Το 2 που έχω παίξει ήταν πολύ καλό, αλλά ανώτερο ΤΟΥ RPG (ίσως, κρατάω πισινή λόγω planetscape που έχω ακούσει τα καλύτερα) που λέγεται bg2 δεν είναι…
Έχω ακούσει τόσα πολλά γι αυτό το rpg γαμώτο… Πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή να το παίξω…
Θενξ.Θα ριξω μια ματια, ελπιζω να παιξει.
[QUOTE=Demon_Cleaner;394472]Το 2 που έχω παίξει ήταν πολύ καλό, αλλά ανώτερο ΤΟΥ RPG (ίσως, κρατάω πισινή λόγω planetscape που έχω ακούσει τα καλύτερα) που λέγεται bg2 δεν είναι…
RPG ειναι μονο ενα final fantasy VII μετα το χαος .
[quote="“Sentient_No…6,post:404,topic:1073”]
ΧΑΧΑΧΑ! Ναι, αλλά είναι τελείως διαφορετικό από το στυλ bg… Και γω το γουστάρω άσχημα βέβαια…
Prince of Persia : Two thrones
Αυτο λιωνω τωρα
Έχουν και άψογη μουσική τα Prince Of Persia…
Ρε παιδια,αν ειναι δυνατον.Εβαλα να παιξει το Metal Gear Solid 2:Substance στο PC και ως γνωστον εχω βιστα.Λεω ωχ αμαν,θα κολαει καθε 10 λεπτα και και και…Τεσπα τιποτα απο αυτα δεν εγινε,ολα κοιλουσαν ρολοι που ουτε εγω το πιστευα…ωσπου επεσα σε glitch του παιχνιδιου.Για οσους το χουν παιξει,εκει περα που βαζεις σπρει για να απενεργοποιησεις της βομβες,το σπρει δε λειτουργει και δε μπορω να προχωρησω το παιχνιδι8O 8O
Ποσο γκαντεμης μπορει να μαι?Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω η κατι τελος παντων?Να το κανω reinstall?
[quote="“Sentient_No…6,post:404,topic:1073”]
Καλά η Square απλά δεν παίζεται στα RPG. Δεν έχει ΚΑΝ ανταγωνιστή το Final Fantasy. Δεν το έχω παίξει το 7 και λέω να το πάρω στο pc μια και πολλοί το θεωρούν το καλύτερο. Κάποιοι άλλοι θεωρούν το 6 που το έχω κατεβάσει για SNES emulator αλλά δεν το έχω παίξει. Μα γίνεται να κοντράρουν, όμως, το 10? (Προσωπικά το βάζω μέσα στα 20 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.) Καταρχήν δεν ακούς ποτέ την φωνή του ήρωα. Δεν είναι αυτό από μόνο του ένα τρομερό μείον?
Ωχ πακέτο. Το έχω κ εγώ για pc αλλά με xp δε συνάντησα πρόβλημα. Μπορεί να μην φταίει βέβαια και το λειτουργικό στην περίπτωσή σου. Ψάξε μπας και παίζει κανένα patch.
εχω βαλει πατς.το τελευταιο μαλιστα.Τα βιστα δε νομιζω να φταινε,μπορει να φταινε για οτιδηποτε αλλο,αλλα για κατι τετοιο δε νομιζω.Τεσπα θα δοκιμασω αργοτερα να το κανω reinstall Καθως το Devil May Cry 4 με απασχολει εδω και μια δυο μερες:D
[quote="“Obscurus,post:409,topic:1073”]
Παίξε και ανακάλυψε. Δε μπορείς να συγκρίνεις τις μαγείες ρε. Είναι λάθος.
Prince of Persia 3 τελος.Καλο ηταν.Παμε για Assassins Creed
Ninja gaiden 2 και Metroid prime corruption ξεκινήσαν…καλό τους ταξίδι και καλό λίωσιμο να έχω:p
Λοιπον, τα καλυτερα παιχνιδια ever κατα τη γνωμη μου (εκτος απο το ασυναγωνιστο pro) ειναι:
God Of War 1+2
Assassin’s Creed (φοβερο και ψαγμενο story,τελεια γραφικα και πολυ καλος χειρισμος)
Oblivion: The Elder Scrolls IV (το Grand Theft Auto στον μεσαιωνα!!! Μονο μειονεκτημα πως δεν εχει δυνατοτητα online παιχνιδιου)
Resident Evil 4 (ενα θα σας πω… απ αυτο το παιχνιδι εχω παρει την μεγαλυτερη τρομαρα της ζωης μου!!! Και εχω δει ουκ ολιγα thriller/splatter)
Fahrenheit (φοβερο adventure με απιστευτη κινηματογραφικη πλοκη που σε συνεπαιρνει)
Hitman (ειδικα το τελευταιο, το blood money, με πορωσε αγρια)
Και φυσικα το φοβερο Guitar Hero (μεχρι να ερθει κι απ τα μερη μας το Rock Band:band: )
σ’αυτο το ninja garden σκοτωνεις σκοτωνεις και τελειωμο δεν εχει…:lol:
ε στο τελος το βαρεθηκα…
με έφτιαξες τώρα:!:
Legend of Zelda: A Link to the Past για SNES αυτές τις μέρες. Καλό παιχνιδάκι είναι. Όταν το τελειώσω έχω και το Ocarina of Time για N64 που περιμένει.
Μιλώντας για SNES, είχα πιάσει το Rock’n’Roll Racing αυτές τις μέρες. Αρχαίο battle/racing παιχνίδι αλλά με -καλή- μουσική υπόκρουση, ό,τι πρέπει για να περνάς λίγη ώρα ευχάριστα…
Υπάρχουν άπειρα παλιά καλά παιχνίδια εκεί έξω. Και όταν ξεπεράσεις το σοκ των γραφικών και το προχωρήσεις λίγο βλέπεις ότι το gameplay δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους καινούριους τίτλους. Δεν υπάρχει λόγος να τα σκάμε κάθε λίγο για την τελευταία κάρτα γραφικών. Να πάνε να μαμηθούν!