Παιχνίδια Παίζουμε;

Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια…εκεί πήγαινε το μπάά… :slight_smile:

Αααα,οκ τοτε.

Εγω παντως τωρα αυτο τον καιρο παιζω lineage 2 σε εναν ps (loyal)

ακριβως…Συνδυαζει αψογα το squad shooting(στυλ rainbow six) και την πλοκη του rpg οπως και καποια στοιχεια leveling.Θα συναντησετε πολυ διαλογο αλλα και πολυ δραση…Το σιγουρο ειναι οτι εχει μια γαματη πλοκη και οι πλανητικες επιδρομες παιρνουν και δινουν.Απλα γαματο…

To Alone in the Dark εχει παιξει κανεις?

οντως μλκια μου…ειχα φαει γερο σκαλωμα και δεν το σκεφτηκα…λογικα θα βαλει και το e-shop σε λιγες μερες κατι αντιστοιχο…αν βρω τπτ θα σας πω…

λοιπον το εχω παιξει το xbox…το παιχνιδι εχει τρομερα γραφικα…αλλα το εφαγε στη κυριολεξια το κωλοχειρισμος και οι αθλιες (πραγματικα αθλιες καμερες)…παντου 3.5/10 ειχε γι αυτο το λογο…ειναι τοσο σπαστικο που μου ηρθε να πεταξω το χειριστηριο στην οθονη…αλλα που μπορουσε με τι μια να παιξεις και την τελευταια πιστα…ειναι απο την αρχη ολο το παιχνιδι ξεκλειδωτο…

Ρε παιδιά Starcraft δεν παίζει κανείς εδώ μέσα? Πρέπει να είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω συστηματικά εδώ και 10 χρόνια αν και το επίπεδο στο Battlenet έχει ανέβει τόσο πολύ που ζήτημα είναι να κερδίζω 1 στα 10 παιχνίδια:? ::frowning: :frowning: :frowning:

Αυτη τη στιγμη ‘αγοραζω’ το splinter cell: double agent.

Το χει παιξει κανεις?Ειναι τοσο βαρυ οσο λενε?Το συστημα μου ειναι cpu Pentium4 :2.4, ram 1gb kai vga nvidia 7600 gt

οσο βαρυ και ναναι ειναι καταπληκτικο παιχνιδι.αν και αργησες λιγο να το αγορασεις σε λιγο καιρο βγαινει το sc:conviction το οποιο απο οτι ειδα σε κατι βιντειναι υοεροχο

Με ποιό diablo να ξεκινήσω? Θα μου φανεί παλιό το Ι ας πούμε?

Με το 2 ανεπιφύλακτα.

Κοίτα αυτό εξαρτάται από το πότε άρχισες να ασχολείσαι με τα PC Games γενικότερα. Αν ξεκίνησες μετά το 2000 μπορεί να σου φανεί λίγο παλιό, αν και γενικώς δε θα σου φανεί τόσο παλιό όσο άλλα παιχνίδια της εποχής. Πάντως όσο παλιο και να σου φανεί μην αποθαρυνθείς γιατί είναι ΕΠΟΣ και δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια που έχουν να βγούν από τότε πέρα από τα γραφικά. Α ρε Blizzard μας έχεις πάρει τη ζωή.

Το χω παιξει εγω,πολυ ωραιο αλλα οντως πολυ βαρυ.Με εκνευρισε και το εβγαλα πριν το τερματισω.
Σε Pentium 4 στα 3 GHz,1,5 GB RAM,GeForce 6600 το χα σε αρκετα κατεβασμενες ρυθμισεις.
Επισης,εχει ενα σπασαρχιδικο bug σε μια πιστα,στην οποια οταν πας να κανεις quickload αφου σκοτωθεις(και σκοτωνεσαι αρκετα συχνα στη συγκεκριμενη :Ρ) κολλαει και το παιχνιδι κρασαρει.

Παιξε καλυτερα τα πιο παλια αν δεν τα χεις παιξει(Chaos Theory,Pandora Tomorrow).

Με το 2 να αρχισεις.Ειναι ΤΟ ΕΠΟΣ.

Loipon tromera pexndia ine ta Guitar Hero !ta exw peksi kai ta tria ta spane :smiley: episis apo idia katigoria mousiki ta spane kai ta singstar meta exw kaei me to WoW klasiko kapsimo alla ta agapimena m ine ta Devil may cry idika to 4 ola ta lefta 8)

kai ta GTA 8)

Όχι ρε συ με το 1 πρέπει να ξεκινήσει. Και αυτό έπος είναι.

[QUOTE=DarthVader;393970 Α ρε Blizzard μας έχεις πάρει τη ζωή.[/QUOTE]

Ω ναι…αυτη κι η μακαριτισα η Black Isle…Με τη διαφημιση του Diablo τωρα ψηθηκα και ξανακανα install Diablo II και Icewind Dale I…

Icewind Dale I… Τι κάψιμο είχα ρίξει…
Δεν βγαίνουν τέτχια πράματα πια. Πρέπει να το ψήσω να βάλω baldurs gate 2 πάλι…

καλα τα star wars knights of the old republic 1 & 2 πατανε τα παραπανω ανετα :stuck_out_tongue:

Εμένα πάλι το αγαπημένο μου ήταν το Planescape:Torment λόγω του θεικού σεναρίου αλλά και το γεγονός ότι από όλα αυτά ήταν το πιο κοντινό σε πραγματικό Role Playing και όχι Hack And Slash(είχε αλλαγές Alignment, οι πράξεις του ήρωα επιρρεάζαν το πως σου συμπεριφέρονται τα άλλα μέλη της ομάδας και οι NPCs κτλ.)

Ρε παιδες.Κατεβασα το Splinter Cell:Double Agent και δε μου το τρεχει λογω της προστασιας λογισμικου, αυτο το securom με τα cd images και καλα.Καμια ιδεα?