση και θα βγει αυτον τον οκτωβριο

κατεβασμενο τοχω,αλλα τουλαχιστον δεν μου εχει κανα bug μεχρι τωρα…ναι,κ γω το ακουσα για Ps3…ετοιμαζουν κ σηκουελ τωρα,κ μια ταινια…παιχνιδαρα οπως κ ναχει…

παιδια το bioshock για μενα ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει τα τελευταια χρονια…γραφικα απιστευτα,στορυ απιστευτο,gameplay τρομερο…εχουν τονισει πολυ το στοιχειο των 60’s…απο τις ματωμενες αφισες στους τοιχους μεχρι και στη μουσικη που παιζουν τα πικαπ…και ο τερματισμος του ολα τα λεφτα…

παιδια ακουστε κατι που απο βλακεια μου ξεχασα να το γραψω…
αυτες τις μερες το πλαισιο ξεστοκαρε τις καρτες του…δλδ ειχε την 9800gtx 120-130 ευρω,την 8800gts(512mb με το νεο τσιπ,οχι τις παλιες)(60-80ευρω)(την οποια και τσιμπησα),και την 8800gt στα 30-40…πραγματικα στο πλαισιο γινεται χαμος…(εχω ξυπνησα σημερα απο τις 9 ωστε να βρω στο πλαισιο στη βουλιαγμενης την τελευταια 8800gts που τους ειχε μεινει…για την 9800 δεν το συζηταμε…ειχε τελειωσει προ πολλου…
επαιξα crysis με ολα στο very high…αλλα πραγμα…:smiley: :smiley:

grrrrrrrr! :roll:
Εγώ τι να πω… που μέσα σε 2 μήνες χάλασε η 7950GT που είχα και μου την αντικατέστησαν στα πλαίσια της εγγύησης αρχικά με την 6800GT (!) και μετά με την 8600GT μετά από διαμαρτυρίες μου! Η 7950GT που ήταν καλύτερη, τους είχε τελειώσει. :-k
Τέσπα, σε καλή μεριά και καλό κάψιμο! :slight_smile:

επρεπε να απαιτησεις κατι πολυ καλυτερο…αυτη που ειχες ηταν 1 hi-end μοντελο…σε καμια περιπτωση η 8600 ειναι συγκρινεται με αυτη…

ΡΕ ΑΛΗΤΗ! 8O
Λέγε τα αυτά πιο πριν…
Εμένα προχθές κάηκε η @#(Θ&(% κάρτα…

Παιδια θα σας πω ενα παιχνιδι…FAHRENHEIT…

Επισης απο fps,cod,fear,doom 3
rpg’s.kotor 2,jade empire

τα 2 αγαπημνα μου ειναι FAHRENHEIT,JADE EMPIRE.

Αμα ξερετε καλα rpg,adveture πειτε μου plz

τη παιχνιδαρα το mass effect . πω ειχα να παιξω τετοιο παιχνιδι απο το parasite eve 2 . ειναι θεικο .

μπααα…

Ε,οχι και μπα!Ειναι υπεροχο το παιχνιδι!Αλλα και παλι το jade empire ειναι το καλυτερο rpg για μενα