persona 3 and yakyza για ps2.στα αγγλικα ειναι αλλα με πολυ ιαπωνια μεσα.δηλαδη εχουν καινοτομιες και κατι διαφορετικο
Μετά από αυτό δεν έχω νιώσει την ανάγκη να ξαναπαίξω rpg game.
εγώ τωρα τελευταία ξανα έβαλα το counter-strike για να παιζω online σε private server…
αλλα αυτον τον οτε,θα τον κατεδαφίσω…με αυτο το latency με πετουν συχνά…
ψήνεται κανεις για κανα ματσάκι?
Τι γίνεται με το καινούργιο Patch του Warcraft? Βάζω τα update και μου βγάζει σφάλμα ότι μου λείπει το war3.exe, ενώ είναι μέσα και δεν το βγάζει μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλα άτομα. Το παιχνίδι είναι γνήσιο. Τι μπορώ να κάνω?
Τερματισα το Avencast:Rise of the Mage,αρκετα καλο παιχνιδακι,RPG-action ουσιαστικα.
Και ξανατερματισα το Max Payne,χυνοντας παντου.
Το Max Payne 1 προκαλεί εύκολα ονείρωξη.
WoW -> 4 χρόνια
Το τελευταίο παιχνίδι που τελείωσα είναι το oblivion(Υπόψην εχω τερματίσει όλη τη σειρά Elder scrolls)
Αγαπημένο game Baldur’s Gate series(περισσοτερο ομως το 2)
Αγαπημένο genre -> RPgs, adventure, 'Ολα τα shoot em up
γενικά…
Unreal Tournament 1,2004 θέλω να αρχίσω U3
Half Life(Λίγο CS kai CSS)
H cdιερα με τα γκειμς μου ζιγίζει τουλ. 30κ
Geek face
final fantasy ειναι εκτος συγκρισης.μιλαμε για παιχνιδια ,οχι για βιωματα που σου αλλαζουν την ζωη.αντε σηκωθειτε απο κρεββατια ντιβανια καναπεδες .εχει βγει σε ps3 final fantasy?καλα μακελειο θα ειναι εκει.
8O8O ωπα τι ειπε τωρα το παλικαρι ??8O8O
Tony hawk’s 4 ever.Το project 8 για ps3 απλα ειναι κορυφαιο.Εχω να ριξω κατι λιωσιματα αλλο πραμα.
Εχω τερματισει το 3 για πισι.Βασικα δε το χω τερματίσει, το χω λιωσει μεχρι σιχάματος και αηδίας.Το 4 εχει τιποτα καινουργιο που να αξιζει ασχολιας?
αα δεν ξερω τι λέτε, εγω στο wii λιώνω :lol: :-s
ξυλο με old skool classic nintendo heroes Mario να πλακωνει Peach
*παλιπαιδισμος Mode on all summer long * 8)
21 Νοεμβρη.
ΝΑΙ ΓΑΜΩ.
Eνώ άλλοι το έχουν ήδη τερματίσει
Το οτι μόλις εγκατέστησα το WoW επειδή είμαι μόνη και λιώνω στην Αθήνα με κατατάσσει στην κατηγορία “πολύ καμένη”? Τουλάχιστον θα μπαίνω με το account ενός φίλου που είναι 70άρης να παίζω κανα bg γιατί δεν την πολυπαλεύω…
Λιώσιμο,καμμένη,πωρωμένη,εξαρτημένη,πρεζάκι etc
ετσι ειναι!therion εμεινες πισω!
Καλυτερα,εγω το εχω μπροστα μου,εσεις εχετε ηδη χασει την καυλα.
Αντιο ζωη.
Εχεις μαθει απαιτησεις?
Για vista θα είναι? 8O